Wpisy 3 165 821 – 3 165 920
7 marca 2018 14:21 → 7 marca 2018 16:49, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
odegramy sie wieczorem, multi tylko nam trzyma kase jak w banku
Hej ponownie nie ma to jak w domu i się będzie można zrelaksować cyferkowo
Ale gowno ale nie gram więc mi to titoalfaktoś musi ogrywac totka
Grykszatypowalem same 7 dziesiątkimuszę wrócić na pudło w parach
Alfafire
idziesz jak burza
( żadnego komentarza insekta? )
( to jednak prawda naj.. trzyma się tylko na swój kupon)
idziesz jak burza
( żadnego komentarza insekta? )
( to jednak prawda naj.. trzyma się tylko na swój kupon)
Rąbać drzewo: liczba >> 16 <<
......................
Tak to dzisiaj było.
Sprawdziłem 3 zestawy MM x 5/5.
Brak wygranych.
......................
Tak to dzisiaj było.
Sprawdziłem 3 zestawy MM x 5/5.
Brak wygranych.
Przerwa.
podałem na 14 liczby do MM
na godzine 14 w MM proponuje takie liczby 2,3,10,11,15,16,18,21,23,30,33,43,44,49,50,55,57,58,62,63,66,70,75,77
A wyszły takie 6,7,13,15,16,18,21,23,36,41,42,51,52,53,57,69,72,74,80
z tego widze trafione 15,16,18,21,23,57 jak bym wysłal byla by kasa nie wysłalem niema nic ale wieczorem bedziie zapewne lepiej
na godzine 14 w MM proponuje takie liczby 2,3,10,11,15,16,18,21,23,30,33,43,44,49,50,55,57,58,62,63,66,70,75,77
A wyszły takie 6,7,13,15,16,18,21,23,36,41,42,51,52,53,57,69,72,74,80
z tego widze trafione 15,16,18,21,23,57 jak bym wysłal byla by kasa nie wysłalem niema nic ale wieczorem bedziie zapewne lepiej
podejrzewam ze te ktore nie wyszły z mojich typow o 14 wejda o 21
arczibalik73
jaka była by kasa ? Z 24 liczb 6 liczb trafionych.To ile zakładów trzeba by było wysłać ?
jaka była by kasa ? Z 24 liczb 6 liczb trafionych.To ile zakładów trzeba by było wysłać ?
emerytka 46 2018-03-07 (15:47) Chorzów.
arczibalik73
4 zaklady po 10 liczb, dlatego podaje wiecej liczb aby kazdy mogl sobie z nich utworzyc swoje 10 liczb z 10 lub np na mniej liczb jak sobie tam uwarza, jesli zlozylo by sie tak 6 jak tu wyszlo np 6 /6 myrowane 1300zł w kieszeni by bylo
arczibalik73
4 zaklady po 10 liczb, dlatego podaje wiecej liczb aby kazdy mogl sobie z nich utworzyc swoje 10 liczb z 10 lub np na mniej liczb jak sobie tam uwarza, jesli zlozylo by sie tak 6 jak tu wyszlo np 6 /6 myrowane 1300zł w kieszeni by bylo
Ale wybrać z tych 24 liczb ,to jest właśnie problem.
Ja miałam ostatnio z moich 12 liczb 7 trafionych i wpadło tylko 4/5.
Ja miałam ostatnio z moich 12 liczb 7 trafionych i wpadło tylko 4/5.
Przy wysłanych dwóch zakładach 5/5
24/6 dla mnie to porażka w typowaniu
Chyba,że te 6 mam bardzo mocne i wiem, które wejdą na 90 %., wtedy , kreślę 6/6 np.
24/6 to słaby wynik , w porywach bardzo słaby
Urszula 12/7 to dobry wynik
Chyba,że te 6 mam bardzo mocne i wiem, które wejdą na 90 %., wtedy , kreślę 6/6 np.
24/6 to słaby wynik , w porywach bardzo słaby
Urszula 12/7 to dobry wynik
E46
kolesiowi wchodzi 4/24 i chce z tego pisaku bat ukręcić
Kiedys pisał że dużo się tym zajmuje.
Z tego co prezenruje to bardzo marne ma pojęcie.
kolesiowi wchodzi 4/24 i chce z tego pisaku bat ukręcić
Kiedys pisał że dużo się tym zajmuje.
Z tego co prezenruje to bardzo marne ma pojęcie.
poto podaje wiecej liczb aby kazdy z nich mogl sobie zlozyc wedlug swojego uznania takie uklady jakie chce, i na ile liczb sobie chce , ja np gram przewaznie na 10/10 problemu niemam ze zlozeniem liczb tylko z kasa aby to wszystko wyslac i rozpisac np po mniej liczb a na wieksza ilosc kuponow, i tak to zlozyc te liczby zeby moc to wszystko wyslac a rozpiske z tych 24 liczb zrobic tak ze w kazdym ukladzie zeby sie liczby niepowtarzaly te same otomi chodzi
witaj JOCIU
165 865. arczibalik73 2018-03-07 (15:59) Brzęszczykowice Polne
"rozpiske z tych 24 liczb zrobic tak ze w kazdym ukladzie zeby sie liczby niepowtarzaly te same otomi chodzi"
przeczytaj to co napisałeś. Przeczytaj i pomyśl.
"rozpiske z tych 24 liczb zrobic tak ze w kazdym ukladzie zeby sie liczby niepowtarzaly te same otomi chodzi"
przeczytaj to co napisałeś. Przeczytaj i pomyśl.
Poto to tu udostepniam aby kazdy mogl z tego sobie wybrac co chce, niema uniwersalnych ukladow liczb ktore podam aone zraz wyjda bo ja tak chce gdybym mial taki dar podac uniwersalne numery i one by otak wypadaly to bylbym bogaty juz dawno niestety zeby cos trafc trzeba troche poglowkowac a nieliczyc na gotowca ze ktos poda i zaraz sie wygra, tez bym tak chciał
arczibalik73
ja wcale nie liczę na gotowca.Zapytałam tylko o ilość zakładów,które trzeba by wysłać,żeby cokolwiek trafić.
ja wcale nie liczę na gotowca.Zapytałam tylko o ilość zakładów,które trzeba by wysłać,żeby cokolwiek trafić.
Jocia
Pikolo
Pikolo
Yota ..siema
dajcie spokój jesteśmy na stronce dla siebie na wzajem nie dla granie i tak z tego kicha
Yota ..a masz 6/6 3 165 867
pikolo wiem co napisalem, wez te n moj uklad liczb 24 liczb i rozpisz w ten sposob sobie np
2.3,10,11,15,16,18,21,23,30
30,33,43,44,49,50,55,57,58,62
63,66,70,75,77,2,3,10,11,15
lub kombinacje liczb , powiedzmy 10,11,15,,16,18,21,23,55,57,70 chodzi mi oto zeby te 24 liczby sobie tak rozpisac zeby z nich wyszly odrebne uklady liczb moze i tam i cos namieszalem jak mowisz , ale chodzilomi oto ze ile bys z tych24 liczb zrobil zestawow , wkoncu utworzysz ten wlasciwy ktorys napewno, i wystarczy pozniej te wszystkie uklady wysłac na raz tylko ze glownym problem to jest tu kasa wiadomo nie kazdy moze sobie pozwolic na wyslanie iles tam ukladow na raz wiadomo, i to jest tez wud szczescia, i co nam los przyniesie, z liczbami mozna kombinowac na rozne sposoby, ja wole np, wyslac wiecej kuponow jak powiedznmy jeden za wielokrotnosc stawki, i naraz, stracic wszystko co sie ma, tak jak tu niektore osoby widzialem wysylaja kuponiki , jeden zestaw na 49 losowan, z jednymi i tymi samymi numerami, ale kto bogatemu zabroni nie? cce i ma to wysyla, tylko orzej jak nietrafi, bojakby jeszczetrafilto bybylo okej,jazyczezawszewszystkim aby wygrywali, i wygrywali jak najwiecej ilesie tylko da,
2.3,10,11,15,16,18,21,23,30
30,33,43,44,49,50,55,57,58,62
63,66,70,75,77,2,3,10,11,15
lub kombinacje liczb , powiedzmy 10,11,15,,16,18,21,23,55,57,70 chodzi mi oto zeby te 24 liczby sobie tak rozpisac zeby z nich wyszly odrebne uklady liczb moze i tam i cos namieszalem jak mowisz , ale chodzilomi oto ze ile bys z tych24 liczb zrobil zestawow , wkoncu utworzysz ten wlasciwy ktorys napewno, i wystarczy pozniej te wszystkie uklady wysłac na raz tylko ze glownym problem to jest tu kasa wiadomo nie kazdy moze sobie pozwolic na wyslanie iles tam ukladow na raz wiadomo, i to jest tez wud szczescia, i co nam los przyniesie, z liczbami mozna kombinowac na rozne sposoby, ja wole np, wyslac wiecej kuponow jak powiedznmy jeden za wielokrotnosc stawki, i naraz, stracic wszystko co sie ma, tak jak tu niektore osoby widzialem wysylaja kuponiki , jeden zestaw na 49 losowan, z jednymi i tymi samymi numerami, ale kto bogatemu zabroni nie? cce i ma to wysyla, tylko orzej jak nietrafi, bojakby jeszczetrafilto bybylo okej,jazyczezawszewszystkim aby wygrywali, i wygrywali jak najwiecej ilesie tylko da,
Mulag ..twój mózgu ..wybierasz tak mówicz deej spokój graniom TS ..jak wygrasz ..ty nie mówicz dej spokuj graniom aby ciaglesz kochać TS
emerytka 46 ja wcale nienapisalem ze TY liczysz na gotowca akurat, wiec prosze sie niobrazac na mnie za to co napisalem, poprostu odpowiadam na zadane pytania, i tylko tyle, prosze sobie moich slow tu napisanych niebrac do serca zbytnio, ja staram sie pisac ogolnikowo, , wiele osob pisze podaj gotowe 6/6 , ktore wyjda,wiadomo nie moge tego zrobic bo sam niewiem ktore to breda te szczesliwe, a niebawie sie zadnymi, programami do liczb, i wrozka samira tez niejestem , niebawie sie magia tez , sam kombinuje z liczbami i wychodzi mi to co wychodzi wiec prosze bez obrazy z mojej strony nikogo nie chcialem tu urazic
Nie ogladam tvp same slawomiry...Kurski wybory chce wygrac Kaczynskiemu polo...cos tam
tomi77 oglądaj Kurskiego co to ma być jakieś własne przemyślenia opór przeciw władzy nie wolno tak
tomi77 ..na wybory kaczynski ,,i co dalej ..a wszyscy ,,płaczu i stresy aby robiom twoje zły
arczibalik73
Nie jestem wcale obrażona.Chciałam tylko wiedzieć,ile w takim wypadku trzeba by było wysłać zakładów.z tego widze trafione 15,16,18,21,23,57 jak bym wysłal byla by kasa nie wysłalem niema nic ale wieczorem bedziie zapewne lepiej
To jest Twój wpis.
Nie jestem wcale obrażona.Chciałam tylko wiedzieć,ile w takim wypadku trzeba by było wysłać zakładów.z tego widze trafione 15,16,18,21,23,57 jak bym wysłal byla by kasa nie wysłalem niema nic ale wieczorem bedziie zapewne lepiej
To jest Twój wpis.
jest takie powiedzenie w piłce nożnej
nie ważne kto gra i tak wygrają Niemcy - podobnie z TS
emi ..a kto dał 6/6 wczesniej ..nie widać ..kto dał suchary
Jest źle ale dla tego że mnie u władzy nie ma i tyle tym bardziej ze ja za 17 tyś by nie narzekał że mało
Tvp zeszla na psy,chca abonament,gowna daja ,seriale i rzadowe widzisrisie....a gdzie filmy z lat 80?
13krzysio33
Nikt nie dał 6/6 suchary.
To tylko taka dyskusja z Arczibalikiem.
Nikt nie dał 6/6 suchary.
To tylko taka dyskusja z Arczibalikiem.
3 165 907
dzieki za swej strony jako minister zajme się TS czy faktycznie jest uczciwie bo coś mi tu śmierdzi a skarpetki zmieniałem
emi ,,mój mózgu 2/3 ..cholera ..nie miałem na maxa 3/3
No kur ...8 gr +wat do litra paliwa na walke ze smogiemwszyscy zaplaca dobra przemiana panie Kaczynski...
tomi77 ..jak wybierają kaczynski ..czemu okrada naród i daje rydzykowy ..50 melonów ..widzisz nie nie szatan
tak to jest moj wpis zgadza sie ja podalem uklad liczb jakie wedlug mnie powinny wyjsc wyszły ich 24 liczbym z tego trzeba by bylo rozpiske zrobic jak wyzej napisalem dla pikolo, kazdy rozpisuje te liczby wedlug swojego uznania z tych liczb ktore chce z tego ukladu, n, 24 liczb i na ile chce liczb mozna rozpisac to na 10 tki , 9, 8, 7, 5, jak kto sobie tam chce wiem ze tych ukladow wysc moze duzo, to zalezy na ile i kto tez gra i jaka dysponuje gotowka na dane losowanie,, ile rozpiszesz sobie takich ukladow tyle wysylasz nikt niemow ze odrazu trzeba rozpisywac 200 ukladow jak tam ktos zasugerowal wyzej jak czytalem, , napisalem ze ja bym wyslal ale niewyslalem byla by kasa ale niema, , tak niewyslalem , niezagralem nimi , bo zle sie czuje i niemoglem isc wyslac dlatego niewyslalem ich tylko, i nie stracilem a moglem zyskac, poniewaz zrobilem rozpiske i te liczby tak w 1 z 10 polaczylem razem jak one tu wyszły oto mi chodzilo dlatego niewzuskalem bo niewyslalem ani tego ukladu ani pozostalych 4 razy 10/10 tez, gdybym zas to wyslal wszystko to zapewne bym teraz mial cos trafnego i byla by te 6/6 i byla by kasa jakas i chyba te 1300zł amoze i wiecej to zalezy wszystko wylacznie od szczescia
ale on jest miły z buzi nie widzicie tego czy jak do ciasnej jasnej
witaj Mulag przyjacielu
i bardzo długo mówi przerywa czasem niech ma chłopina na radio i telewizje