Wpisy 3 241 603 – 3 241 702
23 maja 2018 21:46 → 23 maja 2018 23:20, 100 wpisów
4/7
liczby ze strony lotto.pl
z losowania przykładowego
promocji mm na 7 liczb
liczby ze strony lotto.pl
z losowania przykładowego
promocji mm na 7 liczb
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,06,08,09,12,15,17,18,20,22,23
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 07,11,12,13,22 oraz dodatkowa liczba 04
Gryksio 7/7 real
Typowania Ekstra Pensji
kapselek wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 złkafel wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
beta73 wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
mariolino1977 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
kropka wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
LIWIT wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
martusia11 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
bat21 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Adam21 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Analiza stałych zestawów liczbowych Ekstra Pensja
astra2 4/5 + 0/1
gryks dziś miałam
na lotto.pl
7/7
i te liczby wysłałam z plusem
i 4/7
ale plusa nie zachaczyłam
na lotto.pl
7/7
i te liczby wysłałam z plusem
i 4/7
ale plusa nie zachaczyłam
dla wszystkich wygrywajacych
5,13 Agata a Marcin sie wbil 6
50 zejdzie na 49 a jest 49,50,51 nawet
50 zejdzie na 49 a jest 49,50,51 nawet
oraz za pewniaka jakiego dzis podawał 13krzysio 33 ze strony typowanieparkami pl. za podany pewniak 22 krzysio trzymaj tak dalej
choc go tu niema juz z nami ale mu sie nalleza
Gryksio Idę spać,styknie powiedzieć
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
umnie tez slabiutko tylko 2/7, ale to nic jutro tez jest dzien , a wyszły moje prawie dzis wszystkie liczby z przedwczoraj na ktorych gralem i jeszcz 9jako plus, a ja je wszyszystkie zmienilem na inne i jest cienko dis wieczorem,ale niema sie czym martwic jutro bedzie lepiej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 11 wygrane 7/7
Dopisano wygrane Super Szansa
junak 56
Arczi -U Was w Sielnej Grupce też raczej nie wesoło
Bo o 14-tej też mieliście chyba-2/7
Bo o 14-tej też mieliście chyba-2/7
11 wygranych 7/7 ludziska się zawzięli , trochę skubną TS przed zabraniem bonusa
ale ci z centrali mają swoją kalkulacje na dłuższą metę im się opłaci
ale ci z centrali mają swoją kalkulacje na dłuższą metę im się opłaci
widzicie kolejne 11 osob trafilo 7/7 czy to fakt z dzisiaj czy z wczoraj podane ?
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 248 632,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
3 241 641. Vondeoff przedewszystkim witaj
tak zgadza sie nie wszycscy trafili o 14 tez nie powiem ze nie ale z tego co wiem to pare osob mialo 3/7 a nawet i 4/7 i to zadna niejest ujma dla nikogo , jesli chodzi o typowanie nasze wspolne w grupce tak trafilismy tylko 2/7 poniewaz wycofalismy 1 liczbe dragona ktory podawal liczbe 34, a trzeba bylo ja zamienic np na liczbe 62 galika , ktora mi akurat w tej 7/7 nie pasowala zabardzo ale szanuje wszystkich podane typy a uklad mial byc tylko na 7/7 anie 8/8 i dlatego tak wyszlo jak wyszlo, i my to traktujemy jako tylko wspolna zabawe i chcielismy aby do tego zabawy sie dolaczylo wiecej osob kto moze i chce, poniewaz wszyscy gramy poto aby wygrac,dolaczyl sie zag69 i ojest okej, zrozumial nasze przeslanie i dolaczyl sie do zabawy naszej i to jest okej wedlug mnie , duzo osob niechcialo widac ale to nic dzisiaj bylo 1 takie nasze wspolne typowanko , beda jeszcze kolejne, mam nadzieje, i kazdego 1 cyferka typu jest wciagana w uklad kazdy ma w nim swoja czastke i chcialbym abysmy tymi wygrywali, a nie tylko jednostki jak o prosze 11 osob trafilo 7/7 na kilka milonow osob ktore graja w multilotka na 7/7 zapewne
tak zgadza sie nie wszycscy trafili o 14 tez nie powiem ze nie ale z tego co wiem to pare osob mialo 3/7 a nawet i 4/7 i to zadna niejest ujma dla nikogo , jesli chodzi o typowanie nasze wspolne w grupce tak trafilismy tylko 2/7 poniewaz wycofalismy 1 liczbe dragona ktory podawal liczbe 34, a trzeba bylo ja zamienic np na liczbe 62 galika , ktora mi akurat w tej 7/7 nie pasowala zabardzo ale szanuje wszystkich podane typy a uklad mial byc tylko na 7/7 anie 8/8 i dlatego tak wyszlo jak wyszlo, i my to traktujemy jako tylko wspolna zabawe i chcielismy aby do tego zabawy sie dolaczylo wiecej osob kto moze i chce, poniewaz wszyscy gramy poto aby wygrac,dolaczyl sie zag69 i ojest okej, zrozumial nasze przeslanie i dolaczyl sie do zabawy naszej i to jest okej wedlug mnie , duzo osob niechcialo widac ale to nic dzisiaj bylo 1 takie nasze wspolne typowanko , beda jeszcze kolejne, mam nadzieje, i kazdego 1 cyferka typu jest wciagana w uklad kazdy ma w nim swoja czastke i chcialbym abysmy tymi wygrywali, a nie tylko jednostki jak o prosze 11 osob trafilo 7/7 na kilka milonow osob ktore graja w multilotka na 7/7 zapewne
Właściwie losowanko było dosyć banalne...
...bo>21,34,49,58,59-można było sobie z mapek wyskrobać
...bo>21,34,49,58,59-można było sobie z mapek wyskrobać
napewno teraz te osoby sa szczesliwe ktore to trafily ja im tez szczerze gratuluje pomimo z ich nieznam i niewiem czy ktos z nich korzysta tu z naszego czatu ale naleza sie im tez
Szacowana liczba zawartych zakładów: 535 778
Vondeoff dla kogo bylo losowanko banalne to bylo ja np niekorzystam z zadnych mapek i programow wiec nic niemoglem wyskrobac chyba ze dziure w ziemi, ja gram na intuicje swoja i wedlug swojej statystyki, mi wyszły pewne liczby ktore powinny wyjs dzisiaj, ale poprzez pertubacje zawirowan wylosowanych liczb wyszły te liczby na ktorych gralem jeszcze przdwczoraj i zmienilem je na ine kytorych bylem na dzisiej pewny podejrzewam ze te ktore kreslilem dzisiaj wyjda jutro rano albo dopiero po pojutrze, ale zobaczymy czas pokaze czy wyjda tak jak ja uwazam,
dla osob ze stronki typowanie parkami ktorzy co kolwiek trafili tez skladam gratulacje i
dla osob ze stronki typowanie parkami ktorzy co kolwiek trafili tez skladam gratulacje i
3 241 650. Vondeoff dziekuje i tobie tez zycze powodzenia w grach
emerytka46 witaj no prosze liczba zawartych zakładów: 535 778 i z tego tylko 11osob trafilo 7/7 toz to smiech na sali jest
no alwe coz to tylko dobra zabawa jest dlanas i gramy dalej zeby wygrac trzeba grac
Vondeoff
że losowanie było banalne-to fakt obiektywny
...a Wasze typowania są subiektywne
...a Wasze typowania są subiektywne
bardzo dużo
blisko dwa razy więcej niż "normalnie"
z tym, że na 7/7 - tak 5-6 x więcej
szacunkowo
kilka z tych 11 x 7/7 grane na stawce
po "promocji" będzie ciekawiej, zabawniej etc
wesołych snów
blisko dwa razy więcej niż "normalnie"
z tym, że na 7/7 - tak 5-6 x więcej
szacunkowo
kilka z tych 11 x 7/7 grane na stawce
po "promocji" będzie ciekawiej, zabawniej etc
wesołych snów
Cześć
Póki dużo osób jest na stronie stwórzmy 7/7 na jutro
To jest moja propozycja
Co Wy na to ?
Vondeoff
a wiesz, że chyba jednak - nie ?
Wydaje się, że cały ten przyrost wziął się z gry na 7/7
zgrywus
otóż, to wcale nie jest takie pewne
a wiesz, że chyba jednak - nie ?
Wydaje się, że cały ten przyrost wziął się z gry na 7/7
zgrywus
otóż, to wcale nie jest takie pewne
Proponuję liczbę 7
Kto się dołączy?
Wspólnie wytypujemy 7/7 w Mulatkę
Arczi jesteś?
Nikt nie chce dołączyć do wytypowanie 7/7 ?
Czy są chętni?
Tak
Widzę że wszyscy myślą
To dobry znak
Jutro może zagramy na 21.40 Dragon
Czyli mamy już 7 i 24
Dragon Twoja liczba 34
...669???Skoro przyrost wziął się z gry na 7/7-(bo promocja)-to po promocji-Klapa wydaje się oczywistością
Vondeoff bawisz się z nami?
Panoramix
Panoramix dasz liczbę do 7/7 ?
Na wytypowania 7/7 w Mulatkę
jestem sebstian jestem
Ano fajnie wpadła, nawet z plusem tylko bez hurraoptymizmu, bo z tym wpadaniem to różnie. Na 14 nie mam jak grać, 1 zmiana w tym tygodniu. Moglibyście zaraz po losowaniu typować, na gorąco, to bym się o 16:00 po pracy puścił
moj pewniak to 65
Vande każdy podaje pewniaka
Dragon postaramy się
7.24.65
Jeszcze 4 liczby