Wpisy 3 212 840 – 3 212 939
21 kwietnia 2018 20:35 → 21 kwietnia 2018 21:13, 100 wpisów
Olala
Mamo
Ola
Ola
Co proponujecie ?
To pijemy
a może nasze skreślenia pokryją się z bębnem maszyny losującej cały sekret
Meble?
Junak ja gram tylko w rzeczywistości chyba że jak pójdę do nowej pracy to mogę grać w ...ja
Mama robi meble
W nowej pracy musisz się starać
Forsa...nie pracuj,zostan kieszonkowcemdo 250 zl nie grozi ci paka
Widziałem taką reklame sznura..w kształcie szubienicy na fb..z kastoramy ..dla Ciebie dla rodziny...i poco się przejmować...sznura..i na Góra...
I to jest postawa świadomego pracownika a nie że niewolnika zabranego z ptasiego targowiska
jestem bo czekam na pełną fule wygranej moze dziś do trzech razy sztuka po dwa razy trójka teraz 5 z5 by pasowało zgarnąć
Panoramix ja do losowania nie jestem milionerem.
Ty jesteś to gratuluję
ludziska miliony rozdają wystarczy prawidłowo skreślać to chyba nie takie trudne
Dziś Lotto ?
Mulag sprawdzałem i jednak jest trudne
Mulag my już w piekle byliśmy ...teraz czyściec a na końcu niebo...chyba wiesz oczym pisze...no..Już zważone juž już no...już
Panoramix z tym diabłem jak tu będziesz wylatywał to napewno.nie...
wygram bo wszystkie znaki na niebie to mówią już nie długo 5 z5 i lotto też w sumie mam loto brakuje t drugie ale przeznaczenie chcciało i jest loto bez t ale już blisko lotto fakt bez dwóch t ale blisko
Mulag niech aniołowie zawiodą Cię do raju..za życia tego finansowego
Mulag z Tobą się zakładałem?
he he akurat to pytanie czułem że padnie Seba trochę myślałeś i to na pisałeś
Banany ?
Mulag ale masz kasy na swoim profilu no ja mam tylko 10000 tysięcy
wiesz zawsze pakuje do woreczków foljowych po 2 tyś mam takie na kaskę
nie patrzyłem jaka cena chyba zobaczę na allegro ale czy tam będzie
Mają jakąś wartość?
zawsze pakuje po 2 tyś ostatnio bo tej gotówce co dostaliśmy trochę woreczków po wyciągałem
Forsami to są specjalne woreczki ze grzewami zrobię zdjęcie to dam do profilu ale teraz mi się nie chce bawić