Wpisy 3 183 444 – 3 183 543
21 marca 2018 10:27 → 21 marca 2018 12:14, 100 wpisów
Gryks jeśli wspominasz Rydzyka to należy wspomnieć Michnika i agorę która była poczesci finansowana przez poprzedni rząd PO i psl
z tymi prywatyzacjami były hity jak huta reprywatyzacja za 2 miliardy a sprzedana za 1 miliard
trzeba nazwać rzeczy po imieniu kradli na potęgę uważali ludzi z poza elity za bydło i tyle w temacie cytat ze słów p Bieńkowskiej tylko idiota pracuje za 6 tys, złotych
lub złodziej tak było i co najgorsze nikt za to nie odpowiada nie ma kar to jest straszne
i dalej z twarzą czy raczej głową do góry to się nóż otwiera człowiekowi na takich ludzi
Mulag kary są tylko Ci co je orzekają to są "Ci swoi " i nikt nikomu krzywdy nie zrobią bo czerpią z tego samego żłoba
a kto teraz najwięcej protestuje i donosi do Brukseli stary układ bo zaczyna nabierać wody w dupę
za duża kasta jest i przyzwolenie zachodnie także nie ma co liczyć na osądzenie czy kary
Mulag znalazłem sposób na szybki zarobek. ..wiesz jaki ..idziemy do sklepu bierzemy 50 złotych z kasy i wychodzimy jak sendzia niewinny to i my to taka stara nowa zdrapka szybkie 50 siątki potem sie uda debila roztargnionego a co...
Forsami tylko ty pójdziesz siedzieć za te 50 zeta bo przybija ci kilka paragrafów
Wiem że nic nie zrobimy ale świadomości prawdy nikt mi nie zabierze
Doktor nie nie zamykają debili roztargnionych udam albo nie muszę
Forsami to lepiej się nazwać pożyczalskimi ja nie kradne ja jestem pożyczalski
Będę sempił potem jak Bidny Wiśniewski na płytę .. milioner kupe dziada...
A nie lepiej mówić otwarcie dzień dobry podchodzisz do gościa czy pukasz do domu gość otwiera a ty mówisz dzień dobry moje uszanowanie jestem złodziejem chcę uczciwie kraść daj mi 50 zł nie chcę kraść z nie nacka ucinać kutkę czy niszczyć mienie jak ludzie na to nie pójdą to niech się nie dziwią że są kradzieże jak takiej formy nie chcą
tak w radiu mnie pokaża każdy kto ma rds to wie że mnie mogą pokazać
czekam na dokument państwowy i jak się pojawi znikam by się cieszyć
Ponad 100 tys. zł nagród, 96 tys. zł odprawy emerytalnej i 80 tys. zł ekwiwalentu dla Borusewicza. Można było? Jak widać, można
nic trzeba kawkę zmielić i wypić bo jeszcze nie piłem i spać się chcę i eklerkę do tego
Cześć
O Mulag jest
Gdzieś Ty był jak Ciebie nie było ?
Gdzieś Ty był jak Ciebie nie było ?
Tomi
Forsami
Forsami
Mulag mówisz uczciwy złodziej mówi wprost czego chce ?
Mulag a jak do Ciebie by taki przyszedł i powiedział słuchaj jestem uczciwym złodziejem daj mi swój telewizor i 50 zł To co byś zrobił ?
Forsami ale sędzia zrobił to jeden raz lub po raz pierwszy go na tym złapali a jak będziesz to robił nagminnie to Cię wsadzą
Raz można tak jak sędzia ale nie można tego powtarzać. I co Ci z tych 50 zł uratuje Ci to życie ?
Raz można tak jak sędzia ale nie można tego powtarzać. I co Ci z tych 50 zł uratuje Ci to życie ?
Kawę do Eklerki ?
Czy Eklerkę do kawy ?
Kupiłem sobie Ekspres do kawy bo zawsze o tym marzyłem i mam teraz kawę z ekspresu.
Ekspres sam mieli kawę i pieni mleko
Ekspres sam mieli kawę i pieni mleko
Co wszyscy robicie sobie kawę i jecie Eklerki ?
W miejscowości Sochaczew padła wygrana 130 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Wodzisław Śląski padła wygrana 150 368,70 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Skubianka padła wygrana 150 368,70 zł w grze Mini Lotto
Patrzcie mamy wygrane
W Skubiance ktoś wygrał 150 000 zł ?
Brian
2,3,5 raczej razem nie
62,63 też razem nie
Brjan masz coś na 14 ?
36 51,53,54 55 coś takiego ma szansę wejść
Aha ok
Cześć wsZystkim
Forsami
Brjan
Tomi
Sebastian
Apropo kradzież 50 zł to nie przestępstwo tylko wykroczenie
Forsami
Brjan
Tomi
Sebastian
Apropo kradzież 50 zł to nie przestępstwo tylko wykroczenie
Forsami
Agdzia
Trzeba czytać między wierszamiwracam do Multi muszę to opracować i wyskubac toska
Tomi
Tomi jesteś ?
Tomi jesteś Skubi Duu ?
Brjan
Tomi nie ma co Skubać trzeba Rwać
Tomi witam .. 3 zakłady na trafił umnie w mojej ulubionej kolekturze ..patrz profil..w Jubilatce a dzisiaj też tak zagrałem 3 zakłady Mini na trafił + jeden mój stały
Tomi jesteś Kulawy Lis ?
Jubilatka to będzie szczęśliwa kolektura
Czuje że tam coś padnie