Wpisy 3 239 567 – 3 239 666
22 maja 2018 03:40 → 22 maja 2018 10:36, 100 wpisów
ja tez sobie lubie i pozartowac nieraz ale niewysmiewam nikogo z kim pisze, ja nikogo z tad nie wyganiam wcale dlamnie osobiscie moga tu byc wszyscy tylko niech nie robia zadym,
gryks76 ten tekst i slowo szpieg to tylko byl taki moj zart nikogo b niechcialem obrazic ia jesli to zrobilem jednak to wszystkich przepraszam za to
gryks @
gryks @
Zobacz co się działo w So w dzień w nocy już nie będę pisał co kiedyś jak ma ktoś pisać woli typować mi samemu niechce się tu czasem pisać jak jest afera niby ludzie a zresztą tego nie przeskoczy się ludzie są ludźmi wszystko widzą lecz nie siebie nawet ja piszą c sam za siebie
widzialem czytalem tez te teksty z nocy wczoraj tez wieczorem, a raczej juz pozna noca , chociarz wtedy nieuczestniczylem w tej konwersacji nocnej
Czasem arczi ludzie mają ale do ciebie nie ho o samego ciebie a o długie wpisy można przecież krótko konkretnie lub komuś w kg umykaja wpisy bez urazy
nie no ja to rozumie i tak chyba bede robil tez
juz niebede tu pisal duzo tylko jst nieraz i tez problem poniewaz nie wszyscy maja tez i kg otwarta na wpisy a ja sie niechce nikomu narzucac tez
Dobranoc arczi... Dzień dobry jocia doktor i inni z TP a multipaskowicza dzień dobry i milego i farta o 14h i wieczorem
ja tez uciekam jeszcze raz wszystkim milej nocy zycze a o 14 wysokich wygranych
nie pamietam jak ten nowy wynalazek sie zwie co daje sily witalne zombi czy cos takiego ma sie moc
wydaje mi sie ze troszke go potrzyma w postaci jaki jest by nie bylo jakies afery zeby byli cacy aczkolwiek smialem sie po uslyszeniu o tej promocji ze 20 o 21:40 padnie dobra trza kreslic co mam
moze ts czyta i sie zlituje i potrzyma dlugo dlugo by az tak nie sprawiac przykrosci a noz ludzie sie do stawek przekonaja przyzwyczaja zapomna o bonusie
hej
to co Sebastian_M wypisuje to totalna sciema ze co miesiac 5/5
tak samo jakbym gral systemem i trafil zalozmy 3 x 5/5 co by w przeliczeniu na miesiac dawalo mnw po jednej 5/5
to co Sebastian_M wypisuje to totalna sciema ze co miesiac 5/5
tak samo jakbym gral systemem i trafil zalozmy 3 x 5/5 co by w przeliczeniu na miesiac dawalo mnw po jednej 5/5
albo zagralbym stawka x 10 i powiedxialbym ze w ciagu roku trafiam 10 piateczek
bo jak w 60 losowaniach trafic jedna piatke albo wysylajac 25 zakladow na losowanie
a jak mial szczescie to na pewno to odejdzie niedlugo i co wiecej bedzie wieksza przerwa niz 1550 zakladow lub losowan
tak jak mnie ściemniał że wygrał u buka i najśmieszniejsze jest to że pisał około , anie konkretna wygrana
tak, a jeszcze jakie ma plany na zycie wielki biznes da mu miliony to po co tutaj przesiaduje
dobra ja tam nie mam nic do niego bo sie nie kloce z nim, ale czasami mnie rozbawia
Witkadla pan+
Na dzis proponuje zestaw 3 multi swoje +2 duze maszyna
Na dzis proponuje zestaw 3 multi swoje +2 duze maszyna
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/16178/main/459b7db2dc.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
tomi zartujesz kpisz czy sie nabijasz szkoda tylko kibocow bo oni najbardziej cierpia
Gryks
dziecinada
aya
czy z tym, teraz też się zgodzisz ?
Co Ci szkodzi wejść do Karola na stronę choćby na chwilę i tam tym to napisać ?
A One żałują, że tu były i się cieszą, że się wypisały itede itepe
A klasa A to aniołki, a B to baranki
Dorośli wydawałoby się ludzie, a piaskownica normalnie piaskownica
Pasko_wnica
aya
czy z tym, teraz też się zgodzisz ?
Co Ci szkodzi wejść do Karola na stronę choćby na chwilę i tam tym to napisać ?
A One żałują, że tu były i się cieszą, że się wypisały itede itepe
A klasa A to aniołki, a B to baranki
Dorośli wydawałoby się ludzie, a piaskownica normalnie piaskownica
Pasko_wnica
Oni nie żałują że tu było tylko żałują że ich już tu nie ma.Inaczej by tego nie czytali co my piszemy u pasca
W miejscowości Puck padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
A po drugie jak ktoś ma kilkanaście lat lub po dwudziestce jest to ma marzenia o samochodzie o firmie itp.Nie zabierajmy marzeń Sebastianowi.Czas później wszystko zweryfikuje ale niech sobie chłopak marzy .
No, ale w totolomonopolo szczelają oj, szczelają
jedno losowanie, to niby za wcześnie na oceny, ale
różnica /w wynikach ilościach/ gołym okiem widoczna
no, tam /w mm / jest potencjał, jest , jak widać , jednak - co będzie za tydzień -
kiedy - nie będzie, tymczasowej, promocji i nie będzie, na stałe, bonusa -
pożyjemy zobaczymy ...
jedno losowanie, to niby za wcześnie na oceny, ale
różnica /w wynikach ilościach/ gołym okiem widoczna
no, tam /w mm / jest potencjał, jest , jak widać , jednak - co będzie za tydzień -
kiedy - nie będzie, tymczasowej, promocji i nie będzie, na stałe, bonusa -
pożyjemy zobaczymy ...
Cześć
Ooo ooo
Każdy ma jakieś marzenia prawda ?
Ale numer
Ludzie do mnie dzwonią że na zielonej ktoś o mnie coś pisze
Ja marze i to mi wolno
Marzę i powoli realizuję swoje marzenia
I to mnie motywuje do dalszej pracy.
jacunn
te "żałują" i te "się cieszą", to fragment z wypowiedzi którejś z tych osób,
z nieukrytego /hihi/ okna czatu
co to tu - nie obrażały, a takie tu poniewierane były
I, co najważniejsze - Pasko, sam z siebie - nie wyrzucił, nie usunął, nie zablokował - tych
osób, nicków, userów, i ich ip
podjęły samodzielnie /bez namów i uzgodnień / pewne decyzje
te "żałują" i te "się cieszą", to fragment z wypowiedzi którejś z tych osób,
z nieukrytego /hihi/ okna czatu
co to tu - nie obrażały, a takie tu poniewierane były
I, co najważniejsze - Pasko, sam z siebie - nie wyrzucił, nie usunął, nie zablokował - tych
osób, nicków, userów, i ich ip
podjęły samodzielnie /bez namów i uzgodnień / pewne decyzje
Robalinski jak nie będzie promo na 7/7 to będzie np na 8 /8 zobaczysz
Jacunn dziękuję Ci