Wpisy 3 168 334 – 3 168 433
9 marca 2018 15:49 → 9 marca 2018 18:34, 100 wpisów
kochna kobieta z ciebie junak wiedzialem ze na kogo jak na kogo na ciebie mozna bedzie liczyc tylko jak dla mnie plis na wieczor po pewniaku do mini lotto i multi do 14h pracuje
100 zakladow niemal zagrane jeszcze 140 razy zeby stracic te 600 zl tzn pomnozyc je
Ja już po mam na wieczór Mini i Ekstra Pensja a nad Multi Multi się zastanawiam bo od dłuższego czasu tak mnie to wk...a że ręce opadają albo nic albo 2 złote
wieczorem nikt nie wygra , powód UFO będzie przelatywać blisko ziemi
Gryks
Dziś Matki Boskiej Pieniężnej ludzie będą grać na potęgę tj. 350tys. W mini pewnie do podziału
Dziś Matki Boskiej Pieniężnej ludzie będą grać na potęgę tj. 350tys. W mini pewnie do podziału
Sebol,Lewy
Gryks76 e..Jacek to dla mnie nie czuje w ogóle tej gry już lepiej zagrać w Mini albo nawet w Ekstra Pensji e bo tam 5/35 a nie z 50 i gdzie teoretycznie łatwiej wygrać
Tak jest Sebol Ale bar Ale bar Ale bar jest wielki. I wszystko..
Jednak jeszcze w Barze najprędzej znajdziesz złoto...choćby i w płynie to jednak ...zawsze a tu w tych zas..ych grach to co ...Szklane Domy Żeromskiego.. no niestety
Nas rak i białaczka nowotwór nie rusza .. on się alko...konserwacją brzydzi
Piją wszyscy kwestia co
Ja herbatkę z cytryną poproszę
Ja herbatkę z cytryną poproszę
W sumie raz nie zawsze raz nie wciąż
Kto chce popatrzyć na liczby to zapraszam na mojego bloga.
Podałem:
1. 3 x EP.
2. 4 x EJ..
Podałem:
1. 3 x EP.
2. 4 x EJ..
Gryks dziś Górnik z Zagłębiem na co stawiasz??? Forsa Górnik ROW WISŁOKA
Adis to coś cię z tym Piastem ostatnio poodpier...to porażka jednym słowem na tym stadionie
Tylko nie ciąż
hey adis że tak sie wyraże niech wygra ten kto strzeli 1 bramke niz przeciwnik stawiam x cos daleko gornikowi do meczow z tamtego roku a i angulo sie przychamowal
Jak lubie piłkę nożną tak moje zdanie jest jedno w tym temacie takie barany stadionowe bydło powinno zkończyć w kamieniołomie to nie ma nic wspólnego z fair play kibicowaniem..czeo takiego go..a niema na neczach koszykówki piłki ręcznej siatkówki ...stadionowa patologia dileży ćpuny tasaki i zabijanka za przynależność do innego klubu jak to było nie dawno w Krakowie dla mnie to dno mniej niż zero kryminał i to niema nic wspólnego z piłką nożną ...
Gryks w sumie Forsami jak ma ochote i predyspozycje niech robi dzieci
agdzia puszczasz sie z ejackiem bo ja zaraz ide to co typniete i z trafil
Co do sadze ze Lech gra tak kiepsko ze nie walczyl bedzie o 2 pudlo z Legiaa a bronil przed naporem Korony czy Gornika Zabrze...taka prawda
Gryks szczerze nie czuje tej gry kompletnie a na.chybił to dopiero klęska u mnie
Górnik ma jakiś czarny Fatum Ale zawsze będzie w moim sercu czy będzie grać w 3 lidze zawsze I wszędzie GÓRNIK KOCHANY BĘDZIE
Tomi
Ja mieszkam w mieście Niebieskich I jestem jedynym Żabolem na mojim osiedlu
adis stawiam na remis a jak bedzie coz jak mawiam po meczu jak sie gra tak sie ma ide sie puscic i co nie co kupic w bidrze dokupic jutro bo w nd 1 zmiana tak jak jutro a w niedziele sklepy te wieksze pozamykane niedziela bez handlu z mojego pkt siedzenia tzw to dobrze
Agdzia była taka piosenka ..Jako mąż i nie mąż.. a kto pa pszczoły ten ma miód a kto ma dzieci ten ma........resztę sobie sama dopisz nie chce nikogo urazić
Forsami wiem
adis to tak jak ja z tego co wiem zaglebie od malego jak i pilka nozna sport jak nie pilka to sporty walki silka bieganie kregle klasyczne amerykanskie plywanie kajakarstwo tylko ostatnimi lata jakos tak z daleka cos tam nie raz ciezarki i tyle........spadam sie puscic bede zioral paparapa
Jesli sedzia wypacza wynik meczu to tylko Legia moze byc mistrzem ?to juz wole Jage...Gornik nie wytrzymal tempa a Angulo przygasl niczym swieczka na torcie
No pewnie poświęce te 5 złotych i zagram dwa zakłady Multi Multi na 10/10
Ja jestem zrezygnowany...stawiam na duzego i bede wrzucal 4 duze we czwartek i po 2 w sob i wtorek przez miesiac ....zobacze co wpadnie
>> drzemkę <<
Żartowałem.
Wiosna.
Widziałem dzisiaj cztery żurawie.
Widziałem dzisiaj cztery żurawie.
Witam wszystkich na 21 do MM proponuje 1,8,10,13,14,15,18,23,27,28,33,38,40,47,49,54,59,62,63,66
kedzior13