Wpisy 3 165 921 – 3 166 020
7 marca 2018 16:49 → 7 marca 2018 18:21, 100 wpisów
współczesny bezdomny to juz nie taki co nie ma domu aut i pieniedzy teraz są bezdomni z wyboru bezdomni 21 wieku
a ja szukam bezdomnego ktory pracuje w zusie i mi zalatwi dozywotnią emeryture
i dobra czas zniikom ..
emi ..np ..jak ty wygrosz ..miesiecy 20 tysiaki i i co dalej co było pózniej a ty tajemnicy mózgu dokucza naród pooli papierocha a ty kreci tyłeczka i śpi spokojnie ..ja wiem uwazam
mulag ja jakbym zarabial te 7 tys bylbym zadowolony nie koniecznie zaraz chciałbym 17 tys miesiecznie, i za te pieniadze tez bym zyl skromnie,i nierozzucajac sie na prawo i lewo tym w rzadzie sie w dupach juz przewraca i sami niewiedza ile by chcili zarabiac, najchetniej bym ich wszystkich wyslal do kamieniolomow z kilofem w reku i aby pokazali jak sie pracuje, a nie siedza na cieplych posadkach pieprza glupoty, tylko robia z sejmu kabaret i tylko rzadaja dla siebie podwyzek,i wymyslaja durnowate ustawy , ktore okradaja polakow, takich wszystkich ministrow zatrudnic w kanmieniolomach dac im na poczatek wszystkim po 50 zl na start i niech pokaza jak zarabiaja pieniadze na swoje utrzymanie i swoich rodzin, a zarobki powinny miec tylko do kwoty 800zł nie wiecej i zabrac im wszelkie przywileje i diety, nie ch pracuja jak kazdy z nas i niechc zyja za tyle ile zarobili uczciwie
niestety pracodawcami jesteśmy my dla niech tylko ze oni otwierają nasz sejf i biorą ile sami uważają pokarzcie mi pracodawce który by na to pozwolił
dobra partija ktora najlepsza partia byli by zwykli szarzy obywatele ktorzy zyja skromnie z olowkiem w reku a niem pajace z wiejskiej ktorym sie wdupie porzewracalo juz od nadmiaru kasy, bo niewiedza co juz maja z nia robic, dlaczego ministrowie woza sie limuzynami a nie przesiada sie na rowery zwykle , teczke z ustawami do koszyka na jkierownice i dalej do przodu, bynajmniej wyszlo by im to na zdrowie, w chinach wiekszosc jezdi na rowerach i dluzej zyja jak unas,
3 165 945. Mulag 2018-03-07 (17:01) 5/5 Mini już niedługo
niestety pracodawcami jesteśmy my dla niech tylko ze oni otwierają nasz sejf i biorą ile sami uważają pokarzcie mi pracodawce który by na to pozwolił
dokladnie Mulag masz racje, to my caly narod zapierdzielamy na nich tam w sejmie a oni sobie nagrody daja tylko i piernicza glupoty o roznych kryzysach finansowych, czym wiecej kradna tym wiekszy jest kryzys wiadomo tylko nie w ich portwelach a naszych narodu
dokladnie Mulag masz racje, to my caly narod zapierdzielamy na nich tam w sejmie a oni sobie nagrody daja tylko i piernicza glupoty o roznych kryzysach finansowych, czym wiecej kradna tym wiekszy jest kryzys wiadomo tylko nie w ich portwelach a naszych narodu
Ja ci powiem że Ja się ni nadaje do tej gospodarki ale nie tylko współczesnego myślenia ja raczej źle się urodziłem lata 80 70
mulag juz ci mowie sa takie 2 placowki skarbowka i zus okradaja ludzi ze wszystkiego co tylko kto ma
tylko szkoda ze nie wezma sie najpierw za tych z gornej polki tych z wiejskiej a zaczynajaz najnizszej polki od narodu biedniejszego tam na polce wyzszej by wiwcej zarobili jak na nas tu na dole
to prawda tylko rewolucja by coś zmieniła ale chyba nie to są siły zagraniczne tak ma być jak jest lub jeszcze gorzej nic się nie zmieni nie ważne jaka opcja do tarło to w końcu do mnie
3 165 902. kedzior13 2018-03-07 (16:37) tutejszy
jest takie powiedzenie w piłce nożnej
nie ważne kto gra i tak wygrają Niemcy - podobnie z TS
tak to prawda niemcy tak mysla
jest takie powiedzenie w piłce nożnej
nie ważne kto gra i tak wygrają Niemcy - podobnie z TS
tak to prawda niemcy tak mysla
13krzysio33 jak wygrasz 20 tys w co kolwiek to najpierw przytuli sie do ciebie skarbowka z podatkiem, od tej kwoty, i rozne tam jeszcze inne instytucje charytatywne, a reszta zostanie dla ciebie, Q
to były czasy ten 15 wiek czyste powietrze dziesięcina dukaty waluta złoto coś pięknego nie to co teraz smród i ubóstwo i maski antysmogowe za 140 zł netto
I EJRO
oj to był czasy kto żył w tedy to wie co było a jest teraz nikt kitu nie wciśnie
PEWNIE JUZ MACIE TYLKO OKROJONA
oj sorki za duze litery
uczciwością i pracą ludzie się bogacą a nie wszyscy liczą na tsa
Mulag typowy na frytki jest taka odmiana co rośnie na polu nie na dworze
często to frytki lubisz frytki jednak coś sie ma oczym się marzy nawet grać nie trzeba by mieć frytki osiągalny cel
cukrowy burak najlepszy5e ile w ni slodyczy to tylko kazdy ile sobie zyczy
tak frytki sa super i pyszne uwielbiam tez mulag widziales juz małpke
mulag dzieki, kiedys wysłaałem ja kuzyna synowi do niemec dostalem zaraz teksat wujek wyslij mi ich wiecej, podobaja mi sie i teraz jak tylko pisze domnie przez fejsa to zawsze na poczatek wstawia mi ta małpke
co bym wiedzial ze to on pisze
Jutro będę życzył wszystkim kobieta by się starały byśmy z nimi wytrzymac mogli od taki mały goździk czerwony
gryks76 celne
na 21 w MM proponuje 2,3,5,6,7,8,10,13,14,23,30,31,33,35,40,43,44,49,55,57,58,62,63,66,77,78,79 co z tego wyjdzie niewiem , ale takie mi wyszły kto chce ten korzysta
Arczi w fonie nie widzę wszystkich liczb z tych co widzę mam
03,05,08,35,44,49,55,30,31,10
03,05,08,35,44,49,55,30,31,10
002-No chyba nie jest aż tak żle
gryks 76 masz kg to ci wrzuce je tam
adis8