Wpisy 3 160 892 – 3 160 991
3 marca 2018 09:47 → 3 marca 2018 12:49, 100 wpisów
78
56,65,68,71,74,77,80 i wiecej nie pisze nie mieszam nikomu w puzlowej zabawie w ganianego za kroliczkiem zwanym ts
Czytalem przy o Wojciechu Cejrowskim...moze troche dziwny ale ciekawie opowiada i nie pokazuje ze zyje w przepychu chociaz moglby
Lubie go sluchac,wlasnie w trojce jest...jak co tydzieni zone Joanne Najfeld tez ma fajna...no,no
witam wszystkich na godzine 14 typuje 1,2,7,10,11,15,20,21,38,39,43,44,47,50,54,57,59,60,71,73,76,79,
3 160 838. agdzia1993 2018-03-03 (09:04)
Otóż to wszyscy byście odpuścili nawet się nie znacie a jak przyjdzie co do czego jest jedna awantura wielka i nie wiem po coco?
Nie podobały mi się odzywki Sebastiana do Emi czy Joci ale też nie bez powodu to było bo wy się rzucacie na niego on się broni a jedno bardziej uparte od drugiego.
agdzia1993 swieta prawda tez tak uwazam, najerzdzacie na biednego sebastiana M on chce dobrze a tu taka awantura zupelnie o nic
Otóż to wszyscy byście odpuścili nawet się nie znacie a jak przyjdzie co do czego jest jedna awantura wielka i nie wiem po coco?
Nie podobały mi się odzywki Sebastiana do Emi czy Joci ale też nie bez powodu to było bo wy się rzucacie na niego on się broni a jedno bardziej uparte od drugiego.
agdzia1993 swieta prawda tez tak uwazam, najerzdzacie na biednego sebastiana M on chce dobrze a tu taka awantura zupelnie o nic
Dziś obejrzałem Popka jak wczoraj tańczyłmuszę przyznać że ?zaskoczył pozytywnie walcem angielskimno kur.. źle go oceniłem
Popek to dno i wodorosty, tylko glupcy biora przyklad z takich osob. Ja biore przyklad tylko z Jezusa.
takamama 64 moze tez i wyjsc ale niekoniecznie, natomiast 66 raczej nie wyjdzie teraz o 14 ale kazdy kresli co chce nikt nikomu nic nie narzuca
Fakt też go nie trawię podobnie jak Sławomiratu rządzi kasaa Wojewódzki?jest stary Pan Piotruś
2,70,78
Tomi77 zmień na 78
tomi77
Mulagwitaj przyjacielu
doktorze
33,77 << mam jedną
42,46,56 << mam dwie, a trzecia możliwa
33,77 << mam jedną
42,46,56 << mam dwie, a trzecia możliwa
Co mu sie stało
Sebastian teraz
Cześć
Co robicie ?
Świeci pada śnieg super pogoda
Obgadujemy cie bie
Zbigniew obgadujecie mnie ?
W jakim celu to robicie ?
No ze oszukujesz żeś coś trafił itp itd
Zbigniew słuchaj
Mam umowę z Mega
18 marca pokazujemy skany rozumiesz ?
Mega dance
I wtedy pokaże skany i mi uwierzycie
3 160 824 , 3 160 743 ostatnio dalem sobie spokoj od 1 marca nie bede tolerancyjny ........ i tyle w temcie
Gryks
witaj sebastian M Przyjacielu drogi to chyba juz tu normalka ze pisza o wszystkich za ich plecami kiedy nas tu niema, ale grunt sie nieprzejmowac tym, i robic swoje i sie nikogo nieczepiac i nikomu nieublizac zyc ze wszystkimi w zgodzie
a karawana jedzie dalej
a karawana jedzie dalej
Trzeba tępić niezrównoważonych emocjonalnie
Arczi
824
Arczi robię i będę robił swoje. Żadna papuga lub inny ptaszek mnie nie pokona swoim dennym zachowaniem
zreszta mam propozycje bysy wszyscy zaczeli od poczatku kto nie chce pisac ze soba nich nie pisze mysle ze sa tu dorosli ludzie chyba ze nie???? sami zadufani w sobie ludzie uparci to ok dalej toczmy wojny jak ktos zacznie powiniec poniesc konsekwencje i tyle robta jak chceta jesli o mnie ho mozecie sie pozabijac lub w zgodzie zyc jesli cos bedziedotyczylo mnie bedzie o mnie do mnie bede reagowal i kropa
3 000 000 wpis kiedy odpowiedz czekam
Do 18 marca może się ozenie dam skana
Zbigniew nie bądź monotematyczny
Do 18 marca nie ożenisz się z Osą to Ci gwarantuje na 100%
Może teraz jakieś numerki ?
Sebastian Osa woli ciebię
50 osób na czacie czeka na nasze przemyślenia i co ?
Osa ma żądło
Woli mnie od ?
Pisała w czoraj
To będziemy się nawzajem żądlili
Trzeba tępić niezrównoważonych emocjonalnie
Słusznie,szczególnie takich memraków jak ty.
Słusznie,szczególnie takich memraków jak ty.
Zbigniew damy sobie radę nie przejmyj się
Lepiej powiedz Zbigniew czy dziś padnie 78
Sama w domu jest jej mąż pracuje w nocy czeka aż twe żądło ją ukuje
Przemyślenia ? A jakie ?
Zbigniew ale Ci pojechała
Od Zbigniewa to się odczep
Sebastian chyba tobie
Emerytka 46
przejmyj się ?Tak,tak,