Wpisy 31 913 – 32 012
6 listopada 2008 22:10 → 6 listopada 2008 23:54, 100 wpisów
Witam serdecznie.......BARDZO udane losowanko,znowu moje nr,6 stka z 7 mki.oto szczęśliwe liczby 7,9,42,16,43,28,,no i tylko 3 w dużym,POzdrawiam ciepło.
Będą szóstki :) Liczby w miare sensowne..ja same trójki mam i to głównie z chybił trafił
Po losowaniu,spocznij.Zauwaz PASSKO jak zostalismy sprowokowani na chamskie wpisy przez tego czlowieka ,kazdy ma swoj honor i oczekujemy od ciebie stanowczej reakcji.Juz po kumulacji wiec kroki mozesz podjac daj nam szanse na spokojne pisanie na czacie a nie czytanie obelg.Podejmij decyzje i pokarz ze zalezy ci na spokoju na czacie.
i u mnie pustka, ciekawostka, nabyłem chybil-trafił (m. in) za 16 pln - wynik 2 trafione liczby (słownie dwie). kanciarze
Grozm-znow gratuluje! :-)
Podaj na jutro Multika !!! :-)))
Ja dziś kompletnie nic nie trafiłem. :-(
Pozostał kuponik,ze padną 6-tki, 2 lub wiecej.
Podaj na jutro Multika !!! :-)))
Ja dziś kompletnie nic nie trafiłem. :-(
Pozostał kuponik,ze padną 6-tki, 2 lub wiecej.
Tym panem powinien zajac sie prokurator.20lat w takim interesie to trzeba kominowac...
hmm........dziwne ,że po tylu latach aż taka wielka kumulacja a przecież było ich wiele..i nigdy taka... odpowiedź jest chyba prosta ....???
za 50 zł i nic..znajadz zycie bedzie 1 ---6 i sie okaze ze nieodebierze ktos sciemniacze
Idzta w pizde z tym lotkiem, w ni huja nic wygrac nie moge. Oszukala mnie banda polskich decydentów ;d
Co ty, w sobote 75 mln do wygrania
ozesz kurwaaa 8 ,13 ,18 ,21,25,46 hahah juz kiedys tak miałem
ale zdołowałem :(
byłem pewny ze sienic nie powtórzy a tu taki huj
wlasnie naliczają wygrane
ta szostka była w 100% do przewidzenia i napewno ktos ja trafił
Witam serdecznie pytanko ile jest za 4 w multi płacone?? Pozdrawiam:))
bella powarznie..
bella34 a tak na marginesie to za 3 tez cos daja??:))
"justynka26":
kurs za 4z4 ML jest dalece różny w wielu firmach:
a/ w FORTUNIE 360 za 2zł
b/ w TOTOMIXIE 188 za 2zł
c/ w TS 84 za 2,50zł
Sama więc widzisz , że są bardzo duże różnice w kursach!
kurs za 4z4 ML jest dalece różny w wielu firmach:
a/ w FORTUNIE 360 za 2zł
b/ w TOTOMIXIE 188 za 2zł
c/ w TS 84 za 2,50zł
Sama więc widzisz , że są bardzo duże różnice w kursach!
mam poprostu 3 w multi i co dostanę cos??:))Aby tylko nie po mordzie he he he
Maksiu78...Bardzo Ci dziękuję.Jestem blisko dopracowania tego sposobu grania....NIE SYSTEMU...Jak będę gotowy to dam Ci znać,to pogadamy na gg.pozdrawiam
to ile będzie za trójkę pierwszy raz grałem i trafiłem tróję to się nazywa coś pierwszy raz grać i trafić tróję
pierona 8 szóstek
ale byłem blisko az nie moge sobie darowac
8 ,13 ,18 ,21,25,46 moja 6 samemu typowałem
nie ma co się podniecać,koniec końcem żadne z nas nie trafiło,może się mylę?
kolo 1 w nocy pewnie tak jak ostatnio...jak szybko policzą to może o 00:30
a sorki ze tak pytam gralam 1 raz ;D hehe a to jak nie trafia wogole to co potem ?:)
Jeśli ma być jakaś szóstka to fajnie żeby była z jedna u nas....może ktoś się troszku podzieli.
ja powiem wam tak jedna szostka juz jest napewno :0
Piterex...No co Ty,ręcznie liczą????Dlatego tak dłudo.??? Przecież to jest już dawno wszystko policzone.Wiedzą już 10 min.po losowaniu.Teraz pozostała kwestia kiedy podać do publicznej wiadomości.pozdr.
A co powiecie o kombinacji 1 7 10 12 23 33??? To moja ulubiona, i wysłam ją zawsze i nic, zero
to zawsze tak jest ze jest 16 zl za 3 ?? hmmm to dobry pomysl z tym browarkiem ;p
ja przez 5 lat grałam na 2,5,13,23,27,35 i prócz trójek i kilku czwórek więcej nie ugrałam
Zresztą chyba zmienię zestaw, bo te moje szczęścią coś nie bardzo. A za czwórkę teraz ciekawe, chyba z 150 będzie.
a jutro pani Ania nas poinformuje że gracz sam wytypował 6liczb i zagrał za 2zł
bella to chyba nie mozliwe chociaz w dzisiejszych czasach to wszystko mozliwe a jeszcze bedzie dobre jak wygra jakis mlody ludek :D
No i tak będzie. I szczęsliwy gracz z Pipidówki co nigdy nie grał :-(((
ciekawe czy mlodzi graja tylko:D a tu taka babcia po 70 tece wygra ;p