Wpisy 3 184 816 – 3 184 915
22 marca 2018 17:37 → 22 marca 2018 20:26, 100 wpisów
fb mnie też zblokował ... chciał mój skan dowodu i napisałem że nie wysle więc pewnie do skasowania konto. po***ło im się w dyniach już z dowodem
50 milionów kont w stanach wyciekło trąbią o tym teraz w radiu i tv, a oni chcą skan dowodu ,, czegokolwiek co potwierdzi imię i nazwisko .. chyba im się sufit na łeb spier...doli.ił
Wiecie jaką miałam akcje z fejsem. lask fotki dawała w setkach można liczyć jaką to ona super i szczęśliwa i mąż królewicz A po ulicy z pi... pod okiem tak ja ten mąż kochał
a na h..u.;j im to wiedzieć (fb) jak mam na imię i nazwisko ??? ja nie mogę tego tak rozpowiadać ... i napisałem do nich żeby wykasowali konto.
tutaj też nie mogę napisać zapewne tak jak wszyscy
140 na fejsie to jak w grupie AA
Cześć jestem Bolek nie pije od roku
3 184 830. takamama 2018-03-22 (17:47)
no czasem się przydaje do imprez info itp... sportowych imprez osiągnięc itd...
no czasem się przydaje do imprez info itp... sportowych imprez osiągnięc itd...
a jeżeli ktoś ma full znajomych daje foto lajki i często konwersuje z nimi to chyba jest oki .. ale h.;u.;j im w d;..pe
bez fajek i fb da się żyć ...
bez fajek i fb da się żyć ...
Patrz nie jakaś tam tajemnica ze sprzedaje zdj na shutter. No ale 3/4 konkursów foto tylko przez fejsa nawet międzynarodowe! I czy to nie jest dyskryminacją?
od tygodnia jakoś lepiej mi z tym że nie przeglądam tego gufna
zdjęcia wysyłam mms-em i pisze sms . a jak jakaś impreza sportow jest to ziomki dzwonią bo wiedzą już wszyscy że konto mam zablokowane
oki powodzenia wszystkim w multi życzę zwłaszcza tym którzy wysłali takie liczby jak ja na dziś spadam na bronksa do braciaka
chociaz na wieczór planuje sie puscic wiec to sie jeszcze okaze z tym +
Ja zdalem sie na maszynei cienko zagralem ...jak ma wpasc to wpadnie a jak nie?To i ze 20 mozna poslac multiczy czegi tam macie
podpatrzylem jednego pokemona bilet leci na miejscu 34 a
1,34 musi
1,34 musi
Hej wszystkim
Mulag wziołem ci z Jubilatki dwa zające takie etui na zdrapki..i dwa etui na kupony. .przy okazji Ci pidrzuce
Olala
Mulag wygrał Milion 400 Popatrzcie i podziwiajcie klękajcie narody..Mulag Milioner..patrzcie na profilu
Mulag i ludzi zatkało...hahaha hahaha hahaha cza wiedzieć jak grać....
Jedzą, piją, lulki palą,
Tańce, hulanka, swawola;
Ledwie karczmy nie rozwalą,
Cha cha, chi chi, hejza, hola!
Tańce, hulanka, swawola;
Ledwie karczmy nie rozwalą,
Cha cha, chi chi, hejza, hola!