Wpisy 3 222 937 – 3 223 036
4 maja 2018 14:38 → 4 maja 2018 16:30, 100 wpisów
Gryksio grales na teraz?
Coś mi się zdaję,że mówimy o tej klinice w której teść do lekarza jeździł bo właśnie prywatna klinika to była Jemu EMG odradzili twierdząc,że nerwy nie zostały uszkodzone. Tylko to jest typ człowieka który wstaje z kurami i idzie spać jak już wszyscy śpią więc teraz kiedy wiele nie może zrobic szczególnie ze prawa ręka oszalec można
Gryks w każdym razie powodzenia, specjalistów Wrocław i regiony w tej dziedzinie mają mega
Gryks w każdym razie powodzenia, specjalistów Wrocław i regiony w tej dziedzinie mają mega
Agdzia noir się zdeka nie ukrywam tylko jak nic nie zrobię a jedynie operacja to różnie może być nawet paraliż a bym żałował wtedy a już jest ciężko z ręką ma być dobrze i juz
Musi być jak człowiek jedzie pierwszy raz na stół jest dobrze bo nie wie co go czeka,gorzej za kolejnym razem wierzę że to twój pierwszy
Teraz niech mi ktoś poda liczby do czego bądź bo ja już nawet straciłam nadzieję o piatce w mini nie mówiąc
Pierwszy raz musi boleć
Pierwszy raz musi boleć
gryks nieboj sie bedzie dobrze zobaczysz
Nie no poniosło mnie będzie git zobaczysz, byle nic im w między czasie nie wyskoczyło bo najgorsze są opóźnienia
bedziemy wszycy trzymac ze by zabieg sie udal pomyslnie
Gryks spójrz na to z innej strony pielęgniarki będą nad Tobą skakać a że prywatna klinika to pewnie nie byle jakie ;D jakbys był w Trzebnicy wpadlabym Ci zdać kuponik
kiedy ten zabieg masz?
Dobra żona tak ma być
Tylko ze ponoć około 2 miesięcy wolne l4 inaczej Lb leżenie bykiem
Jakbym mężowi powiedziala ze ide znajomemu z multipasko dac kupony to by mi urwał głowę przy samej d...
dziekuje gryks juz zapisuje sobie
Kup sobie większe ubrania, przytyjesz to Ci gwarantuje
Chodzace adhd
gryks niewazne ze 2 miesiace lezenia wzane jest twoje zdrowie,nie praca w pracy sobie poradza bez ciebie ,twoje zdrowie jest wazniejsze , bedziemy trzymac za ciebie kciuki i sie modlic aby wszystko bylo
Arczi ja nawet wózek babciny kupiłem by ręki lewej nie nadwyrezac na zakupy żona dziś wzięła i jaki fajny spodobało się jej może zamiast mnie na zakupy łazic
Arczi nie mów,że praca nie jest ważna człowiek lepiej zdrowieje jak jest spokojny o przyszłość swoją i rodziny. Do tego trzeba pieniędzy a generalnie do tego pracy więc to jest ważne. Szczegolnie jak na NFZ liczyć to można i 10 lat czekać. Prywatnie idziesz płacisz i kolejki nie ma
Gryks
Gryksio koleżanka to miała i żyje spoko
Isia,Mulag witam całuje i uciekam
gryks ja cały czas chodze z wozkiem takim na zakupy, niemam samochodu jak inni wiec biore ze soba wozek na kulkach i de tez na zakupy, skonczylo sie dzwiganie zakopow , teraz od tego jest wozek, do wozenia niechce miec takich rak dlugich jak szympaansy orangutany w zoo maja od noszenia bananów zycie trzeba sobie y ulatwiac anie utrudniac
a nie do samochodu to jest dyskryminacja osób nieposiadających samochodów
agdzia1993 ja nie mowie ze praca nie jest wazna, bo jest wazna tylko ze kazdego zdrowie jest wazniejsze, ja wiem z przez NFZ sie dlugo czeka, skas to znam, a ze prywatnie robia praktycznie zawszee wszystko od reki, bo liczy sie kasa nie czlowiek nie obywatel pacjent tylko kasa , a ja bym zchecia chciał aby ten NFZ rowalili, wykopali lekarzy ktorzy za kase lecza, i prywatnie , za to co do staje w osrodku, ma przecierz pensje,prywatne gabinety i kliniki powinny byc zlikwidowane a. a tacy lekarze powinni pracowac w normalnych szpitalach, kto zas niechce leczyc pacjentow w przychodni i za friko ten powinien mierc zakaz wykonywania swojego zawodu, i by sie nauczyli ze pacjenta nalezy szanowac a jak ktos niema np pieniedzy i i np,potrzebny jest mu jakis zabieg to co to ma umierac bo szarlataany tylko kase licza?
gdybym byl w rzadzie to bym szybko tam pozmienial niektore usdtawy i zarzadzenia pozabierac im diety, zmniejszyc zarobki, i zabrac wszelki pzywileje jakie posłowie maja, zamiast limuzyn niech chodza na piechote lub jezdza autobusem typu ogorek,a nie limuzynami sie rozbijaja,najpierw niech przy swojim korycie zrobia porzadki a pozniej biora sie za narod
gdybym byl w rzadzie to bym szybko tam pozmienial niektore usdtawy i zarzadzenia pozabierac im diety, zmniejszyc zarobki, i zabrac wszelki pzywileje jakie posłowie maja, zamiast limuzyn niech chodza na piechote lub jezdza autobusem typu ogorek,a nie limuzynami sie rozbijaja,najpierw niech przy swojim korycie zrobia porzadki a pozniej biora sie za narod
Arczi tylko wez pod uwage to ze lekarze to jest jedna wielka klika.I zaden minister nie ma takiej wladzy zeby te wszystkie kolesiostwo rozwalic.Podobnie jest z sądami
Arczi nie mów działają masz mój głos czas na zmiany zakaz wykonywania zawodu lekarza prywatnie i tyle
Mieli wprowadzic karte pacjenta co kazdy lekarz by mial w komputerze wgląd co pacjent mial przepisane w ciągu ostatnich lat jesli chodzi o lekarstwa.Czemu tego nie potrafią wprowadzic,a dlatego ze bylo by widac jasno na bialym ze lekarze tez handlują lekarstwami ,i wielu ludziom przepisują lekarstwa co wcale nie dzialają na chorobe pacjenta.itp
dość tego już służba dla człowieka przysięga Hipokratesa gdzie w dup,,,,,, tylko kasa może nie wszyscy ale dużo tak, Co to jest ?
Tak to jest jak mamy takie dziwne nieokreślone ustroje polityczne państwa
za publiczne pieniądze się kształcą z naszych podatków i nie chcą leczyć lub wyjazdy za granice
jedna z protestujących powiedział w prost rezydentek albo podwyższ ka albo Polacy będą umierać
przedewszystkim bym wywalil wszystkich profesorow i pseudoo lekarzy z rzadu ktorzy biora kase za nic, , bo nic nie robia pani kopacz , pan alu rukowicz sa lekarzami tak , to do przychodni ich wyslac a nie w rzadzie siedza i lekarze powini pracowac w szpitalach.osrodkach a nie siedziec w rzadzie i baki zbijac, wlasnie trzeba by ich z tamtaw wszystkich susunac cala tez partie roznych prawnikow bo juz im sie w dupach przewraca od nadmiaru kasy i wymyslaja co roz glupsze ustawy tylko dla nich dobre slyszeliscie najnowszy nius unia europejska chce wprowadzic dla 18 latkow bezplatne bilety na pociagi, ciekawy jestem czy to w polsce przejdzie,a unas bredzie cud pewnie nasi rzadzacy niedlugo beda wysylali dzieci po przedszkolu do pracy bo beda gadac ze nie ma rak do pracy, kazdy lekarz zdobywa unas wyksztalcenie i zaraz po ukonczeniu szkoly wyjezdza na zachod, dlatego powinni go pozbawic tz jego uprawnien, chcesz jechac za granice jedz ale tam niemozesz wykonywac zawodu lekarza, , i te przepisy powinny obowiazywac w calej uni europejskiej , wtedy sluzba zdrowia byla by uleczona, wiecej by tu bylo lekarzy.i by leczyli ludzianie za granica zbierali truskawki na grzadkach
Witam ponownie
pisałam pilnować 70- tki
na 21.40:
50,56__6,36,/57__17.75__13,44,63__
34,39__7,61/29__55,70/2__14,16/21_
_43,59__37,78_,11,68__20,22,40__
53,79__4,42
12,33,54__1,64,70__15,35,68__
11,23,68
5,76,46,21,17,27,54
43,48,64,68
27,60,65,68
9,38,66,77
2,21,57,29
pisałam pilnować 70- tki
na 21.40:
50,56__6,36,/57__17.75__13,44,63__
34,39__7,61/29__55,70/2__14,16/21_
_43,59__37,78_,11,68__20,22,40__
53,79__4,42
12,33,54__1,64,70__15,35,68__
11,23,68
5,76,46,21,17,27,54
43,48,64,68
27,60,65,68
9,38,66,77
2,21,57,29
wychodzi ponownie
51,53,55,57,59
bądź to co nie wyszło
71,73,75,77,79
bądź końce z 7 bądź 0
51,53,55,57,59
bądź to co nie wyszło
71,73,75,77,79
bądź końce z 7 bądź 0
mulag nic niedzialaja tylko sobie kase napychaja w kieszenie i nic pozatym , teraz jezdza po miastach i wioskach i blagaja ludzi zeby na nich glosowali, mysla ze jak dali 500+ to juz jest wszystko, i oglupili tym ludzi, ci co maja 500+ okej aco z reszta gdzie dla reszty jest pomoc jakas gdzie te 500zł dla kazdego emeryta ktore mialo byc w ubieglym roku, gdzie pom dla niepelnosprawnych i inne zeczy niechce tu wymieniac bo to nie czas i miejsce jest na tej stronce inichce tu zasmiecac tej stronki swoimi bazgrolami, ale caly rzad jest do wymiany, i to jak najszybciej, takie jest moje zdanie
mulag ja niestartuje do rzadu w wyborach ale jakbym starowal i tam sie dostal to wszysystko bym tam pozmienial odrazu polowe ministrow by dostalo porzadnego kopqa w dupe, z tamtad , i pensje do 2,500zł na reke zero przywilejow dla nich, zero imunitetow, przedewszystkim lokal z alkoholem bym im tam znoisl bo pijani sa podczas obrad i po pijaku tez glosuja ,pozniej dlatego sa durne ustawy uchwalane, , wszystko robia dla siebie a nie dla narodu, a piprza i mydla ludziom oczy czym innym zaslaniaja sie tylko 500+, mieszkaniem + itd i wkolko to samo piepzsz poprostu zenada jest, ogladam nieraz ten cyrk i widze jak sie zachowuja ciekawy jestem co teraz zrobia z tymi matkami i co okupuja sejm czy podniosa ta kase dla tych zchorowanych ludzi nie zdolnych do samo ezgzystencji , czy im dadza cos,
mulag ja niestartuje do rzadu w wyborach ale jakbym starowal i tam sie dostal to wszysystko bym tam pozmienial odrazu polowe ministrow by dostalo porzadnego kopqa w dupe, z tamtad , i pensje do 2,500zł na reke zero przywilejow dla nich, zero imunitetow, przedewszystkim lokal z alkoholem bym im tam znoisl bo pijani sa podczas obrad i po pijaku tez glosuja ,pozniej dlatego sa durne ustawy uchwalane, , wszystko robia dla siebie a nie dla narodu, a piprza i mydla ludziom oczy czym innym zaslaniaja sie tylko 500+, mieszkaniem + itd i wkolko to samo piepzsz poprostu zenada jest, ogladam nieraz ten cyrk i widze jak sie zachowuja ciekawy jestem co teraz zrobia z tymi matkami i co okupuja sejm czy podniosa ta kase dla tych zchorowanych ludzi nie zdolnych do samo ezgzystencji , czy im dadza cos,
Jestem ja!
Takamama co Ci się stało,że w szpitalu wyladowalas ?
Junak co tam forsami ?
17 lat od pierwszej randki, a zenilem sie w 2,2,2 = 3,2,17 za to 54 zl i 80 ide po maksa kas
Agdzia I Junak zobaczcie na mój profil na typowania Ekstra Pensja W srode 2,5,8...a w czwartek 23..35/2 Dlaczego mi to w jedno losowanie nie wyszło
Forsami TS
mulag jak bym tak stał kolo tego rezydenta co mowisz i bym to uslyszal ze on tak mowi ze albo im podwyzsza albo ludzie beda umierac to bym go na oczach wszystkich tak zdzielil ze by zapomnial skadd jest i jak sie nazywa i kazal mu oddac dyplom ukonczenia szkoly medyczneji wszystkim bym to samo zrobil kazalim zlozyc ich swiadectwa i dyplomy ukonczebnia szkoly medycznej, , i wszystkich wywalil, oni skladali przysiege hipokratesa i maja sie doniej stosowac, co zas chcodzi o pieniadze to bym im kazal pracowac za darmo na poczatek, najpierw niech pokaza na co ich jest stac i co potrafia w tym zawodzie zdzialac niech pokaza koncepcje leczenia ludzi, co zrobili aby pacjent byl zdrowy a pozniej mozna dopiero po efektach ich pracy ich wynagrodzic zgodnie z ich umiejetnosciami, jak nieraz widzialem przekaz zz pod sekmu ich tam i ich rzadaniami to smiac mi sie chcialo bo zachowy wali sie jak dzieciaki z podstawowki na pkniku na polu namiotowym to sa przyszli lekarze? oni maja leczyc pacjentow? ja kiedys trafilem do szpitala z palcem u nogi chorym, ;lekarz w przychodni stwierdzil ze to jest stopa cukrzycowa, niemoglem chodzic, wiec poszedlem do szpitala zeby mi cos przypisali tamci lekarze wtedy przyszlo takich 2 chyba rezydentow chirurgow popatrzyli na palec i powiedzieli mi ze no mam cukrzyce i ten palc niewyglad dobrze i ze oni moga mi go odrazu obciac, bo nie widza innej mozliwosci, zeby go wyleczyc, niestety nie dalem go sobie uciac, oczywiscie przypisali mi tam jakies leki, przeciwbolowe itd, ale sam sobie tego palca wyleczylem, tym co mi zalecili , bralem te leki dotad az stan palca sie niepoprawil, teraz mam nadal palca u nogi chodze , jakos fakt faktem nieraz mnie obn napiernicza ale to na zmiane pogody,przewaznie ale mam go niedalem im uciac a jak zobaczylem tych mlodych lekarzy to stwierdzilem no dzieciakow mi tu przyslali oni byli mlodsi niz ja o wiele, ja bym im zwierzatka nie dal do leczenia a co dopiero zeby na mnie sobie doswiadczenia robili, dlatego niewierze tym rezydentom nic a nic, bo to sa dzieci ktore musza jeszcze wiele doswiadczenia zdobyc w swoim zyciu zeby mogli dostac jakakolwiek podwyzke czego kolwiek, najpierw niech pokarza co potrafia a pozniej dopiero niech oczekuja porzadnej zaplaty, za to co zrobili, dla pacjenta, jak niechca leczyc to niemusza niech odrazu oddadza dyplomy swoje lub nich wszyscy zwroca kase z podatkow naszyych wszystkim pacjentom
spokojnie nie uciekajcie przez mnie juz przestaje pisac o tycym cyrku i pajacach , juz teraz przechodze do liczb i koniec juz tematow sluzby zdrowia i rzadzacy bo to jedna jest wielka zenada inic pozatym
Arczi powinien książki pisać, tylko potrzebuje kogoś do poprawek
zgrywus nie poewta wcale tylko mnie to wk......... co sie dzieje w tym kraju, na nic nigdy niema nic dla polakow ale na podwyzki dla nich to pieniadze zawsze sa a dla narodu nic obiecanki i cacanki a glupiemu radosc
agdzia 1993 wiem ze pisze z bledami widze to ale nic nieporadze niektore litery mi sie przestawaiaja albo wogole niewchodza , i pozniej wychadza bledy i te ortograficzne tez, dlatego juz niebede pisal nic tak dlugiego, bo widze ze to wiele osob w oczy tez kloje, ale okej rozumiem to tez
czesc forsami wiesz co wez te liczby zloz do kupy razem i graj nimi cały czas w EP one sie za jakis czas znow powtorza i wtedy wszystko trafisz i zobaczysz wygrasz
Arczi