Wpisy 3 207 336 – 3 207 435
15 kwietnia 2018 18:46 → 15 kwietnia 2018 20:13, 100 wpisów
Lewy do prawego
Prawy cemu nic nie pises
lewy niedziela ludzie odpoczywaja zdala od mysli ze jutro poniedzialek chyba ze dumaja by tu zdeczka oskubac tesieczka na wakacje 5/5 jakies zawsze to na paliwo bedzie
Gryksio pokaż co masz
Wiecie co?-W PiS-du z taką"dobrą zmianą"
Poszedłem się sPuścić,a tam
Chyba stracą elektora
Wis wis
zobacz sama co mam zreszta sama nie chcialas podac co masz a ja mam ci pokazac
Ło matko
Jo ci pokaże że nic od ciebie ni mom
A nie nie pokaże bo mam na 2 los.
Chyba 51 i coś koło nich.
Jesli chodzi zas o stronke korna to nie uwazam tej stronki za zla ,tez mi sie tam podoba
kilka pomysłow ktore sa wdrozone, w ta stronke, pomimo ze tam sie nigdy nie bede logowal
bo i po co, ale nieraz sobie tam podpatruje liczby choc z nich nie korzystam, tylko
porownuje sobie ze swojimi liczbami, ktore sam sobie typuje wedlug samego siebie ,nie
uwazam tej tez stronki za zla, ani korna za swojego jakiegos tam wroga tez nieuwazam,
stronka typowanie parkami tez jest dobra wedlug mnie, podoba mi sie tam generator liczb
na ktory nieraz fajnie jest i zucic okiem od czasu do czasu, dla porownania swoich liczb,
niepodoba mi sie tylko jedna zecz a mianowicie czat, a raczej nie czat jako forma tylko
co nie ktorzy ludzie ktorzy niemaja szacunku dla osob co niektÓrych tu z MP,a niech
sobie przypomna ze stad sie wywodza ze stad przeszli tam, tu siali zament i tam robia
to samo,dziwie sie adminowi ze na to sobie tam pozwala,ale rozumie to , jest jego
stronka i on decyduje kogo sobie tam przyjmuje,mi nic dotego ,ja niezamierzam tam sie
logowac wogole,ani tam uczestniczyc w czacie bo uwazam ze niebylbym tam mile i widziany
tez a ja nigdy sie nikomu nigdzie nienarzucam, mam swoje zasdy ktorych sie trzymam,i
zawsze na tym dobrze wychodze,
kilka pomysłow ktore sa wdrozone, w ta stronke, pomimo ze tam sie nigdy nie bede logowal
bo i po co, ale nieraz sobie tam podpatruje liczby choc z nich nie korzystam, tylko
porownuje sobie ze swojimi liczbami, ktore sam sobie typuje wedlug samego siebie ,nie
uwazam tej tez stronki za zla, ani korna za swojego jakiegos tam wroga tez nieuwazam,
stronka typowanie parkami tez jest dobra wedlug mnie, podoba mi sie tam generator liczb
na ktory nieraz fajnie jest i zucic okiem od czasu do czasu, dla porownania swoich liczb,
niepodoba mi sie tylko jedna zecz a mianowicie czat, a raczej nie czat jako forma tylko
co nie ktorzy ludzie ktorzy niemaja szacunku dla osob co niektÓrych tu z MP,a niech
sobie przypomna ze stad sie wywodza ze stad przeszli tam, tu siali zament i tam robia
to samo,dziwie sie adminowi ze na to sobie tam pozwala,ale rozumie to , jest jego
stronka i on decyduje kogo sobie tam przyjmuje,mi nic dotego ,ja niezamierzam tam sie
logowac wogole,ani tam uczestniczyc w czacie bo uwazam ze niebylbym tam mile i widziany
tez a ja nigdy sie nikomu nigdzie nienarzucam, mam swoje zasdy ktorych sie trzymam,i
zawsze na tym dobrze wychodze,
Chyba coś 47*48...
Panie Korn nietrzeba dlamnie specjalnie zmieniac podgladu czata , abym jako gosc nie
mogl widziec co sie na stronce dzieje jesli nie jest tam zalogowany uwas, spokojnie,
niebojcie, sie, ja sporadycznie do was zagladam na stronke, mam lepsze zajecia ,niz
sledzenie waszego czatu,jesli zas chodzi o kopiowanie tu jakis wypowiedzi z tatmtad to
koniec z tym, i jak to ktos tu powiedzial i napisal abym dalej kopiowal te wpisy tu na
naszej stronce to dostane tu bana za spam, od PASKO ,to powiem tak nie dam tej osobie
satysfakcji tej i,niebede tu nic kopiowal ,i niechodzi tu wcale ze moze sie boje, prosze
bardzo moze pasko mnie zablokowac moge dostac bana , ale jesli go dostane napewno
nieprzejde na iina stronke jak inni to zrobili wczesniej, ja tutaj szanuje admina i
wiem ze jest bardzo wporzadku gosc, jesli zas chodzi o te czeste jakby awarie liczb czy
tzw, podawanie wynikow, to nic, poniewaz zawsze moge sobie je tez sprawdzic na
OFICJALNEJ STRONIE LOTTO.PL, i niema problemu, zas stronke MP nie tylko za fajna ale
tez za zarabista, i jak narazie drugiej takiej niewidzialem,choc widzialem wiele w
zyciu zeczy, podaoba mi sie jak tu sie ludzie dogaduja i wymieniaja pomyslami swoich
typow liczb, razem typuja , pelna organizacja,wszystkich razem,i tak trzymac nadal, ze
swojej strony wszystkim tutajna MP jak i na innych stronach poswieconych grom
liczbowym zecze zawsze duzo szczescia i wysokich wygranych
mogl widziec co sie na stronce dzieje jesli nie jest tam zalogowany uwas, spokojnie,
niebojcie, sie, ja sporadycznie do was zagladam na stronke, mam lepsze zajecia ,niz
sledzenie waszego czatu,jesli zas chodzi o kopiowanie tu jakis wypowiedzi z tatmtad to
koniec z tym, i jak to ktos tu powiedzial i napisal abym dalej kopiowal te wpisy tu na
naszej stronce to dostane tu bana za spam, od PASKO ,to powiem tak nie dam tej osobie
satysfakcji tej i,niebede tu nic kopiowal ,i niechodzi tu wcale ze moze sie boje, prosze
bardzo moze pasko mnie zablokowac moge dostac bana , ale jesli go dostane napewno
nieprzejde na iina stronke jak inni to zrobili wczesniej, ja tutaj szanuje admina i
wiem ze jest bardzo wporzadku gosc, jesli zas chodzi o te czeste jakby awarie liczb czy
tzw, podawanie wynikow, to nic, poniewaz zawsze moge sobie je tez sprawdzic na
OFICJALNEJ STRONIE LOTTO.PL, i niema problemu, zas stronke MP nie tylko za fajna ale
tez za zarabista, i jak narazie drugiej takiej niewidzialem,choc widzialem wiele w
zyciu zeczy, podaoba mi sie jak tu sie ludzie dogaduja i wymieniaja pomyslami swoich
typow liczb, razem typuja , pelna organizacja,wszystkich razem,i tak trzymac nadal, ze
swojej strony wszystkim tutajna MP jak i na innych stronach poswieconych grom
liczbowym zecze zawsze duzo szczescia i wysokich wygranych
Nie wiem czy 18 czy 19**"?
Arczi pisz powieści dobrze płacą
Ok gryksio
dobra koniec juz tych dlugich tekstow i wszystkich przepraszam za to, prosze bez nerwow, gryks76 spokojnie nie denerwuj sie juz tak bardzo,juz niebede duzo tak tu pisal
Gryksio Janie z tych...
Gryksio aja 19
Samo wyskoczyło
Dobra piszta se
3 207 358. islandorka30,5 2018-04-15 (18:54)
okej wezme to pod uwage co piszesz i dziekuje za Twoj pomysł
okej wezme to pod uwage co piszesz i dziekuje za Twoj pomysł
islandorka
Forsami w tym roku wiosny nie było od razu lato
Gryks jutro masz 1 zm nie przesadadz z
Gryks...ja dzisiaj A Lotto z Plusem mam do 5 Go...Maja swoje...to co na profilu Multipasko zobacz sobie
jak do pracy to ja grzeczny mam co nie co wazne sprawy trzezwosc musi byc
Gryks lotto lokują we wtorki czwartki i w soboty dziś niedziela
trza sie juz dzis za lotto zabrac jutro we wt nie ma na to czasu mini multi jest do zlukania
Gryks nie byłeś w taką pogodę z teściowa na grliru
Jan Brzechwa Stoi na stacji lokomotywa....i chociaż by przyszło 100 stu atletów i zjadło po 100 kotletów to nie udźwigną bo taki to cieżar.....gram we wszystko prawie co popadnie a wygrać graniczy z cudem
Gryks ja mam takie ubezpieczenie ze jak by mi moja teściowa kopyrtla dostaje za nią 3 500 ale ja teściowej nie mam
Lotto ty moje kochane kiedy będziesz mi dane... już w wtorek 15 Milionów
zbigniew g coz ci moge napisac twoja decyzja niechesz tesciowej tescia nie chcesz slubu twoja sprawa
Forsami 15 000 000 to kosmos wiesz o co chodzi
14,21,23,55__
42,49,50,58__
5,12,14,39__
20,33,36,59__
5,30__10,49/80__15,75__14,16/17_
_11,43,59__8,28__1,32/33__
7,66/20__22,40,45__34,74__
44,68/20__61,64__53,77
2,10,23__5,9,55__12,14,16__
42,49,50,58__
5,12,14,39__
20,33,36,59__
5,30__10,49/80__15,75__14,16/17_
_11,43,59__8,28__1,32/33__
7,66/20__22,40,45__34,74__
44,68/20__61,64__53,77
2,10,23__5,9,55__12,14,16__
jakbym miała nadać to te czwórki
wyżej ale nie idę za daleko
I 61,64
wyżej ale nie idę za daleko
I 61,64
Gryks ale pamiętaj jutro 1 zmiany
zbigniew mogłam wczoraj
jak Ty kabaretowo wziąć
10x system 6 mini
i bym była na plus
jak Ty kabaretowo wziąć
10x system 6 mini
i bym była na plus
Dzisiaj mam zagrane kabaretowo 25 zakładów potem zapisze
Grajcie np na 7 czy 8 liuczb ale ...polujcie na 4,5 liczb ...nie wiecej i podbijajcie stawka jak czujecieto takie proste
wczoraj przed losowaniem
sprawdzałam zbigniew
te liczby w kalkulatorze
zaawansowanym wygranych
te liczby z chybił system 6
i była przerwa w wygranych
z tych liczb
I wczoraj trafiło pi
przerwie
cz
sprawdzałam zbigniew
te liczby w kalkulatorze
zaawansowanym wygranych
te liczby z chybił system 6
i była przerwa w wygranych
z tych liczb
I wczoraj trafiło pi
przerwie
cz
Junak56 znam gościa który trafił w multi 540 zł i zagrał kabaretowo i trafil 73razy 3/6 kupił za wygraną całą multi kupil mini
Ja mam plan trafić 3/3w multi 540 i zagrać 21 razy systemem 7 jak to zrobię skana dam
Jak dojdę do domu za godzinę
3/3 czasem z moich wychodzi
zbigniew śledź
ale nie co losowanie
zresztą można coś ułożyć
też z podanych
jak nawet czujesz jakąś parkę
zbigniew śledź
ale nie co losowanie
zresztą można coś ułożyć
też z podanych
jak nawet czujesz jakąś parkę
Aktualne zdjecie w profilu nie zmieniam 24 godziny później trafiłem na sucho 7000 24 godziny wcześniej na mokro nic
Jaki ślub
Lecę pa
Forsami ty chciesz 15 000 000 DAĆ
Miało być DDC
Zbigniew nikomu nic żeby to było jasne brać łopate do ręki i ukopać sobie każdy ma takie same możliwości...ja sobie orenżady nie kupie żeby w Lotto z Plusem zagrać jestem zdolny do takich wyżeczeń..a na gotowe i do łapy to nie ode mnie a psik koty...
W Lotto grać nie patrzyć że Forsami da a mogę dać na motywacje..ale
Dusia ze znalezionego
kuponu miała w lotto plus
2/6
u mnie lotto plus
1/7
kuponu miała w lotto plus
2/6
u mnie lotto plus
1/7
Lata uciekają a tu jak wygranej nie było tak niema zacząłem 16 rok przygód z grami liczbowymi i tylko utopiłem i nadal nic... takie to granie moje...bez ..owocne...
Junak to fakt otym się pisze....ale mi nie chodzi o pare złotych chcę Milionów konkretnej kasy a nie pluszowego dziada pocieszenia Junak dziękuję...
forsami nie podawaj liczb na czacie a bedziesz trafiał