Wpisy 3 160 931 – 3 161 030
3 marca 2018 12:24 → 3 marca 2018 13:02, 100 wpisów
Fakt też go nie trawię podobnie jak Sławomiratu rządzi kasaa Wojewódzki?jest stary Pan Piotruś
2,70,78
Tomi77 zmień na 78
tomi77
Mulagwitaj przyjacielu
doktorze
33,77 << mam jedną
42,46,56 << mam dwie, a trzecia możliwa
33,77 << mam jedną
42,46,56 << mam dwie, a trzecia możliwa
Co mu sie stało
Sebastian teraz
Cześć
Co robicie ?
Świeci pada śnieg super pogoda
Obgadujemy cie bie
Zbigniew obgadujecie mnie ?
W jakim celu to robicie ?
No ze oszukujesz żeś coś trafił itp itd
Zbigniew słuchaj
Mam umowę z Mega
18 marca pokazujemy skany rozumiesz ?
Mega dance
I wtedy pokaże skany i mi uwierzycie
3 160 824 , 3 160 743 ostatnio dalem sobie spokoj od 1 marca nie bede tolerancyjny ........ i tyle w temcie
Gryks
witaj sebastian M Przyjacielu drogi to chyba juz tu normalka ze pisza o wszystkich za ich plecami kiedy nas tu niema, ale grunt sie nieprzejmowac tym, i robic swoje i sie nikogo nieczepiac i nikomu nieublizac zyc ze wszystkimi w zgodzie
a karawana jedzie dalej
a karawana jedzie dalej
Trzeba tępić niezrównoważonych emocjonalnie
Arczi
824
Arczi robię i będę robił swoje. Żadna papuga lub inny ptaszek mnie nie pokona swoim dennym zachowaniem
zreszta mam propozycje bysy wszyscy zaczeli od poczatku kto nie chce pisac ze soba nich nie pisze mysle ze sa tu dorosli ludzie chyba ze nie???? sami zadufani w sobie ludzie uparci to ok dalej toczmy wojny jak ktos zacznie powiniec poniesc konsekwencje i tyle robta jak chceta jesli o mnie ho mozecie sie pozabijac lub w zgodzie zyc jesli cos bedziedotyczylo mnie bedzie o mnie do mnie bede reagowal i kropa
3 000 000 wpis kiedy odpowiedz czekam
Do 18 marca może się ozenie dam skana
Zbigniew nie bądź monotematyczny
Do 18 marca nie ożenisz się z Osą to Ci gwarantuje na 100%
Może teraz jakieś numerki ?
Sebastian Osa woli ciebię
50 osób na czacie czeka na nasze przemyślenia i co ?
Osa ma żądło
Woli mnie od ?
Pisała w czoraj
To będziemy się nawzajem żądlili
Trzeba tępić niezrównoważonych emocjonalnie
Słusznie,szczególnie takich memraków jak ty.
Słusznie,szczególnie takich memraków jak ty.
Zbigniew damy sobie radę nie przejmyj się
Lepiej powiedz Zbigniew czy dziś padnie 78
Sama w domu jest jej mąż pracuje w nocy czeka aż twe żądło ją ukuje
Przemyślenia ? A jakie ?
Zbigniew ale Ci pojechała
Od Zbigniewa to się odczep
Sebastian chyba tobie
Emerytka 46
przejmyj się ?Tak,tak,
Osioł SM imieniem memrak
Memrak
No wlazł tu Trol
sebastian M powiedz mi co sie tu dzieje ze jak tu wchodzisz to zaraz pewne osoby uciekaja ze stronki, co ty ich bijesz , czy im czyms ublizasz? a z z ukrycia podgladaja czat i nie ublizajmy sobie i zyjmy wszyscy razem w zgodzie a ne na zasadzie glupi jakis tekst do kogos i zasada numer jeden pojawiam sie i znikam
Trol ?SM jesteś trollem ?
Trzeba trolla karmić? Sianem ?
Powaga Sebek ma 16 lat
emerytka i sebastian badzcie dorosli i niezachowujcie sie jak dzieci z piaskownicy i poco te trole skrzaty i jeszcze inne wyzwiska, komu to jest potrzebne dajcie sobie spokoj z tymi wyzwiskami i obrazaniem sie wzajemnie poco to komu pytam? dajcie sobie na wstrzymanie
Arczi są ty osoby niezrównoważone emoconalnie. Jest ich bardzo mało to na szczęście.
Starają się mi dogryźć a inni albo się z nich po cichu śmieją albo wychodza bo nie lubią zadymy. Przychodzimy tu przede wszystkim eby sobie pomóc w wygraniu pieniążków. A te Trole nie lubią jak ktoś wygrywa bo ich zjada zazdrość no i się zaczyna. Dużo można o tym pisać ale nie wiem czy oni to zrozumieją
Starają się mi dogryźć a inni albo się z nich po cichu śmieją albo wychodza bo nie lubią zadymy. Przychodzimy tu przede wszystkim eby sobie pomóc w wygraniu pieniążków. A te Trole nie lubią jak ktoś wygrywa bo ich zjada zazdrość no i się zaczyna. Dużo można o tym pisać ale nie wiem czy oni to zrozumieją
Arczi pewne kwestie należy ignorować i może od tego wszyscy powinni zacząć
Teraz pytanie za sto punktów co dzisiaj na mini
Teraz pytanie za sto punktów co dzisiaj na mini
Arczi Trol to nie jest wyzwisko tylko stwierdzenie kim dany osobnik w danej chwili jest.
Masz to w regulaminie MP
Masz to w regulaminie MP
Agdzia
Arczi
Forsami
Sebastian
Emi
Zbigniew
Forsami
Sebastian
Emi
Zbigniew
No to sobie dzisiaj zagrałem Multi Multi dwa zaklady na 10/10 do niedzieli Mini jeden do niedzieli 6 zakładów z lottomatu na dziś i Ekstra Pensja do niedzieli..Dopomóżwygrać
Agdzia jak dziecko ?
a kim jest ? trollem i memrakiem
popatrzyl stwierdzil sam do siebie w myslach jednak chca sie pozabijac trudno tego sie nie przeskoczy po czym sie pozegnal i poszedl tam gdzie ma isc zyczac wszystkim milego dnia i dobrych typow i kaski w realu
agdzia1993
Byłem w żółtej budzie kobieta lat około 60 65 daje kupon a tam wygrana 2160 trafiła 3/3 kupione za 100 zł
Systematycznie lepiej myślę ze obejdzie się bez szpitala
Agdzia a masz coś do mini ?
Zbigniew ładnie
Kupiła 100 zakładów dużego lotka w plusie
Zchybika
Sebastian wczorajsze liczby wybily mnie z rytmu tak szczerze Ci powiem
Agdzia bo to Mini zmienia się jak w kalejdoskopie ucieka nam ten króliczek zając....