Wpisy 3 163 821 – 3 163 920
5 marca 2018 17:11 → 5 marca 2018 17:57, 100 wpisów
arczi dość kumaty jesteś zabajeruj długo rozmową i będzie okey nawet do sklepu zrób kurs na kase robią w Urzędzie Pracy masz średnie wykształcenie to plus a słyszałem że z zasdniczym nie robią na kaskę tak przynajmniej u mnie Będzie dobrze
Wiem że się da tylko wiadomo jesteś w dołku wiem co ci siedzi w głowie po prestu wiem
Arczi jak masz prawko startuj na przedstawiciela handlowego z twoją gadka masz robotę od razu
Panoramix
Arczi Jestem z tobą trzymam kciuki zawsze sobie powtarzaj dam rady pokonam wszystkie przeciwności
Jeśli lubisz jeździć to w tym zakresie myślę,że wystarczy do dwóch max trzech firm spedycyjnych zadzwonić i praca się znajdzie a wcale nie trzeba mieć nic więcej jak B. Osobiście jako żona nie pochwalam takiej pracy bo do niedawna męża jak mialam w domu to żeby się wyspać i jechał dalej.
Od siebie mogę dodać nie ma problemów nie do rozwiązania i możesz myśleć,że mało wiem mało przeżyłam ale tu byś się zdziwił Arczi więc jak to mawiała taka jedna: Głowa do góry i w chmury
Od siebie mogę dodać nie ma problemów nie do rozwiązania i możesz myśleć,że mało wiem mało przeżyłam ale tu byś się zdziwił Arczi więc jak to mawiała taka jedna: Głowa do góry i w chmury
mogło irytować jak ktoś wrażliwy na ilość wpisów ale to chat za coś takiego dostać bana to ja też chcę .... coś tnie mi kompa
mulag chcciałem zrobic sobie kiedys kuurs na wozki widlowe i nawert bylem na takim kursie ale akurat pech bo wozki widlowe sie popsoly, mam kilka roznych kursow, i po nich tez niemoge znalezc pracy,naprawde, niema pracy w tych zawodach dla merzczyzn, niemam prawka bo niemoge prowadzic pojazdow jezdniowych, mam tez chorobe lokomocyjna i niewolno mi prowadzic nic takiego myslisz ze bym niezrobil prawka , chcialbym miec ale niestety niemoge tego miec,zawsze marzylem aby miec swoj samochod itd niestety moge dalej marzyc, bo niemoge jezdzic, jedynie co mi pozostaje to tylko rower ,lub piechyobus,, agdzia 1993 ja wiem ze sa rozne stanowiska gdzies dalej ale dojezdzaj 200 km do pracy codziennie, niemoge pracowac na budowie, stolarni, nigdzie gdzie jest zapylenie jestem od urodzenia chory na astme oskrzelowa , jestem alergikiem i teraz doszla mi jeszcze cukrzyca i wiee innych chorob,mulag piszesz o urzedzie pracy to juz ci odpowiadam pracowalem w tym burdelu kiedys ponad 2 lata wykonalem nalezycie prace i dostalem wypowiedzenie poniewaz czarna robote na komputerach wykonalem, a pozniej poszedlem na zasilek, w posredniakach jjest tak samo jak po urzedach pracuja glownie rodziny policjantow , corki burmistrzoow i td, jedna wielka mafia, mysliszx ze sie niestaralem tam do pracy,? staralem sie w roznych miejscach, wszedzie pytam , jesli chodzi o firmy kurierskie to tylko z prawkiem potrzebuja i najlepiej miec wlasny pojazd a ja niemam
Co do Sebastiana to ja nic do niego nie mam nawet go lubię, więc się zastanawiam co jest jeśli dostał bana to to jest jeszcze parę osób którym też takowy się należy.
nauka większa ma zaległości a uczyć też się trzeba znajdzie czas to bedzie
To faktycznie arczi trochę to zmienia sytuację może faktycZnie jakis sklep teraz duzo mężczyzn pracuję w skepach
Dla tego pisałem do sklep jak najbardziej są oferty i ine prace coś dla siebie znajdziesz
Agdzia Sebastian pewnie bana na pisanie dostał tak jak emeryt bana na pisanie powien ktoś też dostać w co wątpię
Są różne agencje tymczasowe coś ci znajdą do twoich możliwość i ograniczeń Może praca na poczcie lub jako listonosz widzę na rowerkach sobie jadą albo coś innego ale chyba najlepiej sklep warzywny a moze sklep ze sprzętem rtv
No i ochroniarz oczywiście też mój tata jest po poważnej operacji serca i niewiele może robić, jest rencista przy okazji i pracował na ochronie jako tzw.stróż. Od niedawna pracuję na hali bo sam chciał nie lubi monotonii.
Gryks tak mi się coś zdaje właśnie
No właśnie panoramix,ale jak to zrobić
Agdz.... pisz do prezesa podanie i o foci nie zapomnij ładnej
ale dobra juz was niebede zanudzal tu swojimi glupotami mam nadzieje ze jeszcze sie i domnie kiedys los usmiechnie i znajde wkoncu cos dla siebie jakas prace niepoddaje sie wciaz szukam, gdybym miall zdrowie powiem wam szczerze ze bym tu w polsce sekundy nie siedzial ,w sklepie nie moge pracowac na kasach, pmimo ze jestem po kkursie obslugi kas fiskalnych, tez niestety probowalem sie dostac niestety , nie da rady , zaden sklep niepotrzebuje ludzi do wykladania samego towaru, tylko potrzeboja wlasnie kobiety i na kasy jako sprzedawcow,a ja sie tez i niewidze jako sprzedawcanie zebym byl jakis tepy oj nie ale probowalem na kasie w sklepie i nimoglem pracowac naty stanowisku, to nie jest praca dlamnie niestety
mulag wybacz ze nie podziekuje bo jak sie dziekuje to sie wtedfy niesprawdza ale wdzieczny jestem wam wszystkim za wsparcie,i za mile słowa
Witając się można by było napisać zamiast cześć Hey szacunek tu by pasowało bez szacunku
panoramix czy ty tym tekstem uwolnij gadule i jest sprawa to chcez aby PASKO dal mi bana?
Arczi nikt ci bana nie da Ja tu decyduje przy pozwoleniu Pasko oczywiście bo jest wyżej ode mnie
gryks 76 dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz ze ti chodzilo o 13,33
Gryks podpisuje się pod tym rękami i nogami.
Panoramix podanie ok ale zdjęcie Sebastiana by było wskazane a takowego nie posiadam.
Arczi panoramix nie komentuje Ciebie on chcę tylko żeby S.M wrócił
Panoramix podanie ok ale zdjęcie Sebastiana by było wskazane a takowego nie posiadam.
Arczi panoramix nie komentuje Ciebie on chcę tylko żeby S.M wrócił
Arczi lubi banany
Bułki z bananami
Bułki z bananami
Mulag
pojechali po gosciu jak po burej kobyle to się zwinął i wcale sie nie dziwie
Jak kiedyś wróci to żeby gadał z tymi którzy z nim żyją w zgodzie i nie zaczepial tych z którymi się Darł bo pewnie prowokacje by byly
Agdz.... czytają ludzie co do kropki tak,że uważać trzeba na ortografię
Typniete tylko co mi się chce iść puścic mogli by zrobić puszczanie netowe
Panoramix to nie szkoła zresztą jeden taki tak pisze ze sam pewnie nie wie o co mu ho
pytam panoramix dlatego ze po przeczytaniu tego tekstu odnioslem takie wrazenie jakby to bylo skierowane do mnie poniewaz za duzo tu morze i tez pisze o swojich sprawach, ale wierzcie mi dobrze jest sie nieraz i komus tez i wyzalic, i dziekuje wszystkim za wsparcie i mile slowa, panoramix oczywisie zwraxcam honor
a co sebastian dostał bana ze go tu niema?
ja myslałem ze sie obrazil tu na niektorych i dlatego niewczodzi
ja myslałem ze sie obrazil tu na niektorych i dlatego niewczodzi
Hej Mulagu stary przyjacielu co ka zrobiłem z mini mialem w zeszłym tygodniu 3×3/5
Panoramix co prawda to prawda
alfafire