Wpisy 3 212 640 – 3 212 739
21 kwietnia 2018 14:39 → 21 kwietnia 2018 18:25, 100 wpisów
co później jak później czego później kto ci tak skazuje okazuje wskazuje
mulag jestes tu?
jak tam granie ja już [pisałem dwie trójki w środę i w piątek na tym samym zakładzie jeszcze ważne do 23 kwietnia
mulaag to fajnie bo juz myslałem ze odszedles z tej stronki tez bo dawno cie niewidziałem tutaj
jedna liczba za dużo było by 4 z5 w piątek była by to druga wygrana 4 z5 ale niestety się nie udało
Nic będę walczył o te 5 z5 konsekwencje jestem co jakiś czas blisko a zarazem daleko
spokojnie mulag nie trafiles teraz to trafisz nastepnym razem niema sie co załamywac, grunt to byc dobrej mysli ze za kilka godzin mozesz byc nastepnym szczesliwcem nastepnej wygranej
ciekawy czy coś ugram tym zakładem co mam do 23 kwietnia jak na razie dwie wygrane na tym zakładzie jeszcze trzy szanse
a w co to grasz i chcesz te 5/5 chwycicw MM CZY MINI
Mulag pozwoliszc ze niepodziekuje ab niezapeszac tego czego mi zyczysz
czyli te 4/5 to bylo w mini tak?
wracajac z pracy wzielem na wymiane super 7 i niebieska 7 jest razy 7 zl na wymiane tez poszla zdrapka z dolozona 1 zl na druga zdrape kasa rzadzi i tutaj kosz i 25 zl
w mini miąłem 4 z5 ale to w tamtym roku pod koniec teraz miałem kilka trójek a to co pisałem to teraz ostatnio trafiłem w środę i w piatek trójki nie 4 z5 brakło jednej liczby oczko za wysoko to by było 4 z5
a teraz obiadek piweczko usiade na balkonie z lapsem i sie zrelaksuje cyferkowo wstepnie proponuje do multi 67 35
ale to tylko zwroty trochę mobilizują do grania ale tylko zwrociki a tu trzeba 5 z5 osiągnąć ale zobaczymy co z tego wyjdzie konsekwentna gra bez przerw może się uda i szczęście do pomoże
no ja raz gram w MM a raz w mini, , ale teraz narazie MM Odpuszczam sobie i biore sie ostro za mini tez, no jak narazie to tylko 2/5 mi wpadaja ale ja gram jednym zakladem, dziennnie wystarczy, niema co wzbogacac tesika o wiecej zakladow, n o to ladnie jak chociarz ci wpadnie kilka trojeczek, to zawsze juz cos jest, a co do tego co wczesniej pisales to oczywiscie ze jak trafimyto podziekujemy sobie jak wygramy
gryks tak relaksik jest i zycze smacznego obiadkui milego dnia
też często miałem 2 z5 2 z5 nawet taka konfiguracja dziwna wyszła że padły moje liczby od początku i końca lub trzy zakłady i po jednej z środka taki supeczek ciężko uszczelić chociaż ten jeden szczał i bym był zadowolony ale to tylko marzenia ale zobaczym,y
gryks narazie jeszcze nic niemam dopiero spisuje wczorajsze losowanie wieczorne, bo dzis tak na pale typowalem tu liczby, choc bylem ze pewniakiem bedzie 15 poniewaz wczoraj ja obstaialem ale niewyszla dzis musiala wyjsc bez 2 zdan, i wyszła podejrzewam ze na wieczor bedzie na bank 17, 15 juz podziekujemy,
mulag spkojnie zadne marzenia ustrzelisz napewno tylko musisz systematycznie grac w mini, i wcale nie musi to byc jakis syste,m czy wiekle ukladow wystarczy jeden uklad liczb i trafny i po sprawie
i 5/5 trafisz jesli masz trafic
ok to ja sie biore do cyferek zaraz podam 21 moich propozycji a 21 bo taka wersie przyjełem i takiej sie bede trzymal to tak jak by sie ktos pytal
tak masz racje ja gram konsekwencje trzy zakłady w kółko te czasem coś sporadycznie dołożę ale moje magiczne liczby konsekwencje puszczam
mi sie marzy w multi 8/8 lub 9/9 nie gram z plusem ale moze kiedys zakladzik jeden nadam tylko 1 z plusem i wsio wpadnie
gryks jak cos juz bede mial dostaniesz na @ jak zawsze
arczi dzieki moze na jutro na 14h jak cos chyba ze zdarzysz do 16 bo ja o 16 jakos chce isc sie puscic bo blisko w bidrze dziewczyna jest do 17 jakos nie chce mi sie na druga strone isc do sklepiku wchodzic po schodach na kladke
witaj forsami
zaraz ci podam gryks spokojnie do 16 jest jeszcze troche czasu
44,45,39,34,31,30,28,14,13,12,09,67,64,68,56,05,75,54,22,79,02
21 liczbowych propozycji na wieczor
21 liczbowych propozycji na wieczor
GRYKS JUZ MASZ NA @ wysłane
https://www.youtube.com/watch?v=9XolBQsGGBM
a ty tańcz tańcz tańcz kiedy inni tańczą i pij pij pij soczek z pomarańczą
a ty tańcz tańcz tańcz kiedy inni tańczą i pij pij pij soczek z pomarańczą
https://www.youtube.com/watch?v=xq-aTe77bkA
chcialbym miec tyle lat co ona ma teraz i byc tam gdzie ona
chcialbym miec tyle lat co ona ma teraz i byc tam gdzie ona
spkojnie gryks trafisz w MM i tez tam pojedzdziesz jeszcze wszystko przed Toba jest
to jaki problem ze masz zone , to fajnie zabierzesz ze soba i zone zawsze we dwoje to razniej jest nie?
gryks no chyba ze uwazasz jak moj znajomy ze nie ciagnie sie drzewa ze soba do lasu to juz innna sprawa
to mialem na mysli nie chcialem pisac ale ja nie z tych choc tez mozna by bylo innaczej od 1 kobiety sa tylko dwie lepsze ale to tez nie ja ani nie z tych zona jest
nie no spoko rozumiem gryks,a co do twoich typow i moich mamy wspolne zatypowane 7 liczb tych samych, znakiem tego ze chyba wyjda
wystarczy je teraz skreslic stawka 3 krotna bo do 3 razy sztuka, i 7/7 i do kolektorkino ja tez tu widze swoje numerki ze chca wyjsc strasznie i chyba tez wysle sobie dzis na 10/10 moze trafiewkoncu cos z nich
1x10 2x7 1x9 1x5 do multi , mini 4 zaklady wczoraj sie puscilem z 1 lotto plus na dzis to ide sie puscic
25 zl 3 kosze w zdrapce kasa rzadzi w tej samej 2 kosz 5 zl plus tron wart 10 zl i 100 a teraz idziemy na jednego a teraz bedziem pic
14,16_43,59__29,45,54__38,61__
50,56\65__4,42/47__23,80__
2,28/55__6,33__13,32__44,68__
64,74/22
22,42,63
50,56\65__4,42/47__23,80__
2,28/55__6,33__13,32__44,68__
64,74/22
22,42,63
witaj junak56 dobrze mierzysz z ta trojeczka na dole 22,42,63 tylko ja bym ja lekkko zmodyfikował poniewaz liczbe 42 zamienil bym na liczbe 45,
czyli 22,45,63
22,47,63
22,43,63 i jjeszcze jedna tez twoja 3 - 50,56,65 zmienil bym na 51,56,65
podejrzewam ze te liczby dzis wyjda w ten sposob
czyli 22,45,63
22,47,63
22,43,63 i jjeszcze jedna tez twoja 3 - 50,56,65 zmienil bym na 51,56,65
podejrzewam ze te liczby dzis wyjda w ten sposob
czesc galik
wczoraj szerszenia wygoniłam...
bo mi brzęczał...całą firanę musiałam zerwać i kwiaty dopiero okno otworzyłam...i ...go wyrzuciłam...
...raz kuzynka mi opowiadała...
że jej szwagier spotkał się z szerszeniem...rozdrażnił go...
potem uciekał...szerszeń za nim...
i go w d...pe..
bo mi brzęczał...całą firanę musiałam zerwać i kwiaty dopiero okno otworzyłam...i ...go wyrzuciłam...
i go w d...pe..
arczibalik to nie mój zestaw
3/3 22,42,63 to z zestawów
Romano23...
wyłaniam tylko prawdopodobne...
nie znam się na liczbach
arczi
3/3 22,42,63 to z zestawów
Romano23...
wyłaniam tylko prawdopodobne...
nie znam się na liczbach
arczi
czy 80 dzis wejdzie? raczej niewidze jej tu w liczbach do wyjscia ale kto wie?
arczi wiem że z tego co podaję
jest też obok ale bądź tu mądry
i ułóż coś z tego
jest też obok ale bądź tu mądry
i ułóż coś z tego
arczi ja tylko przepisuję...
i mi to wszystko wychodzi
co podaję...więcej nic nie robię
i mi to wszystko wychodzi
co podaję...więcej nic nie robię
junak56rozumie ze korzystasz z zestawow romana 23 to co myslisz o takim ukladzie
6,22,43,45,47,51,54,56,65,74,
6,22,43,45,47,51,54,56,65,74,
3 212 719. Junak56 2018-04-21 (17:59)
i go w d...pe..
skad ja to znam spotkanie z szerszeniem, , jak bylem lepkiem pamietam bawilismy sie w podchody i biegnac natknolem sie wprost lecacego jak by namnie szerszenia wlasnie pamietam ze uwalil mnie prosto w brzuch kawal ,cholery bylo z niego, pamietam ze wyladowalem wtedy w szpitalu poniewaz jestem alergikiem, a ugryzienie strasznie bolalo i i brzuch puchl w tym miejscu bardzo, nie zycze nikomu takiego spotkania z owadem jakim jest szerszen
i go w d...pe..
skad ja to znam spotkanie z szerszeniem, , jak bylem lepkiem pamietam bawilismy sie w podchody i biegnac natknolem sie wprost lecacego jak by namnie szerszenia wlasnie pamietam ze uwalil mnie prosto w brzuch kawal ,cholery bylo z niego, pamietam ze wyladowalem wtedy w szpitalu poniewaz jestem alergikiem, a ugryzienie strasznie bolalo i i brzuch puchl w tym miejscu bardzo, nie zycze nikomu takiego spotkania z owadem jakim jest szerszen
U ten tego misia pszczoła o ty misio wola za te męki za te bóle rozp wasze ule
arczibalik73 Ja miałem :wymurowaną piwniczkę,pod belką dachową,zagnieżdziły się osy:wziołem
patyka i zacząłem je wyganiać:rany Boskie,wyskoczyło ich około 300 i atak na mnie,zdążyłem dobiec do basenu,musiałem być pod wodą,bo nie odpuszczały
patyka i zacząłem je wyganiać:rany Boskie,wyskoczyło ich około 300 i atak na mnie,zdążyłem dobiec do basenu,musiałem być pod wodą,bo nie odpuszczały