Wpisy 3 223 037 – 3 223 136
4 maja 2018 16:32 → 4 maja 2018 18:06, 100 wpisów
Dusia
jacun w tym co piszesz masz 100 % racji- 3 222 997.I ja jak ide po leki ,to mi lekarka przelicza tabletki,i wylicza mi na ile mi dni starcza i ile razy biore w ciagu dnia i i liczy ile jest w pudelku , nie wypisze mi wiecej .np tego leku bo chce abym za tydzien znow doniej przyszedl a najsmiesniejsze jest to ze czesto mi je wypisuje i co roz mnie pyta co biore , a siedzi przed kompem ma wszystko wpisane c biore i czego a wciaz mnie sie oto pyta, czy to nie dziwne jest?rozumie mogla by niewiedziec kiedy bym do niej nie przychodzil a do innych ludzi ale w kartotece jak i w systemie komputerowym w tej tzw karcie pacjeta ma napisane ale wciaz pyta, to tak wyglada jak ja bym sam sobie decydowal jakie chce leki, to ona mi przypisze, no ale coz co 2 tygodnie musze byc w osrodku po leki , poprostu szkoda gadac , jakby niemozna bylo odrazu przepisac wiecej zeby tyle tam nielazic co roz,
no nieraz to juz robie tinaczej, jak jest jakis mlody lekarz to ide doniego mowie skonczyly mi sie leki i prosze wypisac wiecej, zebym za tydzien znow nie lecial, i ci wypisuja, a co do handlu lekow to jestem temu przeciwny, nigdy niechandlowalem lekami tylko zawsze je konsumuje sam, i chodzi tu o leki cukrzycowe, nierozumie jak mozna sprzedawac leki komus oniewiadomym dzialaniu , przecierz nie kazdy ,moze brac te same leki,
no nieraz to juz robie tinaczej, jak jest jakis mlody lekarz to ide doniego mowie skonczyly mi sie leki i prosze wypisac wiecej, zebym za tydzien znow nie lecial, i ci wypisuja, a co do handlu lekow to jestem temu przeciwny, nigdy niechandlowalem lekami tylko zawsze je konsumuje sam, i chodzi tu o leki cukrzycowe, nierozumie jak mozna sprzedawac leki komus oniewiadomym dzialaniu , przecierz nie kazdy ,moze brac te same leki,
dusia witaj
Cześć
Co się dzieje ?
Arczi oni za kazde Twoje przyjscie do osrodka i przyjecie mają kase.Dlatego oni chcą bys co tydzien tam przychodzil.
Będą wieczorem
a teraz przechodzimy juz do liczb, czyli na wieczorna MM prawdopodobnie moga wyjsc
2,4,,11,13,14,16,20,22,25,27,29,33,39,40,42,43,46,47,49,55,56,58,61,62,66,78 takie cos mi tu wychodzi prosze sobie z tego ulozyc uklady i grac i wygrywac
2,4,,11,13,14,16,20,22,25,27,29,33,39,40,42,43,46,47,49,55,56,58,61,62,66,78 takie cos mi tu wychodzi prosze sobie z tego ulozyc uklady i grac i wygrywac
Matura to bzdura ?
Kto ?
Arczi ja bym te Twoje liczby zmodyfikował bo nie wszystkie wejdą
jacun wiem otym ze oni sobie nabijaja tym kase ze im wiecej chodzisz tam to ona ma statystyke swoja podniesiona i kasy wiecej jej nfz placi, ale ja ide do mlodego lekarza i odrazu prosze o wiecej i pozniej pol roku nieide
sebastian a modyfikuj jak chcesz poto je podalem zeby kazdy mogl sobie pokombinowac z liczbami naa tak
Arczi puszczone na 10 losowań
Arczi zapomniałeś ze dziś wejdzie liczba 75
A szkoda bo to podstawowa dziś liczba
Arczi przeczytałeś @ ?
cześc gryks
nie nieczytałem nic juz lece do zoo zobaczyc @
Leć do Zoo bo warto
75 nie będzie kiedy ?
Nie wierzę że dali Ci 3 liczby . Ile za to zapłaciłeś ?
Ale 3 liczb razcej nie podają. @ tak ale nie 3. Trzecią musiałeś sam wymyślić tak ?
2 tak ale nie 3
Przynajmniej mnie nie dają 3 liczb
Musisz mieć dobre układy
Gryks coś ci powiem
Mama
Te 3 liczby które podałeś nie wejdą
Oszukali Ciebie
Dużo za to zapłaciłeś ?
Mega wypuśćili Ciebie z psychiatryka ?
Czy uciekłeś im ?
Krasna
Euromilion ?
W Eroinę ?
Ja dzis nie gram w Eroinę
pon wolny i platny i jeszcze z 24 nadgodziny na weekend bedzie na totka
dzis 17 lat temu 4 maja w piatek pierwsza randka, to cos znaczy,
Seba
dlaczego yu niema emotki ( zmory ) chociaż i ta pasi też dobra grajta sobie
wałkiem po głowie to zmądrzeje lub do reszty zgłupieje są tylko dwie opcje
Bo zajumal 4 zł i się chowa
jeden pokemon co sie nazywa 6,12,21 ma w pon 50 lat, urodzil sie w srode swietuje pon
31 musze na nim zrobic kokosy jakies
31 musze na nim zrobic kokosy jakies
Miał rozmnożyć to zdefraudował
Gryksio widać żes chory
Miałeś leżeć
Gryksio odczytane...
To spij
Weź sąsiadkę. Zb pozyczy
Idee na leśniczówke...
Nikomu nic nie zajumałem
Trzymam te 4 zł i boję się wydać bo mnie Osa walnie
Ha widzę