Wpisy 3 177 664 – 3 177 763
16 marca 2018 01:10 → 16 marca 2018 09:06, 100 wpisów
wszystko co nie napiszemy zaraz wam sie z gory niepodoba i odrazu w nasza strone leci krytyka z waszej strony, to juz zaczyna byc nudne mili panstwo. siedze i czytam te wasze tu ***y i smiac mi sie z was chce . dorosli ludzie a tak sie zachowuja jak dzieci z piaskownicy, wstyd poprostu, to niejest teleturniej 1000 pytan do?
wszyscy jestesmy tu na stronce zeby sobie pomagac w grach, i typowac liczby bo przecierz wszyscy idziemy w jednym kierunku i dazymy do celu wszyscy chcemy wygrac prawda?, to wspolpracujmy, z soba a nie tylko wysmiewanie jedni drugich i glupie docinki odrazu jakie tu Pan odrazu wkleja,
3 177 644.
Pan 2018-03-16 (00:48) Maj..M+L
O aniołek jaki chamski wpis wyprodukował
ja wam takich zeczy nie pisze i dla nikogo chamski nie jestem jak tu pan przytoczyl, niktu z was nie jest lepszy od nas czyli mnie sebastiana ,araba , adisa, itd, wszyscy jestesmy rowni i prosze przestanmy sie tu sprzeczac i sobie dosrywac bo to nikomu nie jest potrzebne, zyjmy w zgodzie i szanujmy sie wspolnie, jestesmy tu po to abysmy wspolnie sobie pomagac w typowaniu liczb i wymiaenianiu opini ma temat liczb a nie cały czas tylko jedni drugim docinki wala, wiadomo kazdy z nas lubi sobie pozartowac ale tylko w granicach rozsadku to robmy , a nie odrazu zbyt gwaltownie zachowujecie sie nieraz tak jakbyscie np mieli noz w rekach to pewnie byscie zaraz nas tu pozabijali co nie? bo cos niepowiedzielismy czy niezrobilismy po waszej mysli. poprostu wstyd i chanba ze tak sie zachowujecie, zaraz znow pewnie ktos napisze mi ze referat napisalem i mnie do pasko podkabluje, prawda? wcale sie niezdziwie jesli jutro lub jeszcze dzisiaj zostane zbanowany , dziejkuje to tyle z mjej strony , dziekuje za uwage , jesli ktos to wogole czyta,
wszyscy jestesmy tu na stronce zeby sobie pomagac w grach, i typowac liczby bo przecierz wszyscy idziemy w jednym kierunku i dazymy do celu wszyscy chcemy wygrac prawda?, to wspolpracujmy, z soba a nie tylko wysmiewanie jedni drugich i glupie docinki odrazu jakie tu Pan odrazu wkleja,
3 177 644.
Pan 2018-03-16 (00:48) Maj..M+L
O aniołek jaki chamski wpis wyprodukował
ja wam takich zeczy nie pisze i dla nikogo chamski nie jestem jak tu pan przytoczyl, niktu z was nie jest lepszy od nas czyli mnie sebastiana ,araba , adisa, itd, wszyscy jestesmy rowni i prosze przestanmy sie tu sprzeczac i sobie dosrywac bo to nikomu nie jest potrzebne, zyjmy w zgodzie i szanujmy sie wspolnie, jestesmy tu po to abysmy wspolnie sobie pomagac w typowaniu liczb i wymiaenianiu opini ma temat liczb a nie cały czas tylko jedni drugim docinki wala, wiadomo kazdy z nas lubi sobie pozartowac ale tylko w granicach rozsadku to robmy , a nie odrazu zbyt gwaltownie zachowujecie sie nieraz tak jakbyscie np mieli noz w rekach to pewnie byscie zaraz nas tu pozabijali co nie? bo cos niepowiedzielismy czy niezrobilismy po waszej mysli. poprostu wstyd i chanba ze tak sie zachowujecie, zaraz znow pewnie ktos napisze mi ze referat napisalem i mnie do pasko podkabluje, prawda? wcale sie niezdziwie jesli jutro lub jeszcze dzisiaj zostane zbanowany , dziejkuje to tyle z mjej strony , dziekuje za uwage , jesli ktos to wogole czyta,
.
3 177 547. Sebastian_M 2018-03-15 (23:47)
Proszę zadawać pytania postaram się odpowiedzieć na każde
3 177 549. Sebastian_M 2018-03-15 (23:48)
Pisałem pytania maja być konkretne
.
3 177 547. Sebastian_M 2018-03-15 (23:47)
Proszę zadawać pytania postaram się odpowiedzieć na każde
3 177 549. Sebastian_M 2018-03-15 (23:48)
Pisałem pytania maja być konkretne
.
Arczi,,,to do Ciebie,, (((jak byś udawał głupola,,że to nie jest do Ciebie na Twój wpis 3177643 )))
makler-czemu czepiasz się arczi-ego, gościu tu na ch.ju staje żeby na czacie było spokojnie i każdy był the best,a ty jak zwykle mącisz,gdy tylko pokażesz się na czacie to jest zadyma i to z twojego powodu,bo ty lubisz podjudzać co już dawno zauważyłem,a arczi jeszcze ciebie bronił,ale teraz widać,że ja miałem rację,masz w sobie coś co nie pozwala ciebie lubieć,ale bardzo bym chciał żebym się mylił,musisz wyrzucić z siebie to zło do innych, taką mam radę dla ciebie,pozdro
makler napisalem wam prawde najparawdziwsza nie udaje glupiego wcale . tylko widze co sie dzieje na czacie juz mnie to wkurza na maksa,co jaskis czas jestem wysmiewany l krtykowany przez pana jocie i wielu innych ludzi niebede tu wymienial, wszyscy tez atakuja Bogu ducha winnego sebastiana, ja tyle razu prosilm o spokoj tu czatowiczow zeby nierobili zadym a tu co roz ktos cos do kogos ma a jak ja sie odezwe to zaraz wszyscy namnie jada , bo ja bronie sebastiana xczy kogosd tam innego, kto np niepasuje panu czy joci np, jsk napisal kiedys gdzies sebastian, taka jest prawda wszyscy zaraz mnie atakujecie a niepatrzycie na swoje postepowanie wobec innych, tylko jedni drugich krytykuja td np wpis jpci domnie i sebastiana o jacy typerzy weryfikatorzy SMi arczibalik, i hahaa , to jest jawne wyszydzanie i nasmiewanie sie z kgos ,taskie cos niepowinno miec miejsca tu na czacie ja niejestem zadnym weryfikatorem, ani typerem, ja nikomu nie narzucam tez swoch liczb i niemowie kto jakimi liczbami gra, kazdy gra czym chce mi nic do tego , jesli ktos mnie pyta i prosi podajac mi swoje liczby zebym sprawdzil je to to robie i mowie jak ja to widze akurat ale nienarzucam nikomu swoich wizji numerycznych, bo kazdy gra i placi za to ciezko zarobione pieniadze, i kazdy je w cos inwestuje tam, ja niechce nikomu nic narzucasc ze swojej strony ze on chce takie numery a ja mu proponujje innne niechce by na mnie ludzie tu narzekali i mnie pozniej przeklinali bo im powiedzialem ze takie liczby wyjda jak ja chce, a tak niejest, ja tu z kazdym chcialbym zyc w zgodzie mi nie sa potrzebne zadne tu glupoty, poznalem tu duzo fajnych ludzi z roznych stron kraju , wszystkich sanuje i tez lubie ale nienawidze ludzi szyderczych i oszolomow ja, niechce tu tez nikogo obrazac zreszta nie lubie tego tez robic bo na ogol jestem zgodnym czlowiekiem i niepotrzebne mi sa zadymy, burdy czy co kolwiek, jestem na tej stronie poto aby tu spedzic przyjemnie czas rozmawiajaac z nnymi przyjaznymi osobami, czy wymienic sie liczbami tez czy swoimi spostrzezenami, z regul gier liczbowych,
ja wcale tu z jakiegos przymusu niejestem, w kazdej chwili moge odejsc z tej strony mnie tu nic nietrzyma, tez ale niechcialbym tego robic poniewaz fajnie jest tu byc z wami wszystkimi, typowac liczby i td, ja nikoo z was nie uwazam za swojego jakiegos wroga ale mecza mnie wasze wpisy pod moim adresem i w dodatku glupie i wysmiewawsze mnie, tez i nieraz, tak sie nierobi, chcesz mi cos powiedziec, cos ci sie wemnie niepodoba prosze napisz mi to naKG, I NIE OSMIESZAJ MNIE TU WPISAMI NA ZIELONEJ STRONCE bo ja tego nierobie w stosunku do nikogo, wczoraj tu podczas zartow z sebastianem i arabem napisalem takie glupie zdanie o jagwisi i islandorece ze ktoras wspolpracuje z wrozbita maciejem to byl glupi zart tylko i niemialo uderzyc ani w jedna z pan tu na czacie tylko jajkas kobitka podala liczby na czacie ma je od wrozbity macieja i ze take wyjda w LOTTO, m po losowaniu stwierdzilem tez ze nikt tych liczb ktore tu zostaly podane od wrozbity macieja nie trafil bo i tez one niepadly i zazartowalem ze wrozbita maciej nie trafil ani jednego numeru ,aja trafilem w realu 3 /10 i oto tu tylko chodzilo, nie o jagwisie czy islandorke, ktore tu szanuje i tez lubie bo sa spoko kobietami, , makler jakbys nie zauwazyl to zobacz byl tu kiedys kuba , qban, byla tu kiedys iwonka, twoj kwiat, tez bardzo mila osoba, ktora zaglada tu jeszcze sporadycznie byl tez marek ktory chciał grac na loterji czeskiej i wiele wiele innyvch ludzi gdzie oni teraz sa? odeszli bo czuli sie wysmiewani, sczegolnie marek ,jak mi pisal ktos go tu od gejow wyzywal, i on m i napisal [rzez fejsa ze odchodzi ze stronki tej bo jest tu szykanowany, wysmiewany itd, tjesli tu tak bedzie dalej i bedzie taka atmosfera to wszyscy wczesniej czy pozniej z tad odejda i nikt tu niebedzie zagladal a chyba tego niechcemy prawda,?
dlatego prosze zaprzestanmy tych docinek jedni drugim i na smiewania sie z kogos bo np ktos jest hanysem, lub kaszobem ze inaczej mowi inna gwara, mi to osobisie nie przeszkadza ale wiem co czuje osoba szykanowana i osmieszana przez kogos, czuje sie bardzo zle, moze w kazdej chwili zrobic cos i nie dobrego nie tylko sobie ale i wam ktorzy sie z niego wysmiewacie, , wiec uwazajcie z kim zaczynacie , licho nie spi, ja tu nikogo nie strasze zebyscie tak niemysleli czasem, ale nie hciałbym aby ktos z was spotkal gdzies na swojej drodze zycia taka osobe zdesperwana niekiedy, ktora za takie wysmiewanie jej potrafi nawet zabic, a poznie taka osoba trafia nie tyle co za kratki ale do psychiatryka tez sa ronzi ludzie np franek od firasnek jaki byl, pisal tu rozne zeczy ze jest osmieszany, oplowany itd itd, takim ludziom nalezy sie pomoc czy to psychologa czy tez inna, bo on w drodzeze despracji moze cie nawet tez i zabic jemu nic niezrobia stwierdza ze jest cos nie ten teges zabiora go nas oddział zamkniety, a ciebie juz moze niebyc, wiec prosze wszystkich zanim cos zrobicie kogos podburzycie zdenerwujecie gdzie kolwiek czy tu na czacie to najpierw pomyslcie czy warto to bylo zrobic, ja oczywscie nie jestem zadnym desperatem, nikomu tez smierci nierzycze nikogo niebede tez i zabijal wiec bez obawy z mojej strony nikomu nic zlego nie grozi i ja nie zrobie
prosilbym o jedno o zaprzestania krytykowania egzaminowania kgokolwiek z czego kolwiek to niejest jakas tu szkola czy tez jakis egzamin prosiłbym abyscie sie namnie nie gniewali zato co tu napisalem, a zta sloma w butach to sorki nie kazduy jest ze wsi czy zmiasta i niemusi byc zaraz rolnikiem, itd, i prozsze nie nasmiewac sie tez z innych mojich tu znajpmych , ja wiem ze nieraz podczas mojego tu pisania wychodza bledy czy to stylistyczne czy i ortograficzne moga i takie wystepowac poniewaz pisze z klawiaturki ktora sie zacina nas klawiszach, nieraz ui urywa tez mi literki w slowach niektorychi wuchodza tez i jaja z tych slow, albo pisze jednym ciurkiem bo niemoge dac spacji zeby wyrazy oddzielic, ja niemowie ze wszystko osobiscie tez robie idealnie jakbym i chcial, ale nikogo bledow niewytykam nikomu i niezwracam uwage nikomu kto i jak pisze bo sam moge popelniac i bledy bo tez nie jestem nieomylny, i jak kazda osoba sie moge mylic niema ludzi idealnych,
co zas tyczy sie joci, pana , to nie uwazam ich za swojich wrogow wcale ale nie lubie ich docinek, i smiana sie z kogo kolwiek, i ich nieraza glupich uwag, wszystkich was szanuje i lubie bez wyjatkow tylko jednych moze trovche lepiej innych troche moze o gorzej, i dlatego tez niechce byc niczyjim tu wrogiem, jesli komus czyms ublizylem np ,czy kogos czyms obrazilem to bardzo was wszystkich przepraszam i dziekuje ROWNIEZ TU GALIKOWI ktory juz kilka razy sie zamna wstawili probował mnie tu tez pocieszyc, dziekuje galikowi, dusi, sebastianowiM, ARABOWI, JAGAWISI, ISLAANDORCE , MULAGOWI II WIELU INNYCM osobom ze tu jestescie, przeepraszam rowniez za duze litery nie sa oznaka krzyku na kogokolwiek a bledem uszkodzonej klawiatury i z laptopa tej i stacjonarnej, ktore szwankuja tez, mi ale juz niedlugo bedzie nowa i wtedy juz wszymakler napisalem wam prawde najparawdziwsza nie udaje glupiego wcale . tylko widze co sie dzieje na czacie juz mnie to wkurza na maksa,co jaskis czas jestem wysmiewany krytykowany przez pana jocie i wielu innych ludzi niebede tu wymienial, wszyscy tez atakuja bogu ducha winnego sebastiana, ja tyle razu prosilem o spokoj tu czatowiczow zeby nierobili zadym a tu co roz ktos cos do kogos ma a jak ja sie odezwe to zaraz wszyscy namnie jada , bo ja bronie sebastiana czy kogos tam innego, kto np niepasuje panu czy joci np, jak napisal kiedys gdzies sebastian, taka jest prawda wszyscy zaraz mnie atakujecie a niepatrzycie na swoje postepowanie wobec innych, tylko jedni drugich krytykuja itd np
wpis joci domnie i sebastiana o jacy typerzy weryfikatorzy SMi arczibalik, i hahaa
to jest jawne wyszydzanie i nasmiewanie sie z kogos ,taskie cos niepowinno miec miejsca tu na czacie ja niejestem zadnym weryfikatorem, ani typerem, ja nikomu nie narzucam tez swoch liczb i niemowie kto jakimi liczbami gra, kazdy gra czym chce mi nic do tego , jesli ktos mnie pyta i prosi podajac mi swoje liczby zebym sprawdzil je to to robie i mowie jak ja to widze akurat ale nienarzucam nikomu swoich wizji numerycznych, bo kazdy gra i placi za to ciezko zarobione pieniadze, i kazdy je w cos inwestuje tam, ja niechce nikomu nic narzucasc ze swojej strony ze on chce takie numery a ja mu proponujje innne niechce by namnie ludzie tu narzekali i mnie pzniej przeklinali bo im powiedzialem ze takie liczby wyjda jak ja chce, a tak niejest, ja tu z kazdym chcialbym zyc w zgodzie mi nie sa potrzebne zadne tu glupoty, poznalem tu duzo fajnych ludzi z roznych stron kraju , wszystkich sanuje i tez lubie ale nienawidze ludzi szyderczych i oszolomow ja, niechce tu tez nikogo obrazac zreszta nnielubie tego tez robic bo na ogol jestem zgodnym czlowiekiem i niepotrzebne mi sa zadymy, burdy czy co kolwiek, jestem na tej stronie poto aby tu spedzic przyjemnie czas rozmawiajaac z nnymi przyjaznymi osobami, czy wymienic sie liczbami tez czy swoimi spostrzezenami, z regul gier liczbowych,
ja wcale tu z jakiegos przymusu niejestem, w kazdej chwili moge odejsc z tej strony mnie tu nic nietrzyma, tez ale niechcialbym tego robic poniewaz fajnie jest tu byc z wami wszystkimi, typowac liczby i td, ja nikoo z was nie uwazam za swojego jakiegos wroga ale mecza mnie wasze wpisy pod moim adresem i w dodatku glupie i wysmiewawsze mnie, tez i nieraz, tak sie nierobi, chcesz mi cos powiedziec, cos ci sie wemnie niepodoba prosze napisz mi to naKG, I NIE OSMIESZAJ MNIE TU WPISAMI NA ZIELONEJ STRONCE bo ja tego nierobie w stosunku do nikogo, wczoraj tu podczas zartow z sebastianem i arabem napisalem takie glupie zdanie o jagwisi i islandorece ze ktoras wspolpracuje z wrozbita maciejem to byl glupi zart tylko i nie mialo uderzyc ani w jedna z pan tu na czacie tylko jakas kobitka podala liczby na czacie ze ma je od wrozbity macieja i ze takie wyjda w LOTTO, po losowaniu stwierdzilem tez ze nikt tych liczb ktore tu zostaly podane od wrozbity macieja nie trafil bo i tez one niepadly i zazartowalem ze wrozbita maciej nie trafil ani jednego numeru aja trafilem w realu 3 z/10 i oto tu tylko chodzilo, nie o jagwisie czy islandorke ktore tu szanuje i tez lubie bo sa spoko kobietami, , makler jakbys niezauwazyl to zobacz byl tu kiedys kuba , qban, byla tu kiedys iwonka, twoj kwiat, tez bardzo mila osoba, ktora zaglada tu jeszcze sporadycznie byl tez marek ktory chciał grac na loterji czeskiej i wiele wiele innyvch ludzi gdzie oni teraz sa? odeszli bo czuli sie wysmiewani, sczegolnie marek ,jak mi pisal ktos go tu od gejow wyzywal, i on m i napisal [rzez fejsa ze odchodzi ze stronki tej bo jest tu szykanowany, wysmiewany itd, tjesli tu tak bedzie dalej i bedzie taka atmosfera to wszyscy wczesniej czy pozniej z tad odejda i nikt tu niebedzie zagladal a chyba tego niechcemy prawda,?
dlatego prosze zaprzestanmy tych docinek jedni drugim i nasmiewania sie z kogos bo np ktos jest hanysem, lub kaszobem ze inaczej mowi inna gwara, mi to osobisie nie przeszkadza ale wiem co czuje osoba szykanowana i osmieszana przez kogos, czuje sie bardzo zle, moze w kazdej chwili zrobic cos i nie dobrego nie tylko sobie ale i wam ktorzy sie z nego wysmiewacie, , wiec uwazajcie z kim zaczynacie , licho nie spi, ja tu nikogo nie strasze zebyscie tak nie mysleli czasem, ale nie chciałbym aby ktos z was spotkal gdzies na swojej drodze zycia taka osobe zdesperwana iniekiedy ktora za takie wysmiewanie jej potrafi nawet zabic, a poznie taka osoba trafia nie ttle co za kratki ale do psychiatryka tez sa rozi ludzie np franek od firasnek jaki byl, pisal tu rozne zeczy ze jest osmieszany, oplowany itd itd, takim ludziom nalezy sie pomoc czy to psychologa czy tez inna, bo on w drodzeze despracji moze cie nawet tez i zabic jemu nic niezrobia stwierdza ze jest cos nie ten teges zabiora go nas oddział zamkniety, a ciebie juz moze niebyc, wiec prosze wszystkich zanim cos zrobicie kogos podburzycie zdenerwujecie gdzie kolwiek czy tu na czacie to najpierw pomyslcie czy warto to bylo zrobic, ja oczywscie nie jestem zadnym desperatem, nikomu tez smierci nierzycze nikogo nie bede tez i zabijal wiec bez obawy z mojej strony nikomu nic zlego niezrobiei prosilbym o jedno o zaprzestania krytykowania egzaminowania kogkolwiek z czego kolwiek to nie jest jakas tu szkola czy tez jakis egzamin prosiłbym abyscie sie na mnie nie gniewali za to co tu napisalem, a z ta sloma w butach to sorki nie kazduy jest ze wsi czy zmiasta i nie musi byc zaraz rolnikiem, itd,
i prozsze nie nasmiewac sie tez z innych mojich tu znajpmych , ja wiem ze nieraz podczas mojego tu pisania wychodza bledy czy to stylistyczne czy i ortograficzne moga i takie wystepowac poniewaz pisze z klawiaturki ktora sie zacina nas klawiszach, nieraz ui urywa tez mi literki w slowach niektórych i wychodza tez i jaja z tych slow, albo pisze jednym ciurkiem bo niemoge dac spacji zeby wyrazy oddzielic, ja niemowie ze wszystko osobiscie tez robie idealnie jakbym i chcial, ale nikogo bledow nie wytykam nikomu i nie zwracam uwage nikomu kto i jak pisze bo sam moge popelniac i bledy bo tez nie jestem nieomylny, i jak kazda osoba sie moge mylic niema ludzi idealnych, co zas tyczy sie joci, pana , to nie uwazam ich za swojich wrogow wcale, ale nie lubie ich docinek, i smiana sie z kogo kolwiek, i ich nieraobia glupich uwag, wszystkich was szanuje i lubie bez wyjatkow tylko jednych moze troche lepiej innych troche moze o gorzej, i dlatego tez nie chce byc niczyjim tu wrogiem, jesli komus czyms ublizylem np ,czy kogos czyms obrazilem to bardzo was wszystkich przepraszam i dziekuje ROWNIEZ TU GALIKOWI ktory juz kilka razy sie zamna wstawili probował mnie tu tez pocieszyc, dziekuje galikowi, dusi, sebastianowiM, ARABOWI, JAGAWISI, ISLAANDORCE , MULAGOWI II WIELU INNYCM osobom ze tu jestescie, przeepraszam rowniez za duze litery nie sa oznaka krzyku na kogokolwiek a bledem uszkodzonej klawiatury i z laptopa tej i stacjonarnej, ktore szwankuja tez, mi ale juz nie dlugo bedzie nowa i wtedy juz wszystko bedzie dobrze z pisaniem moim a teraz dobrej nocy wszystkim zycze i jutro trafnych wygranych, we wszystkie gry jakie gracie
co złego to nie ja
co złego to nie ja
Cacy!!!
Super kazania
Proponuję wydać drukiem
Xsiądz Skarga z zazdrości przewrócił się w grobie
Super kazania
Proponuję wydać drukiem
Arczibalik
Ani do ciebie ani na twój temat nikt nie pisał
a ty wyskakujesz jak Filip z Konopi
i >>>> obrażasz <<<<< potem po raz kolejny coś mi wmawiasz.
Ręce opadają.
3 177 643. arczibalik73 2018-03-16 (00:47) Brzęszczykowice Polne
ja pierdziu egzaminatorzy sie znalezli wielcy, popatrzcie czy wamn słoma z butow niewystaje
Ręce opadają.
ja pierdziu egzaminatorzy sie znalezli wielcy, popatrzcie czy wamn słoma z butow niewystaje
{{slonce}
Nikt nie zwrócił uwagi na losowanie Ekstra Pensji, które było wyjątkowe.
W ostatnim losowaniu wylosowano takie liczby:
>> 3, 11, 13, 23, 31 << Są to liczby pierwsze a w EP jest ich tylko...
>> 11 <<
To znaczy, że głównej wygranej należało szukać tylko w 11 liczbach a nie 35.
Nikt nie zwrócił uwagi na losowanie Ekstra Pensji, które było wyjątkowe.
W ostatnim losowaniu wylosowano takie liczby:
>> 3, 11, 13, 23, 31 << Są to liczby pierwsze a w EP jest ich tylko...
>> 11 <<
To znaczy, że głównej wygranej należało szukać tylko w 11 liczbach a nie 35.
Doktor.
ja tam Ci doktor nie zazdraszczam - daj ci Panie Boże , ale i o mnie nie zapominaj
ladne pocelowanie
Ola.
Za oknem upał: -2.
Jocia.
Dzisiaj na północy bez opadów, na południu będzie lało.
Witam wszystkich Arczi dobrze napisał, choć też święty nie jest Mnie też dziwią te najazdy jednego na drugiego, nie drażnią, ale dziwią (po za wpisami np. Franka od Firanek, które mówiąc najłagodniej były niesmaczne )zamiast sobie pomagać to skaczą sobie do gardeł. Nie mam czasu śledzić czasu na bieżąco z uwagi na pracę,a i wolę też spędzić czas z rodziną natomiast klikam "wstecz" i czytam wpisy z całego dnia, nawet te długie wywody arczibalika Do nikogo nic nie mam. Założyłem tu konto, by "nauczyć się"typować i poznać sposoby innych grających, ale większość tu chowa je dla siebie co jest czasami zrozumiałe, po co zarzynać kurę znoszącą złote jajka ten mój nick to był od tak od niechcenia wpisany i z chęcią bym go zmienił, ale nie chcę też tworzyć klona to tyle z mojej strony. Peace
Arczibalik pisze o słomie później jak to go obrażają
Dragon sprecyzuj proszę >>> "dobrze napisane" Arczibalika
Dragon sprecyzuj proszę >>> "dobrze napisane" Arczibalika
3 177 664 - 3 177 677
Karwa.. ale pojechał...
Tutejszy literat dramatyczny..
Karwa.. ale pojechał...
Tutejszy literat dramatyczny..
3 177 685. Pan 2018-03-16 (06:46) Maj..M+L
Arczibalik
Ręce opadają.
Nikogo tu na czacie nie chcalem obrazic ani Ciebe Pan TO po 1 po 2 z ta sloma w butach to byla tylko taka przenosnia nikomu to nie powinno uwlaczac i
obrazac go, bo ja nikogo nie chce tu obrazac jesli kogos tymi slowami obrazilem to bardzo przepraszam ,naprawde tego niechcialem zrobic, ale czytajac te wpisy sie wkurzylem,na maxa troche i mnie tez ponioslo zaco wszystkich przepraszam ale nie ubie docinek z niczyjej strony, jesli ja nikomu nie docinam niech nikt nie docina mi, podaje przyklad daleko nie trzeba szukac
3 177 678. gonzaga 2018-03-16 (04:51) Scyzorykowo
Cacy!!!
Super kazania
Proponuję wydać drukiem
3 177 681. doktor2p 2018-03-16 (05:50) Burkina Faso
co za zryty łeb
co to niby jest i do kogo panie doktor2p do pana gonzaga czy domnie?
i kto tu szuka zaczepki ja czyy inni co?
pikolo dekolo de antoniano nie jestem literatem dramatycznym a zzwyklym czlowiekiem jak kazdy tu na stronce i niezycze sobie takich komentarzy pod moim adresem, dobrze?
Arczibalik
Ręce opadają.
Nikogo tu na czacie nie chcalem obrazic ani Ciebe Pan TO po 1 po 2 z ta sloma w butach to byla tylko taka przenosnia nikomu to nie powinno uwlaczac i
obrazac go, bo ja nikogo nie chce tu obrazac jesli kogos tymi slowami obrazilem to bardzo przepraszam ,naprawde tego niechcialem zrobic, ale czytajac te wpisy sie wkurzylem,na maxa troche i mnie tez ponioslo zaco wszystkich przepraszam ale nie ubie docinek z niczyjej strony, jesli ja nikomu nie docinam niech nikt nie docina mi, podaje przyklad daleko nie trzeba szukac
3 177 678. gonzaga 2018-03-16 (04:51) Scyzorykowo
Cacy!!!
Super kazania
Proponuję wydać drukiem
3 177 681. doktor2p 2018-03-16 (05:50) Burkina Faso
co za zryty łeb
co to niby jest i do kogo panie doktor2p do pana gonzaga czy domnie?
i kto tu szuka zaczepki ja czyy inni co?
pikolo dekolo de antoniano nie jestem literatem dramatycznym a zzwyklym czlowiekiem jak kazdy tu na stronce i niezycze sobie takich komentarzy pod moim adresem, dobrze?
dragon456
Zapewne z pewną niechęcią, ale jeśli dobrze uargumentujesz, to Admin jest w stanie dokonać takiej zamiany, w każdym razie był już taki precedens i nie nazywałbym tego "klonowaniem"
A jeśli chodzi o tą taką kurę, to w świetle wszystkiego, co widać - nie istnieje
wesołego dnia
Zapewne z pewną niechęcią, ale jeśli dobrze uargumentujesz, to Admin jest w stanie dokonać takiej zamiany, w każdym razie był już taki precedens i nie nazywałbym tego "klonowaniem"
A jeśli chodzi o tą taką kurę, to w świetle wszystkiego, co widać - nie istnieje
wesołego dnia
panie doktor2p gratuluje wygranej 5/5 oby tak dalej do 10/10
witaj hanysek nikt tu sie nie kluci wymieniamy tylko grzecznie słowa miedzy soba,
bo na biednycz sie mowi osral go pies a i ntego bogatego osra przyjaciel i adwokat
pikolo de kolo de antoniano prosze sie nieobrazac namnie za te zwracanie sie pełna nazwa a nie tylko pikolo , bardzo mi sie podobal ten zespol dzieci ktory spiewal i utkwil mi w pamieci, jak kiedys dziecku, zawsze mi sie ta nazwa podobala i jak widze ten nik ,odrazu mi sie przypomina grupa dzieciaczkow z wloch spiewajaca , lubie ten zespol naweti teraz jeszcze nieraz posluchac nik zarabisty
3 177 732
Ad vocem.
Wiesz gdzie ja ma to czego ty sobie życzysz a czego nie?
Ja sobie nie zycze żebyś tyle tych idiotyzmó wypisywał -zrobisz to dla mnie?
Wątpie.
wiec i ja nie czuję potrzeby dostosować się do twoich "życzeń".
czaisz motyw i przesłnie?
Ad vocem.
Wiesz gdzie ja ma to czego ty sobie życzysz a czego nie?
Ja sobie nie zycze żebyś tyle tych idiotyzmó wypisywał -zrobisz to dla mnie?
Wątpie.
wiec i ja nie czuję potrzeby dostosować się do twoich "życzeń".
czaisz motyw i przesłnie?
taki majdan , doda rodzynek w zyciu nie zrobili nic procz tego ze majom parcie na kineskop i nie musza grac a kasa leci
hanys_ek
spoko - z tym biednym i bogatym dobre, dobre i
poczekaj, nienerwowo - czat dopiero się budzi do życia
spoko - z tym biednym i bogatym dobre, dobre i
poczekaj, nienerwowo - czat dopiero się budzi do życia
lubia wszystkich co nie podchodzom agresywnie nawet bych sie skumplowol z eskimosym
pikolo de kolo de antoniano dla ciebie to moze i sa idiotyzmy a dla mnie jednak nie, wiec nieklocmy sie bo naprawde niema o co i poco sie denerwujesz zaraz ja prosze grzecznie i wcale niemusisz sie dostosowywac do moich zyczen , ja tego nie oczekuje od ciebie,wcale, rozumisz co mowie, ja ci nie ublizam niczy m przecierz i nic niemam do ciebie zlego, wiec oco ci znow chodzi, nie chcesz czytac moich tekstow nieczytaj nikt tu nkogo i do niczego nie zmusza a ja tym bardziej i sie nie gniewaj na mniebo ja ci tu nic nie robie złego, wiec czego sie denerwujuesz wyluzuj troche, mi tez sie znudzilo wypisywanie tu wciaz tego samego i proszenie o o spokoj i poszanowanie innych osob i mnie, i niebede nic komentowal niczyjich tekstow ,zamykam sie nieingeruje w niczyje sprawy kto z kim i co tam ma
w casino de luxe 10 i 10x kasa 5 zeta a tak na powaznie to do tylu z tym graniym i zdrapkami