Wpisy 321 129 – 321 228
30 maja 2011 08:29 → 30 maja 2011 10:03, 100 wpisów
Wędrowco netowy,dzięki
liczba 22 jest jakby przyklejona do mnie,zawsze mogę na nią liczyć

liczba 22 jest jakby przyklejona do mnie,zawsze mogę na nią liczyć

agus ioj zmieniasz te cyferki, które w koncu są dobre

Lila

ryszard ty nie całuj lili tylko odpowiedz na moje pytanie 

Wędrowca netowy.....
śniło mi się kilkoro dzieci tańczących o bardzo jasnych włosach,cyganka młoda i że się prawie utopiłam a dziecko jakiejś znajomej niestety tak.
śniło mi się kilkoro dzieci tańczących o bardzo jasnych włosach,cyganka młoda i że się prawie utopiłam a dziecko jakiejś znajomej niestety tak.insladorka

czy ten zestaw wyżej dobry?
nie wiem okaże się o 14

czy ten zestaw wyżej dobry?
nie wiem okaże się o 14

rysiuniu a czy nie będziesz juz nic zmienił?

hej lila

islandorka,puszczam go x 4 stawka
a czy jest jakas cyferka słabsza w tym zestawie bo nie lubie puszczac 10 a nie wiem co odrzucic, ja nie lubie powtórek a ty z kolei duzo ich obstawiasz

isladorka,ta z profilu 10 jest spradzona zawsze coś kapnie,ciężko mi się z nią roztać,ale od czasu do czasu zmieniam

Lila a u Ciebie?
w jakiej gr jesteś?
w jakiej gr jesteś?
agus
zaraz padne
zaraz padneryszardz12......jestem w grupie B,właśnie wczoraj zauważyłam,że mamy za dużo osób i ktoś będzie musiał otworzyć grupę C,chyba.
Aga31,ładnie to wygląda,tylko z tego trzeba coś zrobić
4 lub 5
6 lub 8
4 lub 5
6 lub 8
Lili, ja skopiowałam typy z naszej grupy...dopisałam swoj, to nie sa moje 4...
..ale zauwazyłam rozmowe i sugestie Pawcia

jeszcvze wylece z grB...hihih,
..ale zauwazyłam rozmowe i sugestie Pawcia

jeszcvze wylece z grB...hihih,Aga31 może 72,ale to tylko moje myślenie

mam nadzieje ze nie
.ok LILI musze wracac do pracy, miłego dnia
...pozostałym tez pieknego,Lestek
.ok LILI musze wracac do pracy, miłego dnia
...pozostałym tez pieknego,Lestek
Lestek.....Fajnie,fajnie w tych grupach,ale widzisz co się nawyprawiało,mamy więcej jak po 10 osób.Mam nadzieję,że Darek wybierze 10 aktywnych osób i będzie ok a jak coś to się otworzy grupę C i po sprawie.
I na mnie czas,praca czeka
do zobaczenia przed 14

do zobaczenia przed 14

Wszystkim życzę miłego dnia i udanego typowania

Islandorka>> 30.
Lila>> 27
Pozdrawiam.
Lila>> 27
Pozdrawiam.
lila

Żeby była jasna sytuacja, podałem swój typ pewniaka w typowaniach a do tego wpisałem sobie typy całej grupy.
Ale superowo, dreszczyk emocji
Ciekawe co nam z tego wyjdzie a zabawnie będzie, jeśli w krótkim czasie zrobimy jakąś większą wygraną!
Ciekawe co nam z tego wyjdzie a zabawnie będzie, jeśli w krótkim czasie zrobimy jakąś większą wygraną!Co do grup. Proponuję taki układ. Jeśli zdarzy się że jakiś uczestnik z grupy olewa typowanie i przez dłuższy czas nie podaje liczby, solidarnie możemy zwrócić się o wykreślenie takiej osoby z grupy i wówczas na jego miejsce wstępuje kto inny. Zgłaszamy to Pasko i on dokonuje stosownych zmian. Jesteście za?
na 14:00
5,10,11,13,14,18,21,80,63,77
6,7,8,20,22,26,27,32,34,36
42,45,78,49,51,52,53,59,60,61
64,66,67,74,71,46
5,10,11,13,14,18,21,80,63,77
6,7,8,20,22,26,27,32,34,36
42,45,78,49,51,52,53,59,60,61
64,66,67,74,71,46
Lilka to jeszcze trzeba zmotywować grupę B do podania typów a Darek musi zamknąć listę uczestników. Wówczas tworzymy grupę C.
lila wysylalem trojki z twojego profila ale nie wyslalem tej co trafilas i tym sposobem mialem tylko 1 trojke 

słodziak...pewnie,że możesz pisać tylko trzeba otworzyć trzecią grupę.
Ale powiem Wam fajnie to się poukładało, w grupie A mocne osobowości jak andromeda, mag.., torsan i inni. W B lila, bella34, Darek etc. Będzie grubo!
Słodziak możesz, grupy to inna bajka... Stworzyliśmy sobie formalne grupy typerów na forum i tworzymy wspólny zestaw.
Słodziak możesz, grupy to inna bajka... Stworzyliśmy sobie formalne grupy typerów na forum i tworzymy wspólny zestaw.
Ale będą jaja jak nagle padnie 50 dziesiątek z danej grupy. TS oszaleje...
lila ale wyslalem 12 zakladow
lila zobacz ile osób przeczytało wątki grupy. Niech tylko 10% tych co weszło do wątku, puści zestaw a akurat padnie...
minimalista...ale nic nie weszło w Twoich zakładach oprócz tej jednej 3/3/
nic wiecej