Wpisy 3 168 387 – 3 168 486
9 marca 2018 16:47 → 9 marca 2018 19:36, 100 wpisów
Górnik ma jakiś czarny Fatum Ale zawsze będzie w moim sercu czy będzie grać w 3 lidze zawsze I wszędzie GÓRNIK KOCHANY BĘDZIE
Tomi
Ja mieszkam w mieście Niebieskich I jestem jedynym Żabolem na mojim osiedlu
adis stawiam na remis a jak bedzie coz jak mawiam po meczu jak sie gra tak sie ma ide sie puscic i co nie co kupic w bidrze dokupic jutro bo w nd 1 zmiana tak jak jutro a w niedziele sklepy te wieksze pozamykane niedziela bez handlu z mojego pkt siedzenia tzw to dobrze
Agdzia była taka piosenka ..Jako mąż i nie mąż.. a kto pa pszczoły ten ma miód a kto ma dzieci ten ma........resztę sobie sama dopisz nie chce nikogo urazić
Forsami wiem
adis to tak jak ja z tego co wiem zaglebie od malego jak i pilka nozna sport jak nie pilka to sporty walki silka bieganie kregle klasyczne amerykanskie plywanie kajakarstwo tylko ostatnimi lata jakos tak z daleka cos tam nie raz ciezarki i tyle........spadam sie puscic bede zioral paparapa
Jesli sedzia wypacza wynik meczu to tylko Legia moze byc mistrzem ?to juz wole Jage...Gornik nie wytrzymal tempa a Angulo przygasl niczym swieczka na torcie
No pewnie poświęce te 5 złotych i zagram dwa zakłady Multi Multi na 10/10
Ja jestem zrezygnowany...stawiam na duzego i bede wrzucal 4 duze we czwartek i po 2 w sob i wtorek przez miesiac ....zobacze co wpadnie
>> drzemkę <<
Żartowałem.
Wiosna.
Widziałem dzisiaj cztery żurawie.
Widziałem dzisiaj cztery żurawie.
Witam wszystkich na 21 do MM proponuje 1,8,10,13,14,15,18,23,27,28,33,38,40,47,49,54,59,62,63,66
kedzior13
Cześć
Co robicie ?
Typujecie ?
czesc sebastian M
Arczi
Słuchajcie coś Wam powiem
Forsami we dwa kije i co dalej ?
Podam Wam bukmacherke ok ?
Radwanska nieobliczalna,Osaka Naomi...nic mi nie mowi ale pokonala Marie a to juz cosbede sledzil mecz,stawialbym na Osake jednak
Jeden kupon to Legia z Arką na Legię .Kurs 2.26 chyba
Do tego Cagliari-Lazio na Lazio kurs 1.7
Do tego Cagliari-Lazio na Lazio kurs 1.7
Hej.... Adis jesteś???? Chyba remisu nie będzie jak typowalem nie mam jak oglądać, oglądasz może bo mam pytanie co to było w 11 minucie że tak szybko czerwień byla
I do tego jako trzecia drużyna
Bournemouth - Tottenham Na Tottenham kurs 1,54
Bournemouth - Tottenham Na Tottenham kurs 1,54
To pierwszy kupon kurs prawie 6
Dobre typy
A teraz drugi kupon
Gryks to bylo na czerwien bono niemalo co moglby mu tak stope zlamac
Toulouse - Marsylia Typ 2 kurs -2
Atl. Madryt - Celta Vigo Typ 1 Kurs -1,43
Getafe - Levante Typ 1 Kurs 1,73
Razem kurs prawie 5
Atl. Madryt - Celta Vigo Typ 1 Kurs -1,43
Getafe - Levante Typ 1 Kurs 1,73
Razem kurs prawie 5
Szkoła toruńskich duchownych ojca dyrektora będzie prowadzić kampanię na Facebooku i Twitterze
dostali na to od rządu 337 tys zł - wiec kochani lećcie puścić drogiego Jacka , trza kasy na nowe wyzwania
dostali na to od rządu 337 tys zł - wiec kochani lećcie puścić drogiego Jacka , trza kasy na nowe wyzwania
A ludzie chcą 1% na chore dzieci nie dam do rydzyka biznesmena i jemu podobnych
Menstar dzisiaj dostałem propozycje do Wojska.. poważnie na szkolenie za kasę w maju
Gryks moze mecz jest na.remis bo zaglebie sie nie daje ale zabrze ma wiecej szans szczelenia bramki na 3:1
Będzie jak w tym kawale co prosiaczek wrócił z wojska w tym przypadku pójdzie forsami wróci forsa przez duże f