Wpisy 31 612 – 31 711
4 listopada 2008 19:15 → 5 listopada 2008 01:01, 100 wpisów
Pasko - ale dziwne, że z ostatniej kumulacji, która wynosiła 13 milionów jest nagle 25 milionów i nigdy tak nie było skoro jeszcze TS nie dał do puli swojej kasy.
A no rzeczywiście. No to pula skoczyła o 10mln co jest dziwne chyba, że ludzie grali na maxxxxxxa i władowali wyjątkowo dużo kasiory bo powinno być gdzieś tak z 21mln wg. moich obliczeń patrząc na poprzednie takie sytuacje.
stałam 40minut w kolekturze po miliony,istne szaleństwo!!!
ludziska aż ręce zacierali na magiczną kwotę25milionów
coś mi mówi że dzisiejszy dzień należy do mnie i 6 będzie moja
ludziska aż ręce zacierali na magiczną kwotę25milionów
coś mi mówi że dzisiejszy dzień należy do mnie i 6 będzie moja
W nocy przychodzi nadzieja na lepsze jutro. Powodzenia wszystkim kulkowiczom .
A ja zastanawiam sie nad jednym: Ile nalezalo by wyslac kuponow na 12 skreslen zeby zawrzec wszystkie mozliwe kombinacje i czy kumulacja pokryla by te koszty dajac jeszcze zysk z 5 melonikow.
a ja wychodzę dziś z autobusu,patrze a tu "moja" kolektura zamknieta. wydaje mi się że to jakis znak np że dziś nie bedzię szóstki. Pozdrawiam!
WEDŁUG MNIE DZIŚ W DLNIKT NIE TRAFI 6/6 I NA CZWARTKOWE LOSOWENIE PULA OSIĄGNIE OK.40MLN. CZY KTOS MA PODOBNE ZDANIE?!
tak.Pod warunkiem ze kumulacje sa sterowane bo w innym przypadku to jest bardzo,bardzo,bardzo mało prawdopodobne
pierona jeszcze nima losowania a strona juz padła z lotto ale beda emaocjie jak dzisioj nie padnie 6 ale napewno bydzie za dużo ludzi gro jo wom godom padna 2 szóstki a jo typuja jako hanys pieronowy oto pieronskie dobre numery 25 27 31 34 46 47 ale jazdaaaaaaaaaaaaaaaa huraaaaaaaaaaaaaaaaa pijaaaaaaaaaaaaaaaaaa juzzzzzzzzzzzzzz
nie wiem jak oni to robia ale dziwie sie ze do tej pory "NIK" sie tym nie zainteresował bo w necie az huczy na temat manipulacji.
ŚWIEZY ŁATWO TO ZROBIĆ MYŚLALEM ŻE TO TRUDNE ALE POGADAŁEM Z OSOBA CO JEST Z ZAWODU AUTOROBOTYKIEM I MI WYJAŚNIŁ JAK TO MOZNA ZROBIĆ
WITAM HANYSA PIERONOWEGO!WEDŁUG MNIE DZIŚ SZÓSTKI NIKT NIE TRAFI!!! POZDROWIENIA Z MAZUR
ŚWIEŻY JUŻ OD PARU DNI TWIERDZE ŻE DZIS NIKT NIE TRAFI 6/6 A KOLEJNA KUMULACJA TO OK 40 MLN
Kolektorka dzis rowniez podejrzewala,ze nie bedzie"szostki" i pula sie powiekszy
padna 2 szostki powodzenia
Czyzby szykowała sie rekodowa wygrana!!! w końcu juz 4 lata minelo.
pewniaki to 2 ,36 czyli sie powtorza 2 cyferki
niemam nic przeciwko chetnie sie podziele
Ciekawe kto oprócz mnie trafi 6...
MASZ STRONE WWW? SZUKASZ DOBREJ REKLAMY?
Wejdz:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=475483302
Wejdz:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=475483302
juz juz trefił pierona
Ten kto myśli, że edi8 może tu występować pod innymi nickami to się bardzo myli. Dokonałem bowiem ogólnej blokady wejścia na stronę multipasko, a nie wpisywania się na chacie. Jeśli więc edi8 otworzyłby stronę multipasko, to mógłby pisać pod swoim normalnym nickiem i nie zmieniać na jakieś PIESIE.
niestety nie mam nic idę spać nieutulona w żalu,myślę że będzie jedna 6.
thx, wiem, ale przez skórę czuję że będzie to mizerna wypłata. stawiam na jedną z tez Paśka, że super extra kumulacja odbędzie się kosztem wygranych niższego stopnia, te pule przecież sie nie kumuluja. ponadto im większa kumulacja tym wiecej slepych trafó na 4 ki i 5 ki, więc tym mniejsze je płacą. ale zawsze to jakaś zabawa
bella34, śpij spokojnie, mam nadzieję ze będzie jednak kolejna kumulacja. ciekaw jestem czy wg nowych zasad sięgnęłaby 40 mln ?
Kara, którą zdecydowałem się nałożyć na edi8 dobiegła właśnie końca. Zapraszam więc ponownie na stronę i jednocześnie informuję, że następnym razem będzie dłużej. Będę w najbliższych dniach bacznie obserwował wpisy na tym chacie. Pozdrawiam
Myślę, że wcześniej niż za godzinę nie ma się co łudzić, że pojawi się jakaś informacja co do kumulacji....
jak mam spać spokojnie przy szczęściu tirówki w deszcz...jedynie dębowe...
gratulacje wszystkim wygranym,ciekawe kiedy dadzą cynk o ewentualnym wygranym bądż kumulacji
gratulacje wszystkim wygranym,ciekawe kiedy dadzą cynk o ewentualnym wygranym bądż kumulacji
ja dzis wyslalem 1 zaklad ale na 8 skreslen - liczylem ze chociaz trojke trafie to byloby juz 160zl a tu nic...niefart
bella34, dla tirówki i deszcz może być fartowny - chociaż porzadny prysznic przed kolejną zmianą :), cynk pewno dadzą ok północy
Tradycyjnie juz na 3 zaklady nie trafilem ani jednej liczby co wydaje mi sie normalne,i z tego powodu jestem zadowolony ,bo to upewnia mnie ze dalej nie mam szczecia do liczb.Czyli nie nalezy zmieniac metody gry.Reszta ok czyli 2 liczby,Duzy NP,multi P ,czyli jest ok.Pozdrawiam
Za 2 tez dadzą tylko ładnie poproś w kolekturze chociaż niejedż do centrali
Hmmm..Ja na 21 za 50 zł i... Może jutro. :-)
Za dużo dwudziestek padło,wiec raczej pojutrze. :-p
To taki moje gdybanie. :-D
Za dużo dwudziestek padło,wiec raczej pojutrze. :-p
To taki moje gdybanie. :-D
SINDBAD ROZUMIEM,ŻE MASZ PROGRAM VICTOR NA DL,JESLI TAK TO ODPOWIEDZ MI BO SZUKAM KOGOS KTO MA TEN PROGRAM
Nie mam, ale to typowy system graficzno-liczbowy i można samemu coś upleść.
SINBAD JA MAM TEN PROGRAM TYLKO PADŁ MI KOMP I NIE ZROBILEM DEINSTALACJI I TERAZ NIE MOGĘ GO OTWORZYC NIE WIEM JAK SIE DO TEGO ZABRAC
borek, ja nic nie doradzę, ale życzliwych i fachowych osób tu nie brak.
Kumulacja to nie powód żebym nie wiedział ile trafiłem w EX,bez przesady...
Jest kolejna mega mega kumulacja. Oto wygrane:I stopień 0 0.00
II stopień 538 4606.40
III stopień 29859 144.30
IV stopień 567215 16.00
II stopień 538 4606.40
III stopień 29859 144.30
IV stopień 567215 16.00
by ich huj......... ja 3/6
Szykujmy się na szaleństwo w kolekturach :D A lotto tylko zaciera ręce:D
Panowie,,,Dzisiaj to był obłęd przy kolektórach,a co będzie we czwartek,to sobie tego nie wyobrażam.
to juz jest kombinacja. takie rzeczy to sie tylko moga zdarzac w tak zlodziejskim kraju jak Polska.
Okolo 30 mln zawartych zakladow gdzie 6 miesci sie w 14 mln a nie ma trafionej szostki tylko ok 530 piatek.
az mi sie smiac chce jak lotto robi ludzi w balona.
Okolo 30 mln zawartych zakladow gdzie 6 miesci sie w 14 mln a nie ma trafionej szostki tylko ok 530 piatek.
az mi sie smiac chce jak lotto robi ludzi w balona.
wiemy wiemy ale i tak gramy ...dlaczego?
kiedys powiedziałem walczymy z TS a nie z numerkami
ale jak wygrasz to dopiero beda imieniny łohohoho
Ja tak szczerze mówiąc nie chciałbym jako jedyny wygrać 40 milionów bo wtedy musiałbym pójść do psychiatryka bo poprzewracałoby mi się w głowie. Jeszcze od 10 milionów do kilkunastu jakoś jeszcze wyobraziłbym sobie w swoim posiadaniu ale z kilkadziesiąt to juz nie.
No ale jakbyś wygrał,to nie zaszkodziło by zrobić powtórnie z większym rozmachem.
Wszystkim tym użytkownikom , jak: "kogucik19" , "GROM" , "malagorzka" , "seler" , którzy skompromitowali się dokumentnie swoimi wpisami , doszukującymi się mojej tu obecności pod innymi nickami - w kontekście tego co napisał PASKO:
"31650. Ten kto myśli, że edi8 może tu występować pod innymi nickami to się bardzo myli. Dokonałem bowiem ogólnej blokady wejścia na stronę multipasko, a nie wpisywania się na chacie. Jeśli więc edi8 otworzyłby stronę multipasko, to mógłby pisać pod swoim normalnym nickiem i nie zmieniać na jakieś PIESIE.
Pasko 2008-11-04 (22:21
.........................................................................................................................
mówię: i co , hunweibini?
"31650. Ten kto myśli, że edi8 może tu występować pod innymi nickami to się bardzo myli. Dokonałem bowiem ogólnej blokady wejścia na stronę multipasko, a nie wpisywania się na chacie. Jeśli więc edi8 otworzyłby stronę multipasko, to mógłby pisać pod swoim normalnym nickiem i nie zmieniać na jakieś PIESIE.
Pasko 2008-11-04 (22:21
.........................................................................................................................
mówię: i co , hunweibini?
GROM:
przyjmij do wiadomości , że nie wszyscy mają siano w głowie - a niektórzy właśnie encyklopedie!
P.s: trzymam Cię za słowo , po tej Twojej wiadomej deklaracji...
przyjmij do wiadomości , że nie wszyscy mają siano w głowie - a niektórzy właśnie encyklopedie!
P.s: trzymam Cię za słowo , po tej Twojej wiadomej deklaracji...
opa trafiłes kiedy 5 w dl
proponuje zagrac w 3 , 4 osoby razem moze cos wymyslimy madrzejszego
ja miałem 5 iduza ilsc 4