Wpisy 3 212 740 – 3 212 839
21 kwietnia 2018 18:25 → 21 kwietnia 2018 20:35, 100 wpisów
3 212 736. Brjan 2018-04-21 (18:22)
arczibalik73 Ja miałem :wymurowaną piwniczkę,pod belką dachową,zagnieżdziły się osy:wziołem
patyka i zacząłem je wyganiać:rany Boskie,wyskoczyło ich około 300 i atak na mnie,zdążyłem dobiec do basenu,musiałem być pod wodą,bo nie odpuszczały
brajan witaj tak prszczoly czy osy boja sie wody i najlepszym schronieniem jak cie gonia to jest wskoczyc do wody wtedy one juz ci tam nic niezrobia bo wiadomo jak wpadna do wody to szybko z niej nie odleca bo skrzydelka umocza i gorzej jak sie zachlysna woda , to fajnie ze miales w poblizu basen, ja biegalem miedy budynkami i ta cholera mnie uwalila abyl rozswcieczony,wiem ze go trzeplem po wbiciu rzadla ale on sobie polecial jak gdyby nigdy nic , a potem wyladowalem w szpitalu, tam dstalem jakies znieczolenie i zadlo mi wyjmowali znaczy sie ten wlok jego,, i przykladano lodem na usmiezanie bolu zeby opuchlizna sie nie powiekszala
cholernie bolało mnie to pozniej ale takie sa te cholerne owady
arczibalik73 Ja miałem :wymurowaną piwniczkę,pod belką dachową,zagnieżdziły się osy:wziołem
patyka i zacząłem je wyganiać:rany Boskie,wyskoczyło ich około 300 i atak na mnie,zdążyłem dobiec do basenu,musiałem być pod wodą,bo nie odpuszczały
brajan witaj tak prszczoly czy osy boja sie wody i najlepszym schronieniem jak cie gonia to jest wskoczyc do wody wtedy one juz ci tam nic niezrobia bo wiadomo jak wpadna do wody to szybko z niej nie odleca bo skrzydelka umocza i gorzej jak sie zachlysna woda , to fajnie ze miales w poblizu basen, ja biegalem miedy budynkami i ta cholera mnie uwalila abyl rozswcieczony,wiem ze go trzeplem po wbiciu rzadla ale on sobie polecial jak gdyby nigdy nic , a potem wyladowalem w szpitalu, tam dstalem jakies znieczolenie i zadlo mi wyjmowali znaczy sie ten wlok jego,, i przykladano lodem na usmiezanie bolu zeby opuchlizna sie nie powiekszala
cholernie bolało mnie to pozniej ale takie sa te cholerne owady
brajan nigdy tak nierob jak zobaczysz kokn pod jakas belka z osami nigdy paatykiem ich nie przepedzaj lepiej zaopatrz sie w kadzidlo rozpal ognisko i dodaj jadzidla i tym je potraktuj, gwarantujcja ze sie odrazu wyniosa poniewaz owadyoraz osy nienawidza dymu jak zrobisz im tzw okadzanie to szybko sie wyniosa
nie wazne junak56 czy beda na haju czy nie wazne aby sie ich z domu czy z pod belki pozbyc na haju beda wteduy jak je spirytusem poppsikasz wtedy beda pijane i niebeda mialy sily cie zatakowac
ja tam jestem humanitarna...
wszelkim owadom pomagam się
wydostać na zewnątrz
wydostać na zewnątrz
ale pająków się boje
i je pakuję do słoika...
i wyganiam przez balkon
i je pakuję do słoika...
i wyganiam przez balkon
3 212 737. Junak56 2018-04-21 (18:22)
arczi wychodzą mi
56,8,35,60,44,52,66
Czwórka
17,19,35,39
co zas do tych liczb co Ci wychodza topodejrzewam ze 17 dzis bedzie pewniakiem, i zapewne wyjdzie z liczba 56,66 co do 8,35,52,44,60 jak i 19,39 jestem na nieale kto wie bogiem nie jestem i moge sie mylic,
arczi wychodzą mi
56,8,35,60,44,52,66
Czwórka
17,19,35,39
co zas do tych liczb co Ci wychodza topodejrzewam ze 17 dzis bedzie pewniakiem, i zapewne wyjdzie z liczba 56,66 co do 8,35,52,44,60 jak i 19,39 jestem na nieale kto wie bogiem nie jestem i moge sie mylic,
nie mam arczi dziś głowy
do cyferek...nie wiem...też
co wylosują...to los...
do cyferek...nie wiem...też
co wylosują...to los...
3 212 762. Junak56 2018-04-21 (18:49)
wydostać na zewnątrz
nie no ja tez ich niezbijam, tylko je lapie w pudelko po zapalkachjak np siedzi gdzies na firance i otwieram szeroko okno i go wypuszczam no chyba ze jest to jakis owad taki co ma zadlo to juz go wtedy wywalam w tym pudelku i jak ktos np te pudelko podniesie i otworzy z sciekawosci to ma niespodzianke jesli owad w nim jeszcze zyje, ja im krzywdy nierobie jak nni biera szmate i je bija gdzie popadnie
ja zawsze uwazam ze ja mu zycia niedawalem i mu zycia niebede odbierał a niech sobie zyje tylko jak najdalej odemnie
wydostać na zewnątrz
nie no ja tez ich niezbijam, tylko je lapie w pudelko po zapalkachjak np siedzi gdzies na firance i otwieram szeroko okno i go wypuszczam no chyba ze jest to jakis owad taki co ma zadlo to juz go wtedy wywalam w tym pudelku i jak ktos np te pudelko podniesie i otworzy z sciekawosci to ma niespodzianke jesli owad w nim jeszcze zyje, ja im krzywdy nierobie jak nni biera szmate i je bija gdzie popadnie
ja zawsze uwazam ze ja mu zycia niedawalem i mu zycia niebede odbierał a niech sobie zyje tylko jak najdalej odemnie
zreszta owadow niepowinno sie zabijac bo sa pozyteczne choc nie wszystkie ale wiekszosc
kto ma pszczily ten ma miod kto ma muchy ten ma smród
narazie junak , smacznego
Cześć
Arczibalik dobrze napisałeś tymi pszczołami i muchami
Ale z tym że tluką te owady szatą gdzie popadnie to się uśmiałem
Bez miało być
Szmatą
Dobre było też to co pisał Brian.
Leciało na niego około 300 os.
Bystrzaków szybko je policzył
Leciało na niego około 300 os.
Bystrzaków szybko je policzył
Bystrzak
sebastiamn mi chodzilo o to ze ludzie tluka te owady szmata nppo scianach po firankach na stole oto mi chodzilo
Na wieczór jedności i 70 dziesiątki
Wiem że tłuką bo chcą się ich pozbyć.
Boją się dlatego to robią.
Boją się dlatego to robią.
Arczi co masz na 21.40 ?
Wejdzie 80 ?
2.5.7
25.26.29
45.77
sebastian 80 nie bedzie wedlug mnie wejdzie 17, 63 zreszta zaraz @
nie no brajan podał ze tych os bylo okolo 300 to bylo tak w przyblizeniu ich tam oglobyc wiecej nawet 1300 tylko zze chyba ze one maja numerki na sobie i zadzyl policzyc po tych numerkach. ale podejrzewam ze raczej podał liczbe w przyblizeniu ich napisal pozniej o czarnej chmurze ich
To może jak wskoczył do basenu a one krążyły nad wodą to wtedy je liczył
Ok @
Policzymy osy. Mnie wystarczy jedna Osa
Tylko najpierw muszę wygrać dużo pieniążków
Pomożesz mi w tym ?
Pamiętaj o czosnku bo ja cały czas o nim myślę
Junak
Panoramix
Junak czyli mamy te same liczby
Ale 13 nie widzę
Panoramix grasz dziś?
Ja dziś zagrałem Mini system na 6 liczb
Zobaczymy czy coś wpadnie
13 ładnie wygląda po skosie
z map...ale może jestem
w błędzie...
z map...ale może jestem
w błędzie...
Chociaż powiem Wam że jedna liczba to mało. Lepiej grać na 7 liczb.czyli system 7 liczb w mini
Zaraz sprawdzę Junak
..baju, baju..baj...znów festiwal LOTTO -JAJ...
No jest możliwa 13
Ale Junak zwróć uwagę na 4 i 22
Widzisz to ???
No cóż?Szkoda,że pasjonująca dyskusja o owadach się urwała
Idę więcDo...potem
Idę więcDo...potem
Owady ?
Ta strona nie jest poświęcona owadom
Jakiej wody ?
Wisla plockmusze lampke wina wypic choc za to...no i Lech tez wymeczyl wczoraj 3 pkt