Wpisy 321 229 – 321 328
30 maja 2011 10:03 → 30 maja 2011 10:33, 100 wpisów
mialem farta
Dam przykłąd, we wczorajszym losowaniu 93 osoby ze strony podało poprawnego pewniaka. Niech się zdarzy taka sytuacja że akurat wszyscy w grupie trafią... i Mamy 10!
Gała...he he he,dobrze że za marzenia nie karają bo dostałbyś dożywocie 

Witam ciepło i miło miłych czatowników w poniedziałkowe słoneczne letnie przedpołudnie.

Lila to co z Toba?masakra nie poznaję cie,a może przed miesiączką jesteś?
Darku <piona>
Rób porządek w grupie, ustalaj skład wg swojego klucza. U nas zrobiono tak, że Pasko wg. kolejności zgłoszeń zrobił grupę i tylko my możemy się wypowiadać w tym wątku na forum. Zrób listę "mówców" i posyłaj Pasko!
Rób porządek w grupie, ustalaj skład wg swojego klucza. U nas zrobiono tak, że Pasko wg. kolejności zgłoszeń zrobił grupę i tylko my możemy się wypowiadać w tym wątku na forum. Zrób listę "mówców" i posyłaj Pasko!
Bardzo fajnie wygladają typy gr A oraz B .Jest to lepsze niż Finał Ligi Mistrzów w piłce nożnej.A ja wczoraj zanotowłałem kolejny mały sukcesik na stronie wiilego trafiłem 9/20 po raz kolejny nie wpała cała 10 ale wygrałem klasyfikacje tygodnia.Pozdrawiam.lila

Darek...Ty lepiej ustal 10 pewnych osób a Pasko zrobi tak,że nikt więcej się nie będzie wpisywał.
Darku, gratuluję. Niedługo skończe nasz programik, to bedziesz trafiał 12/20. pozdrawiam.
Zastanówcie się, żeby w przyszłości stworzyć kolejne grupy graczy tak jak Pasko zaproponował, każdy uczestnik zajmuje się swoim przedziałem. He?
Lestku wydaję mi się ze wszystko jest pięknie i ładnie ale nie możemy dyskryminować innych,dlatego też są 2 gr B i myślę że jest wszystko jasne.Nie możemy odrzucać innych bo oni nawet nie wiedzieli o tym bo zbyt pózno weszli na czat a szkoda bardzo aby każdy miał kompa włączonego non-stop będąc nawet w pracy dlatego czarna71 eryka1 oraz ryszardz12 są w gr B1 i ch typy też będę puszczał nawet ja się grupa powiększy to puszczę 3 zestawy Twój i moje 2.Takie jest moje zdanie.
lestek, a Ty programista informatyk, czy cos podobnego?
A program to makro w excelu, na podstawie analiz Darka.
A program to makro w excelu, na podstawie analiz Darka.
A jak ktoś odejdzie ode mnie biorę do siebie w/g kolejności zgłoszeń następną osobę i ponownie mam komplet
Witam Wszystkich czatowiczów i nie tylko
Darku jak uważasz, ale idea była taka by tworzyć zestawy 10 liczbowe. Bo w tym co proponujesz, to jest tak jak obecnie. Teraz też mogę wejść na typowania i wybrać dziesięć pewniaków.
Nie ma się co obruszać ze ktoś nie jest w grupie a ktoś jest. Nie ma dyskryminacji. Chodzi o zabawę. Będą 3 grupy - nawet lepiej!
Nie ma się co obruszać ze ktoś nie jest w grupie a ktoś jest. Nie ma dyskryminacji. Chodzi o zabawę. Będą 3 grupy - nawet lepiej!
Zobaczcie co zrobiłem dla liczb z zestawu grupy A: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3414&last=1
Będę wklejał po każdym typowaniu taką analizę...
Będę wklejał po każdym typowaniu taką analizę...
jacek1550 nie rozumiem o co pytasz, miasto w którym mieszkam? Jestem ze Śląska opcja nie-niemiecka 

lestek > chodziło mi o to w jakim miescie studiujesz/studiowałeś i jaki kierunek
lila teraz jest oky nasza gr jest zamknięta osoby należące do Gr C zbiera chętnych
jacek1550 jestem jak Bill Gates, programowania nauczyłem się sam
Mam zupełnie inne wykształcenie, właściwie dwa kierunki ale nie pracuję w zawodzie. Utrzymuję się z pisania programów i gier dla iPhone/iPada oraz stron internetowych 
Mam zupełnie inne wykształcenie, właściwie dwa kierunki ale nie pracuję w zawodzie. Utrzymuję się z pisania programów i gier dla iPhone/iPada oraz stron internetowych 
program > sie już kończy robić... Jak skończe to wysle na maila Ci.
Dariusz wyślij do Pasko skład grupy B, wtedy on zamknie dla pozostałych możliwość pisania. Tworzymy grupę C. Nawet lepiej to wyjdzie bo w każdej grupie będzie kilka silnych osobiśtości.
Andromeda tak od razu na samym poczatku chcesz wszystko o mnie wiedzieć??

lestek, ja tez programista ( jeśli można mnie tak nazwać) samouk,
19 l. , głównie VBA, VB , pascal, php
19 l. , głównie VBA, VB , pascal, php
jacek1550 ja napisałem LottoFana dla iPhone czyli program który współpracuje z multipasko.pl 

duzo ksiązek przeczytałeś o C i c++, bo ja to teraz bym sie chciał nauczyć C# i F#
jacek1550 mogę polecić jedną i żadną inną. Jeśli chcesz rozpocząć przygodę z C++ sięgnij po Symfonię C++ Jerzego Grębosza. Wszystko inne wyrzuć w kosz. O ANSI C poczytaj w książce udostępnionej w Wikibooks.
A pozostałych języków nauczysz się w migu po Symfonii. Objective-C i C#... to wszystko pochodnia C.
WITAM

OK, dla ciekawych, tak wyglądają typy grupy B w ostatnich 20 losowaniach: http://imageshack.us/f/35/zrzutekranu20110530godz.png/

za nasze dobre typy