Wpisy 3 207 436 – 3 207 535
15 kwietnia 2018 20:18 → 15 kwietnia 2018 21:41, 100 wpisów
Arczi...pozdrawiam żeby to tak działało to już bym był Milionerem
Arczi ten tekst na profilu z tą żoną jest dobry...weź Pan moją...
forsami bedziesz jeszcze milonerem jeszcze kiedysi wspomnisz moje slowa, ja ci zycze abys w koncu trafil ta 6 w lotto trafisz napewno zobaczysz, to dziala tylko pomalutku, wszystko w swoim czasie
wszyscy kiedys trafimy tylko trzeba troche czasu i trafnie zlozonych numerów w jedna calosc
Czolgi Ruskie wiechaly przez Białoruś do Polski Wojna tvpinfo tvn24 nawet trwam podaja
Ale jaja wojna
Wyciągnę bron dziadka i zabije Ruskich
Robert Ty masz wszystkich w domu
Nie dziwie sie , ze ty pracy znalezc nie mozesz.... glupota jedzie chyba na odleglosc
Nie dziwie sie , ze ty pracy znalezc nie mozesz.... glupota jedzie chyba na odleglosc
Mamy takie czasy że jak ktoś chcę pracowac to jest praca i to duzo różnych prostych ale jak ktoś to mu nie pasuje tamto to roboty mieć nie będzie
I ZNÓW ROBERT POKAZAŁ SWOJĄ GŁUPIZNE , A POTEM STĘKA ŻE NIE MA PRACY
Wszyscy juz wiedzą że niemam pracy.
Wojna by mnie ucieszyła jestem gotów zginąć wybuchu jądrowym śmierć marzenie
Etam mam racje
wieczorowa pora wirtualnie stawiam komu komu bo po losowaniach ide
Tvpinfo tvn24 pokazują ze Białystok padl idą na Warszawe
Katiusze fruwają szukają żydów zaczelo sie jak w 39 ide walczyć
walcz w tym życiu tu każdy z nas walczy a wojna to nasze życia i egzystencja i każdy stara się jak może żyć na tym padole Robert i ty podejmij rękawiczkę i weź się za praca i życie i będzie okey
Warszawa okrazona na wszystkich kanałach ludzie kanalami się przedzierają
Wysadzili wóz tvn dobrzy Rosjanie ale idą jak burza jak wermacht do rana juz pod Poznan dojdą
Gryks do Lubina dojdą nad ranem weź kalacha i strzelaj ja robię koktajle na czołgi
rrrrooobbeeerrrttt co ty palisz, jaka wojna jakie czolgi wez przełacz kanał w TV
Ruski wkroczyli do Polski krasnalka wlacz tv
Ćpalem ze Schetyna i Trzaskowskim daliśmy
Nie jestem fanem Władysława Kosiniak Kamysza Ale Cezary Gmyz postąpił chamsko i dziennikarz trzymający z pi...s zszedl na dno
no tak PO ma specjalne środki
wcześniej była zielona wyspa
a teraz wojna
wcześniej była zielona wyspa
a teraz wojna
Rrrrrrrrrrooobbeerrtttt zajrzyj domnie na chwile na profil i owiedz czy to sa te czolgi
powiedz czy to sa te czolgi
Nie dziwie się Robertowi weekend się kończy nie ważne czy pracuje się czy nie trza mu wybaczyć
Krasnalek
Czolgi już zniszczyly plock teraz rakietami Putin wali bombardują migi i su27
Robetr taka Polska to dla Rosjan byla by tylko przekaska
ponownie
Robbbbeeertt co ty bierzesz , zmień lekarza bo ten cię oszukuje
Robbbbeeertt co ty bierzesz , zmień lekarza bo ten cię oszukuje
Nic ich nie zatrzyma zaraza armi czerwonej idą na zachód miliony czerwonoarmistów
Robert pobudka budzimy się to był sen jesteś na najlepszej stronie liczbowe wśród fajnych normalnych ludzi
Chwala Putinowi
Mamy tajna bron Macierewicza wojska obrony terytorialnej i glowice jądrowe
rrrooobbberttttt siuksy z emiratow niemieckich nie pozwola putinowi nas zniszczyc spokojnie zmien kanal i przestan, juz pisac głupoty,
Trwam jest program o małżeństwie taka brunetka prowadzi normalnie hipnoza jak to oglądam
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
gryks76 masz takie za domem, a co mieszkasz blisko poligonu czy cmentarza rosyjskiego
Jutro obudzicie sie w nowym kraju
islandorka