Wpisy 321 329 – 321 428
30 maja 2011 10:33 → 30 maja 2011 11:01, 100 wpisów
jacku i Darku no to koniecznie musicie się pochwalić programem lub chociażby pomysłem jego działania 

Pomysł był mój program zrobił Jacek jest on bardzo zbiżony do programu Pana Janusza tylko zlicza piony poziomy czwórki piątki i inne oraz pokazuje w jakich losowaniach padła liczba ile jej brakuje jaka była liczba początkowa oraz plus reszta to już wyższa matematyka
Do grupy C Darku musisz brać pod uwagę jocię i kasikę. Wczoraj zgłaszały akces już jako 12 i 13 osoba.
Andromeda czemu Ci tak zalezy na moich typach nie wiem co Ty myslisz kim jestem dzisiaj jak bede grac to na iławe
Lestku czuwaj nad wszystkim lila Ty nad gr B ide z psem bo jest powtwornie gorąco a potem ma być upał a psiak musi wyjść wróce za godzinke i będe z Wami do końca.Przepraszam ale obowiązki wzywają.

słodziak...zapodaj swoja fotkę do profilu i rozwiejesz wszelkie wątpliwości.

słodziak ja sie ucze dopiero dlatego zapytałam na co grasz-zrresztą Ty to wiesz

Bardzo się boję o TS-ka,może paść/bankructwo/,mocne uderzenie Paskowiczów

dota, masz rację tak już wkrótce przeczytamy w gazecie: "Grupa graczy nawiązała współpracę i rozbili bank. Dwa dni po rozpoczęciu wspólnych typowań padła rekordowa ilość głównych wygranych. 130 osób wygrało 10/10. Totalizator Sportowy emituje akcje celem pokrycia przyszłych wygranych grupy a jednocześnie pracuje z sztabem prawników nad możliwością zakazania im gry"
Andromeda a skad wymysliłas nik andromeda ?? zastanawiam się taka nie typowa nazwa oryginalna

andro błagam, nieeeeeeeeeeee 
Dotam, bo w poprzednim wpisie zjadłem literkę Twojego nicku. Przepraszam.

Dotam, bo w poprzednim wpisie zjadłem literkę Twojego nicku. Przepraszam.
jak ktos ma pomysł na jakąś anzalizę MM, mini, lotto, czy 49's, to służę uprzejmie.... Walić na maila,
Teraz ide, do potem, nariko
Teraz ide, do potem, nariko