Wpisy 324 510 – 324 609
31 maja 2011 22:03 → 31 maja 2011 22:21, 100 wpisów
15hubi ja też nie jestem w żadnej grupie, ale wszystkim kibicuję i ciekawa jestem co z tego wyniknie 
Deki, a nie wiem, kupony mam w torebce a w pracy wypełniałam... nie zaglądam, aż do losowania
ale jakieś powtórki obstawiałam...

Deki, a nie wiem, kupony mam w torebce a w pracy wypełniałam... nie zaglądam, aż do losowania
ale jakieś powtórki obstawiałam...Kibicuje Wam z boku,a to taki żarcik na rozlużnienie atmosfery,bardzo fajny pomysł,ale jako zagorzały przeciwnik TS w tej postaci mogę tylko kibicować
Dobrze chciałem tylko donieść uprzejmie iż w związku z zamieszaniem wywołanym przez moją osobę na czacie od jutra nie będę się wypowiadał publicznie a tylko przez obrany temat.Jestem zmuszony zgłosić sprawe do odpowiednich osób i pociągnąć to wyżej.Zwrócona przeze mnie uwaga skojarzyła niepotrzebnie awanturę .Miałem nadzieję że byłem w jakiś sposób wam choć troszkę pomocny a tu same obelgi i naruszanie dubr osobistych.Także Dziękuję Wam za to ze byliście za to że jesteście i życzę Wam z całego serca 10/10+ ze stawką 10.Pełną odpowiedzialność za prowadzenie gr B ma Pawcio jako moderator .Pozdrawiam i dziękuję 

Aga31 - no niby jak każdy, przecież wszyscy się wpatrujemy w mapki aż do bólu gałek 
Ale patrzeć a widzieć - to jednak nie to samo

Ale patrzeć a widzieć - to jednak nie to samo

Torsan, w sobotę 7/10 wczoraj a tak to drobnica.
Póki co
bo dzisiaj... 
Póki co
bo dzisiaj... 
aga 31 ja jestem pewna że 20 liczb wylosują 

lila od jutra nie.Nie jestm tu mile widziany przez większość dlatego nie wchodzę
ja to strasznie uważam ,bo na forach jest różnie,łącznie z prowokacjami
Panie Dariuszu prosze sobie nie wmawiac zawsze Pana witam i dowidzenia mowie i buziaka daje proszę sobie nie wkręcac
Darku ja nie zawsze mam czas aby pisać ale Ty dla mnie zawsze byłeś jedna z najważniejszych osób...prosze nie rób tego...
MM
36,50,77
36,15,74
36,13,74
36,50,77
36,15,74
36,13,74
Ale u nas burza była. Ani internetu ani telefonu a raz tak ***ykło że mi się moszna skurczyła!
ja również dołączam się do prośby, abyś jednak został Darku.
Emocje opadną i wszystko będzie ok, zobaczysz.
Emocje opadną i wszystko będzie ok, zobaczysz.Dariusz W.
Pytanie - czy rzeczywiście ktoś ma coś na Ciebie i tyle
Proszę o prawdziwe wyniki totolotka
Pytanie - czy rzeczywiście ktoś ma coś na Ciebie i tyle

Proszę o prawdziwe wyniki totolotka

Tu jest jedna osoba co cały czas lubi robic zamieszanie ,najpierw łasi się a potem wbija pazury.
Lestek, ta burza to chyba w moją stronę idzie... cud boski, że nie mam moszny 

Gramy!

Gramy!

O co tu chodzi? Co się stało, jakie wojny, kłótnie? Mam Was wszystkich poustawiać do pionu? Co to za kłótnie? My tu się lubimy i RAZEM możemy osiągąć sukces. Nie kłócić się!
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
01,07,08,13,14,17,18,23,25,30,34,35,42,47,49,51,63,64,65,73
Plusem jest liczba: 51
01,07,08,13,14,17,18,23,25,30,34,35,42,47,49,51,63,64,65,73
Plusem jest liczba: 51
kurcze jedna jedyna trafiona...tak jak zresztą ostatnio mi się zdarza i w dodatku plus

Lestku nie ja zaczołem nadużywania dóbr osobistych i mówienia po nazwisku
Użytkownik Pasko dopisał wyniki mini lotto - 04,10,12,35,38
w B coś będzie
Prosiłem po prostu o pisanie po imieniu czy tak trudno zrozumieć .Zresztą poczytaj co wyzej napisane
Dariuszu zaczołeś!..nie lubie Cie i juz wiec mnie nie zaczepiaj a ja nie będe Ciebie..taki masz nik wiec pisze co sobie sam nadałeś..
nie bede udawac nie lubie Cie i juz pozdrawoam!
nie bede udawac nie lubie Cie i juz pozdrawoam!
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,04,06,09,13,14,15,16,17,18,19,23
kurcze ale jestem do przodu z dniami tygodnia
myślałam że dzisiaj środa
myślałam że dzisiaj środa
Darku nawet nie wiem o co chodzi, ale czy warto? Jesteśmy dorośli, spotykamy się tu by wspólnie rozmawiać o graniu. Żeby wspólnie wygrywać. Zrobiliśmy grupy w których wspólnie typujemy i mamy się świetnie bawić...

Tak 3maj Andromeda