Wpisy 324 610 – 324 709
31 maja 2011 22:21 → 31 maja 2011 22:53, 100 wpisów
andro daj spokój, nieważne kto zaczął. Teraz wspólnie zakończcie, podajcie sobie łapki a jutro razem wygrajcie 10/10!
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 05,10,13,25,29,47
darek jestes dobre serce
ale usuwane zdjecie w profilu i dane hmmm

ale usuwane zdjecie w profilu i dane hmmm

krysieńka....jak ktoś kilka razy się nie wpisze to wyleci i wtedy będziesz

grupa B 4/10
Krysienko a masz czas?...ja bede miała zajety m-c i raczej musiałabym poszukac zastepstwa?
Ah... podoba mi się ta Marysia, a wam?
lilkuś suuuperrrr ....ale będziesz musiała mi dać znać w jakiś sposób ...ponieważ do pracy chodzę na 6tą do 14tej i niestety nie mam możliwości do komputera

jak powiedziałem tak zrobię skoro nie to nie .Ja nie zamieram się kłócić bo po co takze krzysio744 bez urazy i domysłów tak bedzie lepiej Dla mnie
Dobranoc
Dobranocfredkaa z miła chęcia ...tylko przypomnij mi w jakiej jesteś grupie

fredkaa no to superrrrr ...z miła chęcią...może kiedyś uda mi sie na stałe ....

Krysiu, rozmawiaj z pozostałymi z gr, ja zatypuje dzis ty pomysl, jak uzgodnicie oddam miejsce i bedzie kulturalnie
liluś o to abym kulturalnie zastąpiła fredkę...tylko musisz mnie na początku pokierować jak mam to zrobic

krysieńka.....jak tak dalej pójdzie to będą 2 miejsca,fredki nie będzie a siurasa usuną bo nie oddaje typów.
Lila, ja sie wyrabiam z typami, teraz bedzie mi trudno
mam sporo pracy, ale moze faktycznie szybciej usuną siurasa...jhakby nie ...rozmawiamy
mam sporo pracy, ale moze faktycznie szybciej usuną siurasa...jhakby nie ...rozmawiamy
jocia gratuluję wszystkim zespołom a wybitnie gratuluję zespołowi D.
krysieńka ...siurak nie dał wpisu dzisiaj dwa razy i wczoraj chyba też a tak byc nie może bo nam potrzebne 10/10 a nie 9/10
z grupy B zrobiłem 6 w MM i weszło mi 4/6 

lilka rozumiem....ja w tygodniu mogę typować ok 5tej rano ...a po południu po 15tej....tak więc mieszczę sie w przedziale godzinowym typowań

Fajne by było, gdyby torsan i milan zagadali na GG. Może byśmy jakąś wspólną strategię obrali... pracujemy nad tym z mag..
ma dzisiaj tak fatalny dzień,że już dobrze że się kończy
właśnie się dowiedziałam w pracy że redukują mi etat i od września albo na 3godz za psie pieniądze albo zielona trawka
k....a oto Polska właśnie,a teraz dobita jestem całkiem...
trójka w profilu przez przypadek i błąd kolektorki ,ominęła kupon nie wysłana,mogłam sprawdzić ale głowy nie mam do niczego.piję 4 łomżę
dla wygranych
właśnie się dowiedziałam w pracy że redukują mi etat i od września albo na 3godz za psie pieniądze albo zielona trawka
k....a oto Polska właśnie,a teraz dobita jestem całkiem...
trójka w profilu przez przypadek i błąd kolektorki ,ominęła kupon nie wysłana,mogłam sprawdzić ale głowy nie mam do niczego.piję 4 łomżę

dla wygranychtorsan...lilka ...czyżbym dostała od was prezent na dzień dziecka i ...mnie przygarniecie do swojej grupy?????

o widze ze ladnie mi poszlo w grupie C dzisiaj na 14 "33" padlo a na 22 "51" i to jeszcze plus 

belluś ja też czekam na początek czerwca musze pytać w kadrach co zmoją umową...ale też z pewnością tylko do końca czerwca

Lestek i Torsan

oby szybko coś wskoczyło bo czarno to widzę
Yapa
krysieńko
no taka proza życia,raz na wozie raz pod wozem

oby szybko coś wskoczyło bo czarno to widzę

Yapa

krysieńko
no taka proza życia,raz na wozie raz pod wozemja również się żegnam
dobranocka wszystkim
jutro 1 czerwiec nowy miesiąc nowe możliwości

dobranocka wszystkim