Wpisy 3 183 344 – 3 183 443
21 marca 2018 09:16 → 21 marca 2018 10:27, 100 wpisów
Pewnie się nie przyzna żadna
Pono tydzień temu
Dusia kiedyś 3/5,w Mini 45'.40 i zwroty chyba z 10 złotych za Multi Multi tyle szału bym nie dostał zawału...Hahaha
Chyba że to fama...???
Tyle czasu jej nie ma...
Narazie będę później{{dolar} jak wiosna to życzę wszystkim dużo słońca
Dusia jakie masz p.?
Dr paczsalam że typowanie miała raniutko o 4
No właśnie
Kurna tak zimno ani okna umyć...
Dr jak coś to wiesz Idę choć kurze poczyszcze
W miejscowości Koronowo padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
kto często wpisuje na zielonym ten jest nieszczęśliwie uzależnionym
To nie ja...jutro 2 multi 2 los i 2 duze nic wiecejto kwestia szczescia i tyle...zwdne uklady liczb,chyba ze grasz dzien w dzien
Pijak nigdy nie przyzna ,ze jest alkoholikiem ,ale alkoholik jest przecież pijakiem
Nałogowy gracz nigdy nie przyzna, że jest hazardzistą, ale każdy nałogowy hazardzista to namietny i z natury nieszczczęśliwy gracz
tak!
albo hazardzista amator
lub hazardzista "zawodowiec"
z reguły każdy na straconej pozycji
albo hazardzista amator
lub hazardzista "zawodowiec"
z reguły każdy na straconej pozycji
A jak ktoś gra dla zabawy jak ja od hobby relaksik sprawiają mi zabawki ts radocha podchodzę do tego na luzie
masz rację czyli "sranie w banie"i luz?
Policz lepiej straty w skali roku lub chociażby miesiąca a obudzisz się z ręką w nocniku
Policz lepiej straty w skali roku lub chociażby miesiąca a obudzisz się z ręką w nocniku
Idąc ta droga palacz smakosz drinków itd itp też powinien policzyć ludzie którzy wydają w miesiącu parę stowek bo muszą kupić też nawet jeśli by nigdy nie założyli cicha tak czy siak każdego kasa i wydaje na co chce i ile chce
Niestety, niektórzy są niereformowalni,ale to już ich problem i ich rodzin
czasem wyśle 1-2 czasem wyśle 10 a czasem nie gram tydzień a reszty nie bee tłumaczył masz prawo mieć swoje zdanie
Są nawet babcie wydają na kk tzw z 300 gryzą tynk ale muszą dać ich kasa u mnie w pracy są tacy co w weekend potrafią 1000 zgubic paczki 2 wyjarac w ciągu 8h
każde usprawiedliwienie jest dobre....
chociażby po to aby rano móc spojrzeć w lustro
chociażby po to aby rano móc spojrzeć w lustro
Tak czy siak każdego kasa każdy wie ile może że mną pracował taki co wolał kupić flaszkę dzienie niż chleb każdy ma prawo na własne przyjemność ważne że za własne nic nikomu do tego
a ja powiem tak jesteś zgorzkniałym frustratem któremu nic nie idzie i tak starasz się wylądować dragon
Cóż napijemy się chociaż wirtualnie to nic nie kosztuje nie sracimy
Idę bo rasie mrowieja jednak muszę mieć ten zabieg tzw zespół ciesni nadgarstka 8 maja
A kto tu zbiera na złotą trumne...bo ja nie..jestem Hazardzistą..i jest z tym super nikt się po mojej śmierci za moje nie będzie bawił bo wszystko wydam na gry a nie np: takich Frajerów jak Kijowski czy teraz ostatnio się Wiśniewski żali bidok że niema za co płyty wydać czytałem wczoraj artykuł..onim podobno miał 35 Milionów no kar ..karabasz..no gdzie takie gnidy się rodzą by łapy pchać jak te sempy daj daj daj.. i jeszcze jedno ja nawet nikomu swoich organów nie oddam po śmierci moje i wara odemnie..darmozjady ukopać se...
Dragon chyba utopiłeś kase..
Nie frustruj się..
Gra jest dla tych których na nią stać..
Każdy ma hobby jakie Jemu się podoba i tyle..
Nie frustruj się..
Gra jest dla tych których na nią stać..
Każdy ma hobby jakie Jemu się podoba i tyle..
dragon zobacz mój profil to w sumie jeszcze swiezynka nie odebrana
Forsami Kijowski jest idealnym odzwierciedleniem poprzedniej władzy po i psl .
Forsa ja 1% daje na zwierzaki nie na dzieci szkoda przykro tylko jak czytam ile rządy partie latami dają sobie na nagrody UJ wie za co jak i premie ile na kk tzw z Panem z Torunia na czele czy na wyjazdy za graniczne czy jak sprawa z Panem co mu zdaje się 16tys nie starczyło coś trafia..... I tyle by się nie zagłębić zbyt w tematy hm nie właściwie więc pa
Na kraść a Polskę sprzedać ,a zachód nas drenuje .Miliony euro wyprowadzają w postaci zysków które wypracowują markety , galerie handlowe itp
tak to jest piękne tak jak fabryka papieru w Kostrzynie sprywatyzowana za 80 zeta warta miliony
Jacun jestem tu apolityczny na tej stronie ale..jak widzę takich pasożytów to mnie krew zalewa...13 lat temu zaczynałem jedną ze swoich prac na uboju drobiu i pierwszą wypłate miałem wiesz ile...790 złoty a tu taki pasożyt i nie rób wyjdzie i żeby mu dac mogę dac ale do roboty...