Wpisy 3 197 162 – 3 197 261
4 kwietnia 2018 08:05 → 4 kwietnia 2018 11:12, 100 wpisów
W TVN PYTANIE NA ŚNIADANIE będzie o tym kto nas śledzi w sieci.....portale i aplikacje na telefontrzeba to będzie obejrzeć
Dzień dobry wszystkim
Chcecie pewniaka 5/5 na 14sta
Zaraz lecę spać po 3 zmianie chcecie
czesc dla ciebie
Nie gram w multi na co dzień w tym roku poniedziałkowy smingus postanowiłem zagrać a dzień później miałbym 7000 za stawkę 50 nigdy nie zagrałem chodzi o 5/5 dziś po wczorajszym kabarecie postanowilem kupić i juz mam kupony 4.15.37.57.59 za 25 zł
masz szczescie oby dalej tak tobie super sie ukladalo
te liczby masz na 14
Tak
czy moge uzyczyc twoje liczby na 14
A jak nie trafisz
to jest tylko gra kazdy odpowiada za siebie
zobacz ile bys mial pieniedzy
jak bys trafil dzien po
Lecę spać po 3 zmianie
pa dzieki za liczby
Witam mam pytanko ! Mozecie ogladac losowanie o 14 w necie bo ja od kilku dni nie moge ani na kompie ani na smartfonie ?
Cześć
Co robicie ?
Przy cmentarzu jest Fioletowa Budka ?
Tomi ?
W miejscowości Warszawa padła wygrana 264 888,80 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Forsami
Forsami no właśnie raz zagrałem Mini systemem na 7 liczb i miałem trójkę a bez systemu trudno.Zawsze jednej liczby brakuje
Może trzeba zacząć grać takim systemem ?
Co Ty na to ?
Sebastian myślę zagrać systemem na 7 liczb jak wezmę odprawę z zakładu to już w tym tygodniu ...tylko nie wiem czy grać na chybił trafił czy samemu kreslić a pomysłu nie mam..
Forsami dopiero dostaniesz odprawę ?
Forsami zagraj raz z maszyny a raz swoje liczby i zobaczysz jak będzie lepiej
Forsami
Sebastian
Sebastian
Agdzia
Agdzia grasz jeszcze w mini ?
Raz gram raz nie jak mi się uda posłać,ale jakieś te liczby ciężkie dla mnie ostatnio,może faktycznie warto pójść w system chocby na 7 niecodziennie ale jednak to większa szansa
Właśnie tak sobie pomyślałem grać raz na 15 dni takim systemem npna 7 liczb w Mini
W Eroinę nie grałem już cały miesiąc
Może by tak stworzyć godną uwagi siódemke i zaszaleć na 10 losowań i nic po za tym nie grać cały miesiąc. Trochę drogi biznes,ale jakby tak weszła choćby ze trzy razy 3 to już nie wygląda to tak źle a 4 już wygląda całkiem miło
Co tydzień odkładam sobie 12.50 zł
Agdzia może i masz rację .
Ja w jackpota już długo długo nie gralam i na razie nie planuję totalnie mi ta gra nie idzie. Ty chociaż coś trafiales
rafiałem ale dopóki grałem za ich kasę to puszczałem a później musiałem zagrać za swoje i nic nie trafiłem dlatego przestałem w to grać .
Po prostu więcej wydałem niż wygrałem i powiedziałem STOP
42 spędza mi sen z powiek w mini już dawno nie padło a ciągle na nią stawiam,ale jakie tu wrzucić te 7 liczb z własnych typów. Maszynie zaufać strach bo ta lubi dziwnie wylosowac
Bardzo słuszne podejście. Mi ostatnio słabo idzie ale jak gram to dwa zakłady dziennie to jeszcze nie majątek
2,50 zł ?
Tak
To tak jak byś grała codziennie jednym zakładem w Mulatkę
Dokładniejak mam wygrać to i jeden zakład wystarczy
Tak dlatego ja gram tylko jednym zakładem za 1,25 zł
Panoramix
Panoramix wygrywasz coś ?
Wypada
A w co zainwesujesz wygrane pieniążki ?
Panoramix masz Pukon ?
Panoramix lubisz grać w Lotto ?
To Kupon czy Pukon ?
A ile teraz kosztuje Pukon ?
Panoramix czyli nie ma lubię nie lubię trzeba puścić i koniec tak ?
Ale pytam o blankiet
Panoramix a grasz z plusem czy tylko za 3 zł ?
Wolisz za 4 zł ?
Zawsze tak grasz?
Z maszyny ?
Panoramix zawsze puszczasz z plusem ujemnym ?
Panoramix a w co jeszcze grasz poza lotto z plusem ujemnym ?
Panoramix jaki to plus ujemny
Musisz kupować dodatni