Wpisy 3 163 721 – 3 163 820
5 marca 2018 16:02 → 5 marca 2018 17:08, 100 wpisów
Dzięki ile dajesz %
Mi Multi nie leżyczwartek duży 4 z maszyny nawet jak nie będzie kumulacjilicz na ślepy traf
numery gdzie moga nie pojsc powtorki
13,23,37,43,78
11,18,24,45,56,61,69,74
nawet spelniasz moj warunek
13,23,37,43,78
11,18,24,45,56,61,69,74
nawet spelniasz moj warunek
Chodzi o wpadniecie
takie dodatkowe
5,9,55__2,4,44__4,6,12
ale z tych częściej wchodziły zestawy teraz
5,9,55__2,4,44__4,6,12
ale z tych częściej wchodziły zestawy teraz
Z tych mm nie m nic
Druid
Angierski to program i nie pokazuje przeca Miałeś demo
Mini
..
..
słyszeliscie owy niusm burmnmistrzowie m wojewodziidzi i soltysi narzekaja ze malo zarabiaja i domagaja sie podwyzek bo od kilku lat niebiemieli zadnej podwyzki i zapowiedzieli ze jak niedostana podyzki to odejda z pracy
Niekoniecznie jednym ale liczby zbliżone czasem pomagaj a
2,4,5,7,9,12,20,23,24,28,29,32,33,35,42
dlatego wole podawac takie ciagi liczb w mini
dlatego wole podawac takie ciagi liczb w mini
Arczi dał zestWik i od razu pkt wlecisly
przepraszam za bledny tekst, cos sie znow pierniczy klawiatura podczas pisania
tu czzlowiek nie moze trafic tych 5/5 omni maja krocie i domagaja sie podwyzzek jeszcze, jesli by to odemnie zalezalo dałbym i m wszystkim wypowiedzenia w trybie natychmiastowym od zaraz zielona trawka
tu czzlowiek nie moze trafic tych 5/5 omni maja krocie i domagaja sie podwyzzek jeszcze, jesli by to odemnie zalezalo dałbym i m wszystkim wypowiedzenia w trybie natychmiastowym od zaraz zielona trawka
Angierski o to mi chodziło
Arczi masz do mini w kg???
wszystko ladnie brakuje jeszcze troche do tego finalnego zdarzenia
ja mam ten sam dylemat jak zagrac i kiedy zagrac
ja mam ten sam dylemat jak zagrac i kiedy zagrac
Angierski o to pytam do każdej gry...mm mini duży inne nie
Arczi ja już świetnie opanowałem sztuke nic nie robienia jak ci sołtysi wójtowie ..od 16 lutego siedzę w domu na wypowiedzeniu to chyba sobie poradzę na takim stanowisku Jeden się pożalił że mu 17.000 mało to ruszyła lawina .. nie zadowolonych a jak ktoś ma 1800 na miesiąc to na wszystko mu starcza
Angierski
Panoramawysyłasz z maszyny i odbierasz z maszynykilka lat temu brałem po 8 dużych ale były tańsze i 4 raz w miesiącu ale grałem tylko wtorek sobotateraz 2 ewentualnie 4
Islandorka ok, trzeba przynajmniej kilkanascie losowan zeby cos trafic
islandorka30,5 nie jeszcze nietypowalem nic i niewpisywalem bo niedawno wrocilem, ale podam troszke pozniej musze tam kuknac
Angierski nie ma sprawy podrzucaj naet. Kg
Arczi spoko
ja ci dam przepis na mini dzis
luke skywanker zaliczy smierc i dwie 8 mki
luke skywanker zaliczy smierc i dwie 8 mki
luke skywalker zaliczy dzis smierc i dwie 8 mki, no to wiemy co grac
ja cały czas slysze w tv ze bezrobocie spada i ze jest 173 tys wolnych miejsc pracy i niema rak do pracy, co miesiac mam wizyte w PUP dzis tez mialem i pytam tej babki tam jakie macie dlamnie propozycje pracy, bo od 5 lat juz tu do was przyjzdzam i nic nierobicie jeszcze zadnej oferty niedostalem, a babka mi odpowiada ze oni niemaja dlamnie zadnej pracy wiec pytam to po co wy tu jestescie wy tu nic nierobicie dla obywatela, oni mi kaza sobie samemu szukac, unich wazne jest to ze oni prace maja, dlamnie te posredniaki i agencje pracy to jest smiech na sali poprostu, bo ktos tu klamie z nich albo ci w tej TV ze pracy jest duzo albo ci w posredniaku, przecierz ja nieszukam pracy jako prezydent czy dyrektor jakiejs firmy
a w kolo mnie jest duzo zakladow na strefie ekonomicznej ale polakow sie nieprzyjmuje bo jest sezon na pracownikow z ukrainy, dla nich jest praca dla polakow niema tutaj
Arczibalik czemu nie jako prezydent.Bys sobie przemowienia sam pisal.Bys przemawial jak Fidel Castro po 6 godz.Masz do tego predyspozycje
megamocny tu bym sie niezgodzil co do ochrony to zalezy jaki jeszcze ochroniarz ja kiedys pracowalem w koncesjonowanej agencji ochrony naa stanowisku dyzurnego operacyjnego na stacji monitorujacej , pod soba mialem grupy interwencyjne i patrole , dowodcow obiektow i dopiero ochroniarzy a raczej inaczej dozorcow teraz zwanych, i zawsze jako ten dyzurny mialem ful do roboty nigdy niestalem na bacznosc tylko trzeba bylo tym caltym zespolem ludzi zarzadzac tez, z ludzmi zawsze wszystkimi zylem w zgodzie i szedlem im tez na reke, jak ktos np potrzebowal wolne to dostawal bez laski, teraz jest inaczej o wolnym moga tylko pomarzyc, odszedlem z tamtad bo byly slabe zarobki , przenioslem sie do innej firmy ale juz nie do ochrony, pisze dlatego duzo poniewaz zawsze pisalem notatki z roznych zdarzen, z roznych wlaman , czy to tez napadow, domnie nalezaly notatki sluzbowe ktore wedrowały do mojego szefostfa oraz sadu czy prokuratury wspolpracowalem tez i z policja, i tam wymagane bylo duzo pisania w takiej notatce i szczegulow, , ochroniarze ci ktorzy pracuja w bankach i ci w sklepie czyli tzw, pseudo ochroniarze to tak oni nic nie robia tylko stoja i obserwuja ludzi w sklepach i we wszystkich widza potencjalnych zaraz zlodzieji, na monitoringach i na odpowiedzialnych stanowiskach praca pracownika ochrony wyglada inaczej, ja mialem, obsluge i zabezpieczenie imprez masowych,centrale telefoniczna obslugiwalem organizowalem konwoje z kasa itd itd,praca non toper po 12 h, wraz ze swietami,non toper w stresie gdyby nie kasa tam zarabiana to bym do dzis tam pracowal niestety musialem sie przeniesc tam gdzie moglem wiecej zarobic,
Do jasnej ciasnej dajcie ludziom zasiłek stały a nie te 500 plus do ciasnej co to ma by
ja się pytam gdzie jest Sebastian?
3 163 792
Arczi.. Ty pewnie masz ten sam problem z zatrudnieniem jak niejaki Ferdynand K. Wrocław ul Cwiartki 3/4
Dla ludzi w waszym wykształceniem (a bardziej aspiracjami)nie ma w tym kraju roboty..
Arczi.. Ty pewnie masz ten sam problem z zatrudnieniem jak niejaki Ferdynand K. Wrocław ul Cwiartki 3/4
Dla ludzi w waszym wykształceniem (a bardziej aspiracjami)nie ma w tym kraju roboty..
na ochroniarza Arczi masz doświadczenie dobre i za minimalną na razie dasz rade i prace będziesz miął wydaje mi się że wybrzydzasz to nie to nie
to mi godność nie pozwoli a tu ludzie patrzą takie roboty nie bo to mnie upokarza Ja ci powiem że też tak miałem ale jak zobaczyłem że nie ma co do garnka wsadzić to byle co nie ważne wykształcenie swoja godność
są ochroniarze z grupami bez pieniędzy a na grupę przyjmą Arczi praca jest moze nie taka ja ty chcesz masz prawo mieć prace jaką ty chcesz ale czasem trzeba byle co by żyć
Ja ci dobrze życzę i nie pisze tego by ci jakoś obrazić czy co bo fajny gość jesteś ale czy tak nie jest przypadkiem
nie nie jestem taki jak kiiepski ja lubie pracowac , nie jestem wybredny w stosunku co do pracy, ale problem mam z robota bo niewszedzie moge pracowac bo choruje, i mam rozne przeciwskazania nie wszedzie dostane prace jeszcze teraz doszla mi ta pieprzona cukrzyca, teraz niewolno mi pracowac na nocki juz, niewybrzydzam tez w w pracy ,a teraz zeby sie dostac do jakiejs ochrony to i trzeba miec 2 grupe inwalidzka lub 1 poniewaz taki pracoawca za utworzenie miejsca dla takiego pracownika dostaje gruba kase i teraz niemam szans aby sie tamm spowrotem dostac, rozumiecie, firmy ochroniarskie niechca przyjmowac ludzi z byla 3 grupa inwalidzka czy ludzi zdrowych, tylko z grupa 1 lu 2 tak jest i nic nieda rady zrobic, wiem otym poniewaz jestem w kontakcie z kilkoma firmami ochroniarskimi, wiadomo kady lapie co jest aby zyc , niestety umnie nic nie da rady zlapac, jak narazie, a jak gdzies potrzeboja na jakies stanowiska to musisz miec np uprawnienia na, wozki widlowe, sprzet ciezki, i prawko, niemasz tego to niemasz pracy
to czego nie zrobiłeś na wózki czy ine szkolenia Dasz radę jesteś kumaty brak ci wsparcia kogoś dobrego przyjaciela czy w rodzinie jest ciezko ale i do ochrony by się dało tak mi sie wydaje
znam chorych i pracują są ochrony co bez grupy przyjmują Arczi uwierz w siebie jest ciezko ale nie beznadziejnie
Nie można wprowadzać wszystkiego na nie musisz być pozytywny do życia Dasz radę porostu masz dołek podstawy są bo masz choroby są znajomości obostrzenia w pracy ale bez przesady Wierze w ciebie znajdziesz prace brak ci wsparcia
nawet prace za najniższą krajową na początek kursy Arczi zrób nawet do sklepu sprzedawać nie wierze że nie ma
Ja mam namiary na prace przy trumnach poważnie ale jestem na wypowiedzeniu płacą mi a w kwietniu wezmę odprawe narazie to ja robotę mam w d...jak trzeba będzie to się dorwie i będę robił narazie to mi w głowie Lotto i
Wszystko sprowadzasz na nie nie i tyle jest ciężko wierze ci ale musisz pozytywnie patrzeć i coś robić a jak robisz to najwyraźniej źle nie masz w wsparcia a wiadomo że jak ktoś jest długo bezrobotny to już ma załamanie Arczi wierze w ciebie
Powiem wam tak ja mieszkam w takiejmini okolicy,że ludzi się prosi żeby pracowali fakt jesli chodzi o branżę ogranicza się głównie di stolarni tapicerni czy sklepu ale w kazdym z tych miejsc nawet nie oczekują doswiadczenia czy konkretnego wykształcenia byle przyjść i pracować