Wpisy 3 162 279 – 3 162 378
3 marca 2018 22:15 → 4 marca 2018 08:37, 100 wpisów
mini lotto
Pisałem tu że w Mini zmienia się jak w kalejdoskopie i to dzisiaj mamy na to dowód wczoraj zakład od 1.... a dziś od 31... i bądź tu kur..kuma mądry i pisz wiersze
na suho 7/10
za pozno typowales nie dales szansy doleciec do zoltej budki w ten snieg
Sprawdziłam mam 3 31,37,40
Ale dla gościa szacunektrafił 5 w mini przy takich liczbachja zostaje przy Multi...widzę jakąś szansejeszcze jutro sprawdzę
Forsami ja w typowaniu w profilu 4/12
W realu trójka ale mimo wszystko cieszy zawsze to krok w przód
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
3 162 292. tomi77 2018-03-03 (22:22) Nekla
Zbigniew na sucho
nie wiż nigdy kobieci
Zbigniew na sucho
nie wiż nigdy kobieci
Agdzia ja dziś zagrałem 6 zakłady na wieczór i 3zakłady na 3 losowania z trafił..jutro sprawdzę czuje że g..uzik...
Ja swoje kreslilam jeden postawilam wysoki. Tj 16,24,31,37,40 i tak 3 weszły
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
Ale fakt wczoraj systemem na 12 od 1 grac a dzis od 42 i można siwsię wzbogacić
sbastian 0 10
Agdzia ty to czujesz to mini ... no niestety ja nie ogarniam chyciłem się tej gry jak tonący brzytwy bo to tylko 1,25 Ale to nie moja bajka
300 gram chrupkow kukurydzianych 3,49 specjalnie na nocna walke
W Multi Multi miałem 4 /10 co to ma być to nawet żaden zwrot na...
Forsami ja idę głównie w wysokie z jedną max dwoma niskimi i zawsze z przewagą parzystych jakoś tak mi się kleja. Ale czwórkę miałam na chybił
ale ksiedzu dzis dalem 2 zl, lepiej moglem zagrac mu mini i dac kupon na tace
krur nie zagrałem Typowania Multi Multi
friki wytypował(a) 5/5
zbigniew g wytypował(a) 7/10
friki wytypował(a) 5/5
zbigniew g wytypował(a) 7/10
Megamocny a jakby wpadło?
Szkoda że nie oglądne walki Ortiz Wilder...wolałbym Ortiza jako zwycięzce ale Wilder ma czym uderzyć i jest lepszy
Megocny mylisz się nie będzie nisko to wiem.
Bierz się bierz wiosna idzie dobra pora
Wy se tu pitu pitu idę zatypowac i potem lulu jak zwykle to samo po losowaniu czyli
Ok bawcie się, ja uciekam
czyli od dzis a wlasciwie od jakiegos czasu pasko jest przyzwolenie na obrazanie ublizanie z gory dzieki
gryks kto cie obrazil, wyzwij go na pojedynek na siekiery z biedronki
na południe badziwie , teraz też bez rewelacji 3/6, 4/6, 4/8 2x4/7 jakieś zwroty są
1,2,3,69,75,77,79
arczibalik73 i co pomogło to co napisałem ci na KG z tymi jedynkami?
miałeś nosa co do pierwszej 15-stki na 14-tą,weszło aż 7,a ty co trafiłeś z nich?
witaj Galik probowalem to zrobic co mi pisales niestety niepomoglo, nic mam uszkodzona klawiature podejrzewam ze bede ja musiał wymienic na nowa wogole niedziala mi pola klawiszy numerycznych a takze backspace i delete tez,jesli chodzi o jedynki to nadal mi jedynkuje, aze uzywam klawiatury stacjonarnej o pc stacjnarnego to udajemi sie ten proces
jedynkowania zatrzymac, jakos , klawiszem ze stacjonarki, za porade dziekuje oczywiscie tez,, cenie sobie ludzi pomocnych w wielu sprawach, teraz czekam na nowa klawiature do tego laptopa ma mi ja kolega kupic w niemczech bo tylko tam mozna cokolwiek do tego sprzetu dostac, i narazie musze sie jakos przemeczyc jeszcze, te kilka dni, niewiem dlaczego w nowym na gwarancji laptopie lenovo i thinkpad padlami klawiatura po 9 miesiacach,laptop jest na gwarancji niemieckiej w polsce jej nieuznaja niestety,
jedynkowania zatrzymac, jakos , klawiszem ze stacjonarki, za porade dziekuje oczywiscie tez,, cenie sobie ludzi pomocnych w wielu sprawach, teraz czekam na nowa klawiature do tego laptopa ma mi ja kolega kupic w niemczech bo tylko tam mozna cokolwiek do tego sprzetu dostac, i narazie musze sie jakos przemeczyc jeszcze, te kilka dni, niewiem dlaczego w nowym na gwarancji laptopie lenovo i thinkpad padlami klawiatura po 9 miesiacach,laptop jest na gwarancji niemieckiej w polsce jej nieuznaja niestety,
no tak o 14ej weszlo z moich liczb 7liczb z tychh co typowalem ale na 14 niewysylalem,za to na 21 tez w MM zatypowalem liczby podalem je okolo 17z groszami tym razem z 21 liczb wyszlo ich tylko 8 ja zas wysylajac kupon przed samym wyslaniem zmienilem liczby na kuponie i sam siebie zrobilem w bambuko , poniewaz zmienilem 7liczb a trzeba bylo je zostawic tak jak byly skreslone i poprostu wyslac ,niestety zmienilem i tylko trafilem 3/10 a za tonieplaca abyloby zlapane 8/10, ale tak to jest jak ktos co chwilke zmienia liczby choc od kilku dni bylem pewny ze one wyjda na dniach razem i sam spartollem losowanie i wygrana ale coz co pech to pech nastepnym razem gdy bede wysylalnapewnojuz niezmienie liczb na kuponie przed wyslaniem, w mini tez dzis dalem do pieca na calego skreslilem 3 okienka w mini po 5 liczb na ktoremnie ciagnelo z powodu braku srodkow finansowych, musialem wybrac jeden kupon zjednym okienkiem liczb oczwiscie wybralem 1kuponi ten niewlasciwy takmnie ciaglo na te liczby 31,37,39,40,41,42, ale nie wybralem oczywiscie z tych 3kuponow zmini nie ten co trzeba kupon niebedaaac pewny jakie liczby wyjda bo i skad, wrozka samira nie jestem , ale tonic 5/5 przeszlo kolo nosa ale to juz nie pierwszy inie ostatni razuwazam ze jesli ma byc mi dane trafic to trafie a jesli nie to nie to jest tylko gra inic pozatym
biednemu zawsze wiatr w oczy i to jest swieta prawda, nic na wieczor niewygralem galik nc,ale jeszcze kiedys trafie jeslimi tobedzie dane
WITAJ FORSAMI
Forsamispij słodko
Ale liczby w mini wpadły
Za tydzień będzie mozna chodzic w mini plus 16 18C jak się im sprawdzi tydzień temu gadali że dziś u mnie miało być 8C
tomi
doktore
takamama
zbigniew
Pan ........ -10 na zegarku wstawać
doktore
takamama
zbigniew
Pan ........ -10 na zegarku wstawać