Wpisy 3 207 753 – 3 207 852
16 kwietnia 2018 00:02 → 16 kwietnia 2018 11:20, 100 wpisów
na wszystko co jem musze zwracac szczegolnas uwage i sprawdzac zawartosc cukru we wszystkim, musze to wazyc i obliczac wymiennikii weglowodanowe ile moge zjesc w moim przypadku niewolno mi jesc wogole pierogow kopytek zadnych potraw macznych, takie zycie jjest przerabane
dobranoc takamama spij słodko
musze uwazac aby sie nieskaleczyc nigdzie,na wzrok tez musze uwazac to prawda, jest i nato aby przy spadku cukru niesusnac, bo moge usnac w kazdej momencie i juz na wieki, cukrzyca nie boli lecz pomalu atakuje serce wzrok ,nogi itd, i jest choroba nieuleczalna, z cukrzycy tez sie umiera , latem to moge jesc rtylko czarny chleb z lisciem sałaty rzodkiewka i plasterkiem drobiowym np poledwicy z indyka , ijedz to w kolko a przedewszystkim diuzo salaty
mam już wszystko
rozpisane parki... zestawy 3/3
przedziały...i te z nie moich
trójek...
rozpisane parki... zestawy 3/3
przedziały...i te z nie moich
trójek...
junak56 czesto przygladam sie twoim typowanym trojka. wykonujesz kawal dobrej roboty, musi Ci to tez i duzo czas zabierac co nie? takie rozpiski i fajnie to tez i typujesz,podoba mi sie to, a probowalas np typowac tak jak te trojki np typowac to na 5
a juz idziesz spac to dobranoc i milej nocy
gonzaga dziekuje za wspolczucie,
zajmuje arczibalik dużo czasu
...ale nigdzie się nie śpieszę...
więc piszę...jak nie piszę...
to mi twgo brakuje...już...
i nie wiem co ze sobą zrobić...
Lubię to a jeśli jeszcze wychodzi...
to git...
...ale nigdzie się nie śpieszę...
więc piszę...jak nie piszę...
to mi twgo brakuje...już...
i nie wiem co ze sobą zrobić...
Lubię to a jeśli jeszcze wychodzi...
to git...
aco to sebastian juz usnol?niema go juz?
2 godzinki to chyba dziennie
nie długo...ale czasochłonne...
i wciągające
nie długo...ale czasochłonne...
i wciągające
Jestem
no ja jak zdostalem tu na tej stronie bana i nimoglem tu wejsc zeby z wami zamienic choc kilka slow to tez mnie malo krew nizalala, poniewaz przyzwyczailem sie tyu do wszystkich i do tej stronki i bardzo smutbi bylo tak tylko obserwowac i was tu wszystkich na czacie uinemoc sie odezwac do nikogo, ja jak siade do typowania liczb to tez robie to kilka minut gdy zas siade to rozpisywania tego i kombinowania liczb ktora z ktora w danym yukladzie to tez wlanczam jakas nastrojowa muzyke sobie np walca sztrausa i typuje,bez muzyki chyba bym usnol przy tym typowaniu liczb, tak to jest czasochlonne ale jakie wciagajace tez
Też coś jadłem
aha rozumie to czego niepisales ze idziesz cos wszamac, myslalem ze juz cie moze zanudzilismy tymi tekstami i usnoles tu gdzies
niewiem dlaczego tak jest ze jak pisze tu wp... to niemoge tego wbic tylko musze zmienic na teksty anie w p,,y ,tez tak macie ze niemozecie tego slowa napisac?
co tu taka jest cenzura slow przecierz nie obrazam partji rzadzacej pis
Gdzie cenzura?
Archiwum jesteś?
Arczi
Ostatnio wchodzi krasnalek
Trzeba to grać
1 4 7
1.4.7
Do tego trzeba coś dobrać
Zaraz sprawdzę co można dodać
Jutro 15.38.75.80
Sebastian o godzinie 2 59 pisze na jutro czyli we wtorek
Wojna Poznan zajęty walki na ulicach barykady
Dzień dobry wszystkim pogoda{{klaps}
Rrrooobbbeeerrrttt czy Tobie potrzebny kaftanik?
Rrrooobbbeeerrrttt czy Tobie potrzebny kaftanik?
Nie jestem pro cos tam...ale ekipa p*i*s czysci opozycjejesli tak to Jaroslaw piwinien zajac sie poslem Piotrowiczem by bylo uczciwie
Witam czy może ktoś wie w jaki sposób mogę zainstalować pełną wersję multilotto 4.16 miałem przez wiele lat ale po przeinstalowaniu systemu program wyleciał w powietrze
Na 14 nie gram...patrze i byl ciag jednosci i 6 dziesiatek ...to musi byc przerwaale?
40,41,42,44,45,48,49,46 bym dal
40,41,42,44,45,48,49,46 bym dal
3 207 789. Rrrooobbbeeerrrttt 2018-04-16 (08:30)
Rrrooobbb
Nie siej zamętu.Opisy wirtualnych gier na innym portalu.
No chyba że wczoraj czegoś się naćpałeś i masz do tej pory jakieś omamy, a jak tak to zasuwaj do dobrego lekarza
Rrrooobbb
Nie siej zamętu.Opisy wirtualnych gier na innym portalu.
No chyba że wczoraj czegoś się naćpałeś i masz do tej pory jakieś omamy, a jak tak to zasuwaj do dobrego lekarza
Robert ludzie patrzą wyrabiają opinie o nas a mamy dobrą nie taka jaka garstka ma z ego mega daj se na luz chyba że ci kazali
Jak fajnie weź na tą stronę spokój cisza fajni ludzie zero chwastów jakie były wiosna na całego zrobilo się pozadek efekty są wasze i za tą stronę nie ma lepszej reszta moze z zazdrości ino z dala szykować
Panoramix,zaq,gryks,alfa,tomi
Gryks kilka słów prawdy rzucił i już go nie ma
Gryks kilka słów prawdy rzucił i już go nie ma
Zagtez mysle o 7 dziesiatkach...cos na 14 posle,moze jeszcze 4 dziestki
W miejscowości Kamień Pomorski padła wygrana 100 000,00 zł w grze Multi Multi
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Bielsko-Biała padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
W miejscowości Wieliczka padła wygrana 108 064,70 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Blachownia padła wygrana 108 064,70 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Zielona Góra padła wygrana 108 064,70 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 2 041 129,90 zł w grze Eurojackpot
Widzę że padły wygrane w Mini systemem na 7 liczb ja też grałem na 7 liczb i co z tego nic..
To Mini trafić to jest kosmos jedno losowanie zaczyna sie np :,1,2,3,4,5...a kolejne 29.30,31,32,33...tak dałem na przykład jest taka rozbieżność między losowaniami że niema naczym zabazowsć i co z tego ze tylko 5/42 i koszt 1.25 jak wygrać nie ma szans..
Cześć
Co robicie ?
Trzeba się zastanowić co dziś zagrać
Jakie liczby dać np w Mulatkę
No i w mini bo ostatnio 2/5 i nie można się przez to przebić.
Może rzeczywiście lepiej zagrac 7 -dmioma liczbami i jak jest trafione 3 liczby to dają 6 trójek
Raz już tak miałem tylko ,że wtedy padłą 5/5 i płacili za 3 około 20 zł.
Gdyby nie było piątki to by dali wygrać około 240 zł
Gdyby nie było piątki to by dali wygrać około 240 zł
Jeszcze nie sprawdziłem wczorajszego mini
Ale numer
Ech marzycielu...gram na 8 ...walcze o 4\8 bo to 40%zwrotu na 4 zaklady
Zag
Tomi
Tomi
Forsami
Za marzenia się nie płaci
Forsami to Ty rzeczywiście masz Forsę całe 10000 zł
To jest Moneta z wizerunkiem Jana Pawła II... = 10.000 tysięcy złotych
Oryginał czy Falcyfikat ?
Ile to jest teraz warte ?
Sebastian Oryginał... moja ŚP Mama wylosowała na zakładzie na Mikołaja...warte wg mnie tyle co jest na bilonie czyli 10.000 ,tysięcy a nawet więcej w tych czasach nikomu do głowy nie przychodzi ło żeby podrabiać kluczyć i kombinować ...
Sebastian jak chcesz to dam zdjęcie z Przodu z wizerunkiem Jana Pawła II
Tak zrób daj zdjęcie z przodu