Wpisy 322 185 – 322 284
30 maja 2011 17:38 → 30 maja 2011 18:39, 100 wpisów
Dariuszu ja za chwilę skaczę do żółtej budy puścić pukona i po piwko do marketu!
andromeda 1
ania35 -
Lestek 42
mag.. 46
milan1980 24
oliwija 20
Pieres 31
ricardos 3
torsan 69
volvo12 76
ania35 -
Lestek 42
mag.. 46
milan1980 24
oliwija 20
Pieres 31
ricardos 3
torsan 69
volvo12 76
eee nieeee, tak nie można. Chyba mądrze będzie zagrać po prostu 9/9
dopiero wróciłam z pracy i nie mogę sie ogarnąć na czacie POMOCY!!!!!!
niech mi ktoś wytłumaczy tak na babski rozum o co chodzi z tymi grupami 

Lestek nie to bardzo piękna aktorka hinduska była miss świata

cholera gnałam jak głupia a tu nie mamy pełnej dychy

cholera gnałam jak głupia a tu nie mamy pełnej dychy

na babski rozum to będzie problem 
W skrócie. Są grupy 10-cio osobowe. Każdy członek grupy podaje 1 najlepszą jaką wymyślił liczbę. Z tego budowany jest zestaw i wszyscy go posyłają.

W skrócie. Są grupy 10-cio osobowe. Każdy członek grupy podaje 1 najlepszą jaką wymyślił liczbę. Z tego budowany jest zestaw i wszyscy go posyłają.
bella34 ja też jechałem z Katowic jak szalony, korki na A4, masakra. Chwała Ci za to!
Lestek no dobra kumam ..kumkumkum
a jak można sie dopisać do grupy???

a jak można sie dopisać do grupy???
10 ludzi puszcza te same liczby !!! nigdy nie traficie 10/10 to pewne 

ale widze że nic my nie ugrali
powolutku wieczorkiem będzie lepiej

powolutku wieczorkiem będzie lepiej

krysieńka może w gr. D jest jakieś miejsce. A jak nie, zawiąże się nowa grupa.
OK ja powolutku będę zbierał się chyba do zagrania. W grupie A nie zagrała ania35 więc ja wpisuję te liczbę, którą podała na 14. Podobnie zagram w grupie B.
jesli macie jakieś pewne na jutrzejsze mini to zostawcie prosze u mnie na profilu bo musze lecieć ..miłego popołudnia wszystkim 

Grupa C - 8 typów oddanych:
1.RYSZARDZ12 - 13
2.MEDIALNA - 1
3.MATTI - 36
4.JOCIA - 69
5.TCZEW1958 - 24
6.AGA31 - 30
7.PERKUN - 72
8.ERYKA1 - 62
Czekamy jeszcze na WALDKA i CZARNĄ71
1.RYSZARDZ12 - 13
2.MEDIALNA - 1
3.MATTI - 36
4.JOCIA - 69
5.TCZEW1958 - 24
6.AGA31 - 30
7.PERKUN - 72
8.ERYKA1 - 62
Czekamy jeszcze na WALDKA i CZARNĄ71
Użytkownik Piwi dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Ale spójrzcie sami, jak się zdyscyplinowaliśmy. Każdy podaje 1 liczbę i nic więcej. Bez kombinowania. To jest super!
Lestek, Darek i reszta uczestników grup może przyjmiemy zasadę że jeżeli ktoś z danej grupy nie zdąży podać typu do określonej umownie godziny to z automatu używamy typu oddanego przez tę osobę wcześniej - chyba że taki typ się dubluje z obecnie oddanym przez innego uczestnika
Co sądzicie żeby Pasko wprowadził jedną jeszcze extra dziesiątkę przy typowaniach obok pewniaka dać opcję pewniak do dziesiątki i pierwsze 10 osób obojętnie jakich podawałoby/tworzyłoby zestaw 10 liczb.
dotam do czasu aż coś większego wpadnie ;P A pewnie tak tylko mówisz i sam grasz naszymi zestawami... 

40 głów ( 4 grupy po 10 osób) z których każda inaczej dobiera liczby, dla każdej z tych osób inne czynniki są "wiodące" - ciekawy eksperymenta ztym coś wiekszego ,to byłbymLestek załoz sie wstanie z Tobą założyć
OK akademicka dyskusja. Ani Ty nie wiesz niczego na 100% ani ja
Dotam zatem nie grasz wcale?
Dotam zatem nie grasz wcale?No wiem, było taniej i ludzie grali. Teraz już nie grają tak często.
jocia życzę Wam tego!
dotam, jak nie spróbujemy to się nie dowiemy. Może akurat coś z tego wyjdzie, a jeśli długo będzie nic, to pewnie towarzystwo rozejdzie
dotam, jak nie spróbujemy to się nie dowiemy. Może akurat coś z tego wyjdzie, a jeśli długo będzie nic, to pewnie towarzystwo rozejdzie

tak 3maj

tak się świetnie bawię teraz na tym forum