Wpisy 3 162 635 – 3 162 734
4 marca 2018 12:09 → 4 marca 2018 13:33, 100 wpisów
Kto
witam wszystkich na 14 w prawdopodobnie w MM 2,7,19,20,21,23,25,28,34,39,43,47,49,57,59,70,71,73,75,77,
Zbynio ja już nawet jak by doszło do rozwodu się nie ożenie prędzej ty weźmiesz slub
Angierski p.mm
Gryks starsi koledzy twoi cię nie uswiadomili czym to grozi
Islandorka
Gryks miałeś twardy korzeń
Zb z wiagra
Zbigniew z wiagra
Islandorka wiosna idzie chronimy mi szaleją
U mnie juz upał minus 3stopnie
U mnie juz upał minus 3stopnie
Hormony miało być
Islandorka Sebastian myśli o tobie
Diagnoza
ALe pięknie na polu i już nie tak mroźno jak było brawo naturą 2018
Ludzie Lotto kumulacja 4 Miliony no jeszcze nie zagrałem a to grzech bardzo ciężki wręcz śmiertelny..nie podobne to do mnie jutro zagram swoje...
Mulag na polu to się obornik czyli gnoj rozmiata a to jeszcze nie pora zagraj w Lotto to będziesz potem wychodził na dwór
Oile się Sebastian nie zjawi to znaczyć będzie banana na pisanie takie coś mam nadzieję o ile to fakt dostał ktoś jeszcze na k
Islandorka jedziesz ze mną na Majorkę
4 lipca
Islandorka kupiłem.tam 1browara i miałem dość piwo tam kosztuje 40zl
Zbigniew U nas na zaprawie leciał taki przebój Majorka...a major nazywał się Sar. A myśmy śpiewali przy tym kawałku tak ...Major Sar ...i jego maniorka ooo..ooo
ale moglem wygrac niedawno 1 x 10/10 i 3 x 9/9 w dodatku z bonusem tym duzym za 100zł
szkoda ze nie wpadlem na pomysl liczby mialem tylko wystarczylo wybrac ten system i zagrac 12/16 wpadlo
szkoda ze nie wpadlem na pomysl liczby mialem tylko wystarczylo wybrac ten system i zagrac 12/16 wpadlo
Angierski stać Cię kibicuje Ci szczerze to czemu ty w końcu nie wygrasz Wygraj....
Raz TREP CHCIAL by mu zrobił.kawę zrobiłem mu do kawy mu dodałem 11 tabletek na sranie
Forsami no niestety jak ja gram nie po 100 a po 5 zl to nie wygram no dobra 9/10 trafie jeszcze
kiedys moze wygram jak sie wk...rwie zagram ostro kilkadziesiat losowan
I powiedzialem kolegom pilnujcie tego TREPA co mu się zaraz stanie
Angierski no wiem ale masz aspiracje tak jak ja chce Miliony w Lotto wygrać za 4 złotych
Forsami no dokladnie, z tymze tyloma zakladami to raczej zabawa niz powazna gra ale coz moze sie uda nigdy nic nei wiadomo
My tu o wojsku nie o 7 kiedy wpadną
Trzeba to wyznawać non stop to w tedy sie wygra Ale bar Ale bar Ale bar jest wielki
7dziesiatki zaczna wpadac od dzisijszego losowania ale proponuje od jutra je czesciej obstawiac
tomi77
tomi77
Forsami gdzie miałeś lepiej Mon czy tu
Ja mam po 6 + coś tam,coś tamjak graczom całą kompaniawirtualnie
Muszę się doładować i siebie i telefon muszę zażyć weny twórczej będę potem tylko nie pod pachami
Godzina 5 minut 30
ja sie doladuje na caly tydzien z sobota i niedziela wloncznie jak wroce z pracy
Islandorka masz chłopa czy nie jak nie 4 lipca na lotnisku godzina 13 minut 13 ale warunek nie masz chłopa
Gryks jak byś kiedy kolwiek brał kolejny ślub daj namiary 6/12 zagram na pewno
W dniu twojego ślubu
zbynio pisalem ci juz tyle razy ze nigdy juz slubu nie bede brał eh
jak 6 sierpnia wypadnie w dniu losowania lotto podam ci pewna 6
Byłem rok temu na ślubie kupiłem zamiast kwiatów 100 zakładów w mini nic żonaty nie trafił
Mini nie trafił
Dopiero rok po slubie a co będzie za 20 lat nikt tego nie wie
Islandorka rok temu się rozwiodla znam jej męża byłego męża
Islandorka rok temu się rozwiodla znam jej męża byłego męża
no bo co to jest tylko te 100 zakladow w mini trzba bylo kupic 500zakladow wtedy by napewno cos trafil, moze
Gryks jest takie powiedzenie
jak masz twardy korzeń to się ozen jak bym wiedział ze w dniu ślubu trafię w dużego lotka 6 to bym się orzenil jeszcze dziś jeszcze dziś
jak masz twardy korzeń to się ozen jak bym wiedział ze w dniu ślubu trafię w dużego lotka 6 to bym się orzenil jeszcze dziś jeszcze dziś
witaj takamama
W mojej klasie podstawówka było nas 28 teraz na terenie Polski zostało nas 7
To wina Peo i pisu
W następnych wyborach zagłosuje na Wałęsę oddaj mi te 100 000 000
To na Palikota i Walese...bedzie mozna zapalic skreta przeliczajac kase z tych 100 mln