Wpisy 3 239 467 – 3 239 566
22 maja 2018 00:37 → 22 maja 2018 03:40, 100 wpisów
Bo tak mam i co na to mam poradzić?
Inaczej tak miałem a co będzie daje życie pokaże
robal ta stronka nie jest poswiecona kosmosowi tylko grom liczbowym, i nikogo tu nieuwarzam za kosmite, i wedlug mnie jest to stronka bardzo w porzadku, i jest tu bardzo duzo fajnych osob , ktorzy zyja na ziemi,nie widzialem jeszcze tutaj zadnego zielonego ufoludka, jesli zas tobie sie ta tu stronka nie podoba przykladowo i uwarzazsz ze jest tu duzo kosmitow to moze opusc ta tu nasza zielona strrefe i przelec sie na galaktyke u korna tam, a tu nie wchodz i niebrozc nam tutaj, i nieobrazaj ludzi i nienazywaj tu nikogo kosmitami, bopnikt tu kosmitom niejest
Aya
Aya malujesz powieki na zielono ?
a co ? uważasz kolego, że kosmita to jakiś gorszy byt ? no noo
Użytkownik sw1975 dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Robalinski a widziałeś kiedyś kosmitę?
Aya
Żadnemu dziecku specjalnej troski-jeden więcej opiekun nie zawadzi
Żadnemu dziecku specjalnej troski-jeden więcej opiekun nie zawadzi
Czytać a widzieć to nie to samo
Gonzaguniu niuniuniu czy ty masz kogoś tu za dziecko specjalnej troski ?
i do Korna mnie wyganiasz ? cherubinku ? serafinku ?
owszem, mam tam pewne, że tak powiem - możliwości, ale - jeśli nie pójdę, to
co mi zrobisz ?
i
zieeeeeeew
owszem, mam tam pewne, że tak powiem - możliwości, ale - jeśli nie pójdę, to
co mi zrobisz ?
i
zieeeeeeew
Czy czasem nie piszesz o sobie?
Robalinski Arczi napisał to co myśli i proszę to uszanować
A Ciebie niuniusiu człowieka o kilku twarzach nikt nie posadzał o to że jesteś dziecko specjalnej troski
Aya dałaś sobie wyciągnąć coś z ust?
Robalinski piszesz o niuniuniu ?
Aya jesteś ufoludem?
I przyznajesz sie do tego ?
Ale nimer
Ja nie mogę
Widzicie coś Wam powiem
Zamiast pomyśleć wspólnie o liczbach to robicie jedno przez drugiego zadymę
Powiedzcie mi czemu ma to służyć?
Robal_36
ja cie nigdzie nie wyganiam,, chcesz to tu tez siedz ale nie obrazaj tu ludzi z ktorymi piszesz, ja osobiscie do korna nic nie mam, nie znam goscia osobiscie moze tak jak ty, i szanuje wszystkich ludzi i jego tak samo szanuje, ale jesli ci sie tutaj nie podoba i chcesz obrazac kogos to lepiej opusc prosze ta strone, i ten czat, oto mi chodzi,my tu nie potrzebujemy zadymiarzy jakis, i powinnismy tu zachowac spokoj i mila atmosfere, jesli zas chodzi o nik UFO tutaj na stronce to uwazam go za pozadnego goscia i i wpozadku, tak podaje trafne cyferki, i co niektorzy z tego i tez korzystaja ja akurat nie,ale uwazam ze gosc jest spoko,i
ja cie nigdzie nie wyganiam,, chcesz to tu tez siedz ale nie obrazaj tu ludzi z ktorymi piszesz, ja osobiscie do korna nic nie mam, nie znam goscia osobiscie moze tak jak ty, i szanuje wszystkich ludzi i jego tak samo szanuje, ale jesli ci sie tutaj nie podoba i chcesz obrazac kogos to lepiej opusc prosze ta strone, i ten czat, oto mi chodzi,my tu nie potrzebujemy zadymiarzy jakis, i powinnismy tu zachowac spokoj i mila atmosfere, jesli zas chodzi o nik UFO tutaj na stronce to uwazam go za pozadnego goscia i i wpozadku, tak podaje trafne cyferki, i co niektorzy z tego i tez korzystaja ja akurat nie,ale uwazam ze gosc jest spoko,i
Już dawno byśmy stworzyli powiedzmy dwie 5/5 i dwie 7/7 oczywiście wspólnie
A tak nakręcacie się jedno przez drugiego i co z tego macie ?
Macie z tego satysfakcję że komuś dokuczycie?
Nie szkoda Wam na to czasu ?
Stwórzmy razem zestaw liczb i każdy będzie zadowolony jak to jutro wejdzie
A nie robicie przepychanki kto kogo i za co
Aya nie rób z siebie sierot Marysi
Aya gdybyś to wszystko spokojnie przemyslała to napewno dojdziesz do takich samych wniosków
przeczytaj swoje dwa ostatnie wpisy
powoli
i wychwyć już tylko taki niuans - dasz radę - czy sam szanujesz i nie obrażasz nikogo
dobranoc
Nie mam zamiaru tu się spierać i kłócić. Życzę miłej nocy a jutro trafnych liczb. Bawcie się w ciuciubabkę nawet całą noc. Dobranoc
ava sebastian nie jest moja matka ani mojim opiekunem to po 1, po 2 ja niepotrzebuje opiekuna bo jestem juz pełnoletnia osoba, i zapewno starsza od sebastiana, ale nie uwazam to zaistotne, sebastiana uwazam za swojego dobrego kolege, a nawet przyjaciela,tak samo jak gryksa 76, forsamiego, mulaga i jeszcze wiele tu innych osob ktorych nie bede tu wymieniał bo musiał bym pisac do rana sa tez i tu kobietki wpozadku,ktore lubie i cenie sobie tez ich zdanie,nie lubie ludzi opryskliwych i nieszanujacych drugiego człowieka, bo np ma inne poglady np czy jest np innej wiary, jestem osoba bardzo tolerancyjna i prawdomowna brzydze sie oszustami i kretaczami,oraz osobami obrazajacymi, kogos , jesli robal 36 uwazasz sie przezemnie czyms dotkniety czy obrazony to CIE przepraszam, co złego to nie ja,
Czyżby Aya to Jocia pod nowym nickiem?,bo też pisze,że idzie w mapki i ten sam styl zaczepny i kłutliwy,ciekawe czy nie powróciła tu na spadochronie
GALIK MASZ 100% RACJE tez tak pomyslałem o tej OSOBIE I O TYM NIKU AVA
gryks76
Oj Wy detektywi z Bożej łaski
Aya jest tu od 2015r.,a Jocja-zrezygnowała ok.1rok temu i nigdy 2-ch nicków nie miała
Aya jest tu od 2015r.,a Jocja-zrezygnowała ok.1rok temu i nigdy 2-ch nicków nie miała
gonzaga o jakich tumankach mowisz i kogo nazywasz detektywami co?
Ciebie i galika detektywami bo chyba nie mnie dałem tylko emote mogłem równie dobrze dać płacz
gonzo a jak wytlumaczysz z czatu typowanie parkami pozegnanie joli tekstem dobranoc wszystkim kosmiitom z glowa kosmity, przecierz my tutaj pisalismy z robalem36 o kosmitach nie tam na tamtej stronce,tylko tutaj, i z ava
Arczi pamiętaj że jocia czyta ten czat tęskni czy jak niby przypadkiem a jednak
Skoro jest 4-ka-to można by w brydge'a
...Ale obawiam,się,że licytacja przebiegała by w ten sposób:
1-Trefle
2-kiery
3- dwa d z o n k i
4-TO JA IDĘ OTWORZYĆ DRZWI
...Ale obawiam,się,że licytacja przebiegała by w ten sposób:
1-Trefle
2-kiery
3- dwa d z o n k i
4-TO JA IDĘ OTWORZYĆ DRZWI
co od tak sobie tu kukneła a tam napisała wiedzac ze czytamy ich stronke glowna,,ja tam niemam nic do avy czy tez joli czy bylej joci, ja tez czesto tam zagladam na ich stronke i tego nieukrywam, ale niepisze na nich nic i ich nieobgaduje i nierobie sobie z nikogo z tamtych osob zartow
idę dobie bo za chwilę mam spotkanie z UFO i obrady na dalsze decyzje
ja tez juz dzis uciekam ide pomyslec nad liczbami na dzis na 14, i moze cos zatypowac na real moze cos puszcze sobie, dziis mnie kolezanka ostr w kolekturze namawiala abym wyslal ssobie 7/7 aja nie uparlem sie na 10/10 i co i znow do baniale to nic jutro tez jest dzien, awiec DOBRANOC wszystkim i kolorowych snow oraz wszystkim trafnych wygranych zycze a co złego to nie ja
Jak by tu nikt o nich nie pisal by tam nic nie pisali no chyba że się mylę jak tak cóż nie którzy tacy są i się nie zmienia zresztą chyba nie są obludni aczkolwiek bywa tak że się widzi czyjeś a swego nie ze się robi to samo lub podobnie dotyczy to i mnie pod różnymi względami i mam to gdzieś ja o nich nic nie będę pisał nie zaglądam tam i nie będę
Mają siebie dobrze im najlepszego co mi tam tylko arczi prośba zrobisz jak chcesz nie wyganiaj tych co nic złego o nas nie piszą tam i tutaj też są