Wpisy 3 207 653 – 3 207 752
15 kwietnia 2018 22:18 → 15 kwietnia 2018 23:59, 100 wpisów
Makler spadaj
Makler za dwa dni mija rok i jeden miesiąc
jutro 13 tez niebedzie dopiero moze pojutrze przy dobrych wiatrach
bo tak myslałem ze wyjdzie dzisiaj, o 14 tej ale niewyszła jutro zas 16 bedzie szybciej niz ta 13
Cześć
Co wygraliście?
czesc sebastian
Ja mam 3/5
Arczi
Ostatnio nie można wygrać dużych pieniążków.
to laadnie sebastian i tylko w co mini, czy mulatke, a moze EP
Trzeba się spokojnie przyłożyć do gry.
W EP nie gram. A właściwie bardzo rzadko.
W niedziele się nie gra
A mini jeszcze nie sprawdzałem.
Zaraz będę sprawdzał
Arczi grałeś coś?
sebastian to musimy zagrac tam raz trafisz i przez 20lat co miesiac wpada ci te 5000zł i masz na gre na cały miesiaci niemusisz martwic sie o kase np na gre tylko grasz za ile chcesz i ile chcesz
Dziś byłem pewny tylko tej dodatkowej 1
Czort wie jakie dawać liczby w EP
nie w realu niegralem nic a szkoda bo bym z liczb ze swojego tasiemca liczb złapal 6liczb, ale niewyslalem poniewaz niegram nigdy w niedziele w realu
juz ci mowie jest 35 licz nie wybierasz 5liczb +dodatkowa ja zawsze zaczynam poczatek 1 koncowka 35 a srodek kombinuje ostatnia dodatkowa oczywiscie tez trafiam taka jak wychodzi
ide sprawdzic czy cos trafilem tu na zatypowanych moze cos w stalych mini i multi za chwilke bede z powrotem
Arczi>>>...685-żeby w to grać trzeba wziąć kredyt-który trzeba spłacać przez 20 lat
Mamo mieliśmy a co chcesz się przyłączyć?
Gonzo to o to chodzi żeby brac5kredyt na 20 lat i go później spłacać?
A ja myślałem że chodzi o to że można wygrać w to
gonzaga nie trzeba brac kredytu wcale na nic zamiast euro jackpota 1 masz 2 EP nie grasz w mulatke mini i loto grasz tylko 1 EP raz dziennie i jak raz trafisz grasz nadal ale juz po zlapaniu tej czalej 5 i tej liczby dodatkowej , ja mowie ze dopiero grac po wygranej
W twoją stronę czyli w którą bo nie rozumiem
na wiecej gdy juz wygrasz ta podstawowa stawke minimum te 5000zł -podatek i masz co miesiac przez 20 lat pewna kase, a ludzie wto trafiaja moze nie odrazu ale tez tak trafiaja jak w mini
gonzaga zauwaz ze tu jest tylko 35 liczb, i latwiej jest chyba trafic 5cyfr niz w mini co jak myslisz?
Ilu ludzi w RP-wygrało główną nagrodę???-Są jakieś informacje na ten temat???
Arczi ja w to już kiedyś trafiłem 4 liczby i dodatkowa
1000 zł
Dałem liczbę 5 a była liczba 3
Mało brakowało
Rozumiesz?
Bo w Eroine trudno coś trafić
Tylko te podstawowe i nic więcej
W Extremę łatwiej
gonzaga jest troche ludzi ktorzy w to grajaw EP umnie obok mojego miasta w miescie obok ktos niedawno trafil taka wygrana i przez 20 lat bedzie mial to po 5000 tylko ze trzeba w to grac podejrzewam ze ta osoba grała codziennie
Pozapłaceniu podatku dają 4500 zł
Mama jak ktoś gra w Mulatkę 2 razy dziennie to na to samo wychodzi
a zarobisz to gdzies w miesiacu te 4,500,?
Arczi mo,żna zarobić ale tu przychodzi co miesiąc i nie musisz nic robić
Prowadząc włąsnę firmęsą duże koszty które trzeba płacić co miesiąc
Arczi co robisz ?
no ja jeszcze w realu w to niegrałem musze kiedys sprobowac zagrac w ta EP
A tak jak typujesz to jak Ci to idzie ?
robie sobie kolacje jakas lekka bo mnie az skreca z glodu
Czyli co robisz na kolację ?
chlebek z zóltym serem do tego czosneczek bo uwielbiam i i kawusia inka
Pamiętaj o naszym polu czosnkowym
takamama no tak, jest nieraz ze glod morderca dopada i trzeba cos skonsumowac, wiec zycze tez i smacznego takamama CI
Pamietam sebastian o polu czosnku pamietam
takamama wiesz ja prawdziwej kawy nielubie, ani tez alkoholu pje kawe inke bo ja lubie lub jakies kompoty tez
Alkohol piłam coś kolo 2015! A inka kojarzy mi sie ze szpitalem
Czosnek znika ?
ze szpitalem?
ja w szpitalu to dostawalem do picia sloik popukany woda po kompocie anie kawe inke oni tam by mogli to by nic cinajlepiej niedali
ja w szpitalu to dostawalem do picia sloik popukany woda po kompocie anie kawe inke oni tam by mogli to by nic cinajlepiej niedali
Kojarzysz taka akcje pt pani na wkurfie ze musi pracowac z wozeczkiem
I z pyskiem Inka czy herbata!?
I z pyskiem Inka czy herbata!?
noo ja jako diabetyk niemoge pic nic slodkiegowszystko gorzkie mdle takie poprostu szkoda gadac z tym jedzeniem, i piciem,
Kawa czy herbata ?
Wanilia
sebastian wszystko musze pic gorzkie zeby cukier nie rosłdo gory
Wanilia czy wanilina ?
taka mama nie kojarze takiej akcji o ktorej piszesz , ja jak wspominam przedostatni raz szpital, to niewspominam go zbyt dobrze, z tego wzgledu ze mnie umieszczono w szpitalu w takim skrzydle obok odzialu w tzw, sali wipow,byly takie 4 pokoje podwojne tylko dla dwoch osob, i zawsze gdy zblizala sie pora czy to sniadania czy obiadu czy kolacji to gdy dojezdzali tym wozkiem do poszczegolnych sal to zawsze omnie zapominali musialem wychodzic z tego skrzydla tam na korytarz i prosic ocos do jedzenia dlamnie to bylo zenujace, zawsze prosic sie o jedzenie, zawsze zapominali omnie ze ja tam leze obok ,
No to Panowie bawcie się dalej a ja mykam
Arczi tylko współczuć było ich trzeba wiesz
Arczi tylko współczuć było ich trzeba wiesz
kiedys jadlem rozne potrawy , i smazone i slodkie i pilem zawsze duzo sokow z warzyw i owocow, teraz niemoge z tego juz nic, tak musze bardzi uwazac na siebie niewolno nic smazonego, slodkiego tylko wszystko gorzkie i takie jalowe nawet jogurtu owocowego niewilno ,tylko potrawy gotowane mieso gotowane ryba gotowana do picia kawa inka lub woda ,zero jedzenia chleba bialego kurczaka smazonego, kiełbasy smazonej tylko wedlinke drobiowa w skali 1 plasterka woda do picia najlepiej, zero ciast,ciasteczek nic takiego
tak musze uwazac na nogi to prawda gonzaga
tak musze uwazac na nogi to prawda gonzaga