Wpisy 3 247 362 – 3 247 461
29 maja 2018 16:41 → 29 maja 2018 18:14, 100 wpisów
Nierozłączką
I teraz jej smutno beze mnie
Jacunn jak najszybciej wyciągnij ją z tego komina bidulkę
Ciągnij ja za co chcesz aby tylko sie z tamtą wydostała
ja nic niepowiedzialem ze jest swinka 3 247 360. ale taka waga to chyba raczej u malej swinki jest niz u papuszki co/
z tamtąd
Jotalajna waży 48 kg bo jest szczupła dziewczyna
No chyba że teraz jej sie przytyło to juz nic nie poradzę
Najwyżej mogę jej zrobic masaże
Wyszczuplające
Ok my tu gadu gadu a trzeba jeszcze iść do pracy
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/16237/main/72422bd345.jpeg
Jacunn pewnie się szarpie z Jotalajna aby ja wydostać z komina
Bo nic nie pisze
Ma dużo pracy teraz
I musi zobaczyć czy ona ma spodnie czy spódnicę
a moze jeszcze zchudla bardziej skad wiesz teraz jest moda na zrzucanie kilogramow wszystkie laski chca byc piekne i powabne i 48 tez uwazaja ze to duzo jest i trzeba troche z chudnac
Jak ja wydostanie wszystko będzie wiadomo
A Jotalajna to laska ?
No i teraz dałeś mi do myslenia
Jacunn dzień dobry
Jacunn i co wygramoliła się z tego komina ?
a co obojniak?
Jak wyjdzie to jej powiedz tak
Jolka Jolka pamiętasz Sebastiana ze snu ?
Dusia w kominie ?
Nie żartuj Jacunn
Kiedy Ty Jacunn spoważniejesz ?
Ale numer
Absolutnie
Ja nie mogę
Dobrze co złego to nie ja
Bawcie się dobrze i wygrywajcie duże pieniążki w banknotach po 500 zł minimum
Bawcie się dobrze i wygrywajcie duże pieniążki w banknotach po 500 zł minimum
Miło było do później
3 247 368. Sebastian_M 2018-05-29 (16:43)
z tamtąd
A gówno prawda,bo "stamtąd"
z tamtąd
A gówno prawda,bo "stamtąd"
no trzymaj sie sebatian juz pozartowalismy teraz trzeba cos typnac i leciec do budki wyslac cosik na wieczor
jacunn
Na razie nie,ale czarne chmury ciągną.
Na razie nie,ale czarne chmury ciągną.
8,80__49,70/36__11,68/64__34,61__
42,62__20,45/64__29,40__5,23/65__
43,63__7,66__
42,62__20,45/64__29,40__5,23/65__
43,63__7,66__
umnie tez sie chmurzy widze za oknem pomimo ze okolo 30 stopni jest na dworze ale zapowiadaali burze z gradem i wiec trzeba wczesniej typnac i wyslac jeszcze przed ulewa i burza
umne jeszcze tez burzy nieewidac ale podawali w radju ze ma bycn narazie jest strasznie duszno i chmurzy sie widze juz czarne chmury
a to niewrozy dobrze
a to niewrozy dobrze
i wiaterek z lekka sie zerwał czyli cos przyniesie
3 247 305. Sebastian_M 2018-05-29 (16:23)
alfafire Podaje Twoje liczby w kółko ?
3 247 314. Sebastian_M 2018-05-29 (16:27)
Naprawdę ja z tym alfafire sobie zatańczę
Obudził mnie jakiś archanioł i rzekł przeczytaj zielony czat
I co widzę
Sebastian M jedzie po alfafire
Sebastian M czytaj uważnie moje wpisy
W tańcu takim Gwiazdą jak Ty pewnie też nie dorównam wobec tego raczej tańczyć nie będziemy >>> a do szkoły tańca nie chce mi się chodzić
alfafire Podaje Twoje liczby w kółko ?
3 247 314. Sebastian_M 2018-05-29 (16:27)
Naprawdę ja z tym alfafire sobie zatańczę
Obudził mnie jakiś archanioł i rzekł przeczytaj zielony czat
I co widzę
Sebastian M jedzie po alfafire
Sebastian M czytaj uważnie moje wpisy
W tańcu takim Gwiazdą jak Ty pewnie też nie dorównam wobec tego raczej tańczyć nie będziemy >>> a do szkoły tańca nie chce mi się chodzić
Witajcie
3 247 402. arczibalik73 2018-05-29 (16:54) Brzęszczykowice Polne
no trzymaj sie sebatian juz pozartowalismy teraz trzeba cos typnac i leciec do budki wyslac cosik na wieczor
Szkoda tylko, ze kosztem nieobecnej osoby czyt. Joci i ten Twoj bardzo nie na miejscu, nie na darmo mowia, ze modli sie a ma za skora
3 247 402. arczibalik73 2018-05-29 (16:54) Brzęszczykowice Polne
Szkoda tylko, ze kosztem nieobecnej osoby czyt. Joci i ten Twoj bardzo nie na miejscu, nie na darmo mowia, ze modli sie a ma za skora
3 247 410 alfafir e nikt po tobie niejedzie tutaj, sebastian tak napisał w odpowiedzi domnie ze zatanczy z toba bo podajesz moje liczby na ktore poluje i chce aby wypadły on cie wcale nigdzie niczym nieobraza przecierz tutaj wiec niewiem o co jakies spiny tu sa
?
ja sie smiejei ze moje liczby podajesz nas czacie , oto tu chodzilo a nie zeby sie z ciebie tu smiac
?
ja sie smiejei ze moje liczby podajesz nas czacie , oto tu chodzilo a nie zeby sie z ciebie tu smiac
3 247 412. lesiu28 nikt tu niema diabła za skora, ja do joci nic niemam i mnie tam ona niepszeszkadza a ze sebastian sobie pozartowal i wspomnial oniej to czy to cos jest nietak, a jak oni sobie zenmnie zartuja u siebie na stronce i np mnie wysmiewaja to mtyslisz ze mi milo jest a ja to czytasm, a tu jak ktos cos onich wspomni to zaraz wielkie halo jest i zaraz nikomu nic niepasuje, ludzie ogarnijcie sie troche, my tu nikogo nie wysmiewamy tylko milo zawsze te osoby wspominamy jak ja np l milo wspominam krzysia, janosika i pare jeszcze osob niebedacych tu juz z nami, na tym czacie ktorzy odeszli z tad , jesli chodzi omnie zas to ja za skora diala niemam jak ktos tu kiedys napisal
diabła nie mam ja tez lubie zarty, niejestem gnomem jakims grunt to umiec sie tez smiac i z samego siebie i zawsze miec dobry dzien,
Mowienie o nieobecnych i zartowanie z nich glupio jest bardzo niegrzeczne tyle w temacie
arczibalik73 ja też znam żarty i umiem lubię pożartować i pośmiać się
jest jednak zasada >>> nic o nas bez nas <<< mnie w tym czasie nie było na czacie
i pisanie o kimś używając nawet nicku jest nie na miejscu.
Można zrozumieć zapytanie np: zapytaj alfafire jak będzie na czacie ale pisanie o kimś nieobecnym jest niezrozumiałe >>> przykre
jest jednak zasada >>> nic o nas bez nas <<< mnie w tym czasie nie było na czacie
i pisanie o kimś używając nawet nicku jest nie na miejscu.
Można zrozumieć zapytanie np: zapytaj alfafire jak będzie na czacie ale pisanie o kimś nieobecnym jest niezrozumiałe >>> przykre
lesiu28 tak wsponiałem o krzysiu przyznaje ale wspomnialem onim w dobrym slowa znaczeniu i powiedzialem oa raczej napisalem oficjalnie ze goscia polubilem tu na naszej stronce i choc go tu teraz niema znami to kuibicuje mu w rywalizacji z adminem stronty w typowaniu pewniakow, , widzialem co krzysiu typuje a co korn tez typuje, widze ze sie swietnie tez i bawia razem i tak powinno byc grunt to dogadywanie sie i nieraz nawet dobry zart jest potrzebny zeby atmosfere na stronce rozluznic oto mi tylko chodzi, czesto czytalem wpisy krzysia na tamtym czaacie i niektore sa celne tz i trafne co pisze krzysiu, wedlug mnie krzysio to spoko jest gosc ktury tez wprowadza troche i rozrywki tymi swojimi tekstami, a ja wcale nieuwazam to za nic zlego co pisze krzysio, dlategpo tez napisałem ze szkoda ze go tu niema, bo mi on tu wcale nieprzeszkazal nigdy, ale on zrobil tak jak chcial i poszedl tam gdzie chcial,
3 247 352. Sebastian_M 2018-05-29 (16:38)
Waży 48 kg sama mi to mówiła
3 247 355. arczibalik73 2018-05-29 (16:39) Brzęszczykowice Polne
Sebastian_M to jak mała swinka jak sie jeszcze w tobie kochala/ aha
Arczi uwazasz, ze to jest smieszne i zartobliwe
Waży 48 kg sama mi to mówiła
3 247 355. arczibalik73 2018-05-29 (16:39) Brzęszczykowice Polne
Sebastian_M to jak mała swinka jak sie jeszcze w tobie kochala/ aha
Arczi uwazasz, ze to jest smieszne i zartobliwe
takamama witaj korn tam jest adminem tutaj tez mi sie wydajawal spoko gosc choc z tad odszedl , niewiem kto i co tam mial do niego , ja w to se nigdy niezaglebialem i nierobie tego nadal, nie obchodzi mnie to co ktos co mial tam moze do niego, dlamnie osobiscie gosc mogl tu zostac, jak wielu innych zle ze odeszli to jest ich sprawa, ja tam do niego nic niemoialemn i niemam nadal, wiec niewiem o co sie spinacie domnie
8 maja towarzyski polakow z chile 12 maja z litwa szkoda ze mecz nie jest we wrocku bym sie kopsnol
ojo o oj oj ciężko będzie Polakom wyjść z grupy muszą dać 100% lub więcej
tam nikomu nie bedzie latwo tam nikt nie jedzie by dostarczac pkt tak kazdy chce wyjsc z grupy i walczyc
tylko zeby byla to walka a nie zwiedzanie usmiechanie sie do aparatu czy tez dumanie kiedy bedzie krecony spodzik reklamowy walka gryz trawe walka do upadlego nawet jesli bedzie walka nie bedzie wyniku nie wyjda bede bil brawo
esiu28 ja sie sniemieje z joci i jej kilogramow to po 1 po drugie porownałem ta wage do malej swinki, chodzilo owage a nie o jocie, niewiem jak jocia wyglada i ile wazy ,to po 2 wiec niewiem oco ci znow chodzi mnie nieinteresuje to ile jocia wazy a sebastian podal liczbe ktora byscie mogli sobie obstawic w grze danej jakbyscie pomysleli, ja tej osoby osobiscie nieznam i niebed sie wypowiadal na jej temat jaka jest i ile wazy to jest jej sprawa anie moja , poczytajcie sobie moze czat na drugim portalu i jak onas tam pisza zadnymi cymbalami nie jestesmy , ani arcycymbaliki tez nie jesli majowy chlopiec tak twierdzi ,to sam jest chyba taka osoba jak okims tamk pisze
bo ja sie nieczyje arcycymbalikiem, ta osoba, oczywiscie my tu sobie zartujemy ale nie z joci czy ksrzysia jak ktos nas tak nazywa i ja porownałem wage 48 kg do malej swinki a nie jocie, a ze sebastian moze zle zrozumial to juz inna sprawa jest, ja joci niewyzywam od jakis tam swinek i tez jej do swinki nie porownuje , a rozbawilo mnie to kiedy sebastian napisał ze jocia sie w nim jeszcze kochala napisałem aha, , ciekawy jestem czy faktycznie tak kiedys bylo czy sebastian to napisal dla zartu poprostu i tyle w tym temacie
bo ja sie nieczyje arcycymbalikiem, ta osoba, oczywiscie my tu sobie zartujemy ale nie z joci czy ksrzysia jak ktos nas tak nazywa i ja porownałem wage 48 kg do malej swinki a nie jocie, a ze sebastian moze zle zrozumial to juz inna sprawa jest, ja joci niewyzywam od jakis tam swinek i tez jej do swinki nie porownuje , a rozbawilo mnie to kiedy sebastian napisał ze jocia sie w nim jeszcze kochala napisałem aha, , ciekawy jestem czy faktycznie tak kiedys bylo czy sebastian to napisal dla zartu poprostu i tyle w tym temacie
junak moze dzis moze jutro najlepiej niech leje w czwartek caly dzien
alfafire a jesli, chodzi o ciebie i o jocie oraz krzysia to ja was niechciałem niczym obrazic jesli zas czujecie sie przezemnie obrazeni czymkolwiek ,to bardzo was przepraszam naprawde nie chciałem wam niczym zrobic zadnych przykrosci,ani wam ublizyc czyms, choc słyszałem wiele roznych zeczy tez na wasz temat od innycjh ludzi, ale to niemoja sprawa jest i ja to nie wnikam, tez,i niebede tu pisal no was nic ,zawsze powtarzam co złego to nie ja