Wpisy 32 013 – 32 112
6 listopada 2008 23:59 → 7 listopada 2008 00:48, 100 wpisów
Wydaje mi sie ze to wszystko wielka sciema,fakt ludzie wygrywaja ,ale dlaczego niepodawaja wyników,przecierz wszystko jest na komputerze,i wyniki ONI maja juz zaraz 10 minut po losowaniu.wiec sie pytam na co czekaja???????????????
star góralka z tatary siedzi na debowym pniaku i mówi że są3 szóstki
proszę nie wprowadzać społeczeństwa w błąd wystarczająco już wk...tym długim czekaniem
Wiesz co PASKO,u ciebie są fajnie pokazane stopnie wygranych,np. w DL 4 stopień to jest 3/6 itd,większość ludzi nie ma pojęcia co to są stopnie wygranych,bo w sumie po co im to?Oni wiedzą i też nie wszyscy,jak trafią trójkę czy czwórkę itd.bo po co im wiedzieć,siwsze łbiątko bębni na okrągło i co z tego jak nasz naród ma inne zmartwienia,a to że sobie zagrają,to mają sobie rozrywkę...
jest nowa teoria Rychu fajny chłopak trfił 6 i tak oto z dobrą odprawą zakończył współpracę z Totalizatorem
pewne jest że jest 1 szóstka,a możę i wiecej mówili że jeszcze trwa liczenie,i nie wiadomo gdzie padła,czas pokaże...
Bella,może i on fajny,ale mógłby dać coś wygrać...nawet ze 2 kółka,też się przyda,oczywiście dziennie.
OPA oj ty zachłanny,tam 2kółka ja sie nie rozmieniam mnie wystarczy 2 razy w roku 10 w ML
no i mamyyyyy
tez zaczne sluchac chyba eski bo w tej tv nic nie ma pier... cos o emeryturach :D
Nioo moze zaprosisz na te piwka a nie :D hehe my sie z checia przylaczymy ;p
ja jo juz zech wypil 2 skrzynki mom dosc jo wiedziol ze to jo wygrom
Co byście zrobili z taka kasą? Ja domek w Nowej Zelandii i dupą do góry reszte życia:-))))
jaaaaaaaaaaaaaaaa fiaf z taka kaska hmmm to chyba by czlowiek zgupial :P
nio nie wiem czy by sie udalo ani mru mru hehe mysle ze pierwsze co bys zrobila to bys raczej sie pochwalila ;)
no i w końcu wymieniłabym rozrząd w samochodzie, bo się zbieram od 3 tygodni i coś mi nie idzie
Dodi w sumie kto wie, podesłałabym walizki z milionikiem dwóm przyjaciółkom anonimowo:-)))
Wg rmf fm BANK został rozbity...lotto dalej analizuje ile zakładów...posłuchajcie na stronie :)
a niooooo to miloby bylo jak bym tez cos takiego dostala od swojej frend jak by wygrala ale nie kazdy jest taki niestety ;/
Na stronie lotto nie ma oficjalnych wyników, skąd wiecie, że padła szóstka?
fiaf posłcuhaj na www.rmf.fm wiadomośći z północy, tam mówią, że ktoś wygrał.
fiaf mowili z rmf fm heh niestety ale ma racje ktos trafil tylko licza ;/
wyobraźcie sobie co czuje ten ktoś. Masakra, ja bym chyba umarła na zawał serca
a nioooooooo moglby sie zalogowac zwyciezaca chyba kazdy by go tu polubil;p
nie musisz mieć radia do tego, wszystko na stronie jest, wystarczą słuchawki :) liczą liczą....żeby się nie przeliczyli tylko ;p
idziemy spać w Radiu Józef mówili że będą liczyć do porannej zorzy
najśmieszniejsze jest to, że może wygrałem, ale o tym nie wiem, bo kupon w innym pokoju został i nikt nie sprawdził :D nie będę już rodzinki budzić xD
Oto oficjalne wyniki:
I stopień 5 8093234.30
II stopień 1021 4167.70
III stopień 53675 133.90
IV stopień 987235 16.00
I stopień 5 8093234.30
II stopień 1021 4167.70
III stopień 53675 133.90
IV stopień 987235 16.00
nio ktos tu podal wyniki i calkiem nie glupie to jak wkoncu jest bella?:D
Obstawiam ze szóstki Warszawa albo oddział Katowice albo oddział Gdańsk, nie wykluczam Krakowa ;]