Wpisy 3 160 992 – 3 161 091
3 marca 2018 12:50 → 3 marca 2018 13:16, 100 wpisów
Osioł SM imieniem memrak
Memrak
No wlazł tu Trol
sebastian M powiedz mi co sie tu dzieje ze jak tu wchodzisz to zaraz pewne osoby uciekaja ze stronki, co ty ich bijesz , czy im czyms ublizasz? a z z ukrycia podgladaja czat i nie ublizajmy sobie i zyjmy wszyscy razem w zgodzie a ne na zasadzie glupi jakis tekst do kogos i zasada numer jeden pojawiam sie i znikam
Trol ?SM jesteś trollem ?
Trzeba trolla karmić? Sianem ?
Powaga Sebek ma 16 lat
emerytka i sebastian badzcie dorosli i niezachowujcie sie jak dzieci z piaskownicy i poco te trole skrzaty i jeszcze inne wyzwiska, komu to jest potrzebne dajcie sobie spokoj z tymi wyzwiskami i obrazaniem sie wzajemnie poco to komu pytam? dajcie sobie na wstrzymanie
Arczi są ty osoby niezrównoważone emoconalnie. Jest ich bardzo mało to na szczęście.
Starają się mi dogryźć a inni albo się z nich po cichu śmieją albo wychodza bo nie lubią zadymy. Przychodzimy tu przede wszystkim eby sobie pomóc w wygraniu pieniążków. A te Trole nie lubią jak ktoś wygrywa bo ich zjada zazdrość no i się zaczyna. Dużo można o tym pisać ale nie wiem czy oni to zrozumieją
Starają się mi dogryźć a inni albo się z nich po cichu śmieją albo wychodza bo nie lubią zadymy. Przychodzimy tu przede wszystkim eby sobie pomóc w wygraniu pieniążków. A te Trole nie lubią jak ktoś wygrywa bo ich zjada zazdrość no i się zaczyna. Dużo można o tym pisać ale nie wiem czy oni to zrozumieją
Arczi pewne kwestie należy ignorować i może od tego wszyscy powinni zacząć
Teraz pytanie za sto punktów co dzisiaj na mini
Teraz pytanie za sto punktów co dzisiaj na mini
Arczi Trol to nie jest wyzwisko tylko stwierdzenie kim dany osobnik w danej chwili jest.
Masz to w regulaminie MP
Masz to w regulaminie MP
Agdzia
Arczi
Forsami
Sebastian
Emi
Zbigniew
Forsami
Sebastian
Emi
Zbigniew
No to sobie dzisiaj zagrałem Multi Multi dwa zaklady na 10/10 do niedzieli Mini jeden do niedzieli 6 zakładów z lottomatu na dziś i Ekstra Pensja do niedzieli..Dopomóżwygrać
Agdzia jak dziecko ?
a kim jest ? trollem i memrakiem
popatrzyl stwierdzil sam do siebie w myslach jednak chca sie pozabijac trudno tego sie nie przeskoczy po czym sie pozegnal i poszedl tam gdzie ma isc zyczac wszystkim milego dnia i dobrych typow i kaski w realu
agdzia1993
Byłem w żółtej budzie kobieta lat około 60 65 daje kupon a tam wygrana 2160 trafiła 3/3 kupione za 100 zł
Systematycznie lepiej myślę ze obejdzie się bez szpitala
Agdzia a masz coś do mini ?
Zbigniew ładnie
Kupiła 100 zakładów dużego lotka w plusie
Zchybika
Sebastian wczorajsze liczby wybily mnie z rytmu tak szczerze Ci powiem
Agdzia bo to Mini zmienia się jak w kalejdoskopie ucieka nam ten króliczek zając....
do 5 marca ważne ale tylko mini i tak w nic innego nie gram tylko mini
Przychodzimy tu przede wszystkim eby sobie pomóc w wygraniu pieniążków
To już nie szukasz koleżanek i kolegów ? A mama kazała.A tata kazał byś sobie dał siana
To już nie szukasz koleżanek i kolegów ? A mama kazała.A tata kazał byś sobie dał siana
Jeszcze 4 miesiące i kobiety będą w mini na plaży
Mulag a takuj Lotto z Plusem 3 Miliony i Multi Multi Bonus na 10/10 kto bogatemu zabroni
Forsami
Mulag
Panoramix
Mam zatypowane w profilu ale czy to dobry kierunek teraz nie wiem. Ostatnie dni. Liczby mi się dobrze składały ale wczoraj to jakis kosmos
Panoramix
Mam zatypowane w profilu ale czy to dobry kierunek teraz nie wiem. Ostatnie dni. Liczby mi się dobrze składały ale wczoraj to jakis kosmos
no tak Forsami graj wygraj ja chcę wygrać wieczne życie ale jeszcze mi daleko do doskonałości
Zbigniew właśnie się zaopatrzyłem tak skromnie narazie w dwie butelki może być mało
Ja mam skrzynkę nie chce mi sie wychodzić z domu
to dobrze bo już myśałem że centralne trza odkręcić a tak na zero od 4 lat
Byle do wiosny
Poco się spieszyć na drugą. ..stronę lustra tam wszyscy trafimy trzeba czerpać z życia pełnymi garściami czyli
Jesień jesień jesień ach to ty
panoramix
To nie moje słowa,to słowa memraka
To nie moje słowa,to słowa memraka
Pożyjemy zobaczymy panoramix
Forsami
Forsami
w tym sęk że jak przepracuje tu taka nagroda tam więc nie można czerpać z tego życia
Islandorka strzelilbymse
Gol gol gol
Panoramix
panoramix
Raczej się nie mylę w ocenie.
Raczej się nie mylę w ocenie.
Mulag trzeba jeść i groch
Zaraz idę do Fioletowej Budki
Jak mu mama pozwoli
Miałem typować ale wyśmiewają się jak nic nie trafiam i sam nie wiem czy watro
Przecież to normalne że nie codziennie się trafia
Bo po losowaniu gadasz ze żeś trafił
Ale nadal twierdzę że 5/5 w Mulatkę raz na miesiąc można trafić
Jedziesz do Afryki
Zresztą co mi to przeszkadza niech się śmieją . Ja będę robił swoje i tyle
Bo oni myślą że jak zatypuję inicnie trafiłem to znaczy że w realu tez nic nie trafiam