Wpisy 3 197 101 – 3 197 200
4 kwietnia 2018 03:59 → 4 kwietnia 2018 10:10, 100 wpisów
tak makler galik ma racje, kto cie tu namierzy , wyluzuj kolego, ja tak samo bym zrobil jak galik ,jesli bym trafil 10/10 tez dałbym skana liczb tutaj ale bez adresu kolektury w ktorej to by padlo i dopiero po odebraniu kasiory i wplacie na konta, nie wczesniej,
makler niepowinienes tu takch danych podawac z czyjejs KG
bo faktycznie ktos cie namierzy i bedziesz mial kupe nieprzyjemnosci z tego powodu ze udostepniasz yakie dane
dobranoc makler galik
Galik,, Ty bys podał skan 10 bo masz Kasperskiego
Krasia
jak bys trafiła w realu dała bys skan kuponu ??
Krasia
jak bys trafiła w realu dała bys skan kuponu ??
Krasia zobacz Zibiego stałe multi 14 tys zl 5 kuponow po 5 zl stawka 2
Hej olala jutro 3x 4/12 w lotto a w So 6/6 spadam spać po noce liczby mam wybrane
W TVN PYTANIE NA ŚNIADANIE będzie o tym kto nas śledzi w sieci.....portale i aplikacje na telefontrzeba to będzie obejrzeć
Dzień dobry wszystkim
Chcecie pewniaka 5/5 na 14sta
Zaraz lecę spać po 3 zmianie chcecie
czesc dla ciebie
Nie gram w multi na co dzień w tym roku poniedziałkowy smingus postanowiłem zagrać a dzień później miałbym 7000 za stawkę 50 nigdy nie zagrałem chodzi o 5/5 dziś po wczorajszym kabarecie postanowilem kupić i juz mam kupony 4.15.37.57.59 za 25 zł
masz szczescie oby dalej tak tobie super sie ukladalo
te liczby masz na 14
Tak
czy moge uzyczyc twoje liczby na 14
A jak nie trafisz
to jest tylko gra kazdy odpowiada za siebie
zobacz ile bys mial pieniedzy
jak bys trafil dzien po
Lecę spać po 3 zmianie
pa dzieki za liczby
Witam mam pytanko ! Mozecie ogladac losowanie o 14 w necie bo ja od kilku dni nie moge ani na kompie ani na smartfonie ?
Cześć
Co robicie ?
Przy cmentarzu jest Fioletowa Budka ?
Tomi ?
W miejscowości Warszawa padła wygrana 264 888,80 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Forsami
Forsami no właśnie raz zagrałem Mini systemem na 7 liczb i miałem trójkę a bez systemu trudno.Zawsze jednej liczby brakuje