Wpisy 3 160 831 – 3 160 930
3 marca 2018 09:03 → 3 marca 2018 12:24, 100 wpisów
Gryksio ja wogole nie czytam Was
gryks ja jestem bezstronny i powiem ci kto zaczął Sebastian chciał ze wszystkich zrobić idiotów i nie bardzo mu się to udało no może poza wyjątkami gdzie trafił ich poziom
Otóż to wszyscy byście odpuścili nawet się nie znacie a jak przyjdzie co do czego jest jedna awantura wielka i nie wiem po coco?
Nie podobały mi się odzywki Sebastiana do Emi czy Joci ale też nie bez powodu to było bo wy się rzucacie na niego on się broni a jedno bardziej uparte od drugiego.
Nie podobały mi się odzywki Sebastiana do Emi czy Joci ale też nie bez powodu to było bo wy się rzucacie na niego on się broni a jedno bardziej uparte od drugiego.
3 160 833. gryks76 2018-03-03 (09:03) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
pan nie bede tego komentowal gdyz jestes nie reformowalny
A kto ciebie chce reformować?
To raczej ty narzucałeś tutaj swoją "wiarę"
pan nie bede tego komentowal gdyz jestes nie reformowalny
A kto ciebie chce reformować?
To raczej ty narzucałeś tutaj swoją "wiarę"
agdzia ..ona jocia zachowuje normalna ..porównujom ..jak mam gg ..nic stało nie uraziła
doktorze sebasitian dzialal mi na nerwy piszac szczerze przez jakis czas doszlismy do porozumienia a jesli on zaczol cos mial do kogos to te osoby mogly cos z tym zrobic i kropa
Dla mnie możesz wierzyć i w moc sztucznego gumowego
to nie moja sprawa Gryks
to nie moja sprawa Gryks
Krzysiu kwestionowalabym tutaj zachowanie joci. Tyle w temacie idę bo ja nie mam zamiaru tu nikomu ublizac.
witam wszystkich liczby na 14 pewniak to 29,a dziesiatka to 29,74,48,55,57,45,41,36,66,67
3 160 847. gryks76 2018-03-03 (09:07) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
ja narzucalem bardziej wyrazalem swoje zdanie a to roznica
ja narzucalem bardziej wyrazalem swoje zdanie a to roznica
dobra nie wiem jak wy ale ja nie mam zamiaru co nie ktorych spraw od 1 marca tolerowac wracam do liczb ma ktos cos ciekawego na oku???
gadzia ..ona nie zalezy ..tutaj inacze ona pisze ..a gg tak inaczej pisze ..dwa rózne
Islandorka Nie mów to niemożliwe,
Nie patrz naiwnie tak,
Każdy ma swoje imię,
Każdy ma serca dwa,
Lecz nie ja,
To nie ja.
Bierz co chcesz, wszytko weź
Co tylko mam
Bierz co chcesz nawet deszcz,
I z włosów wiatr.
Nie patrz naiwnie tak,
Każdy ma swoje imię,
Każdy ma serca dwa,
Lecz nie ja,
To nie ja.
Bierz co chcesz, wszytko weź
Co tylko mam
Bierz co chcesz nawet deszcz,
I z włosów wiatr.
i dobra czas spadam ,,,i dziida,,
zbichu ,,,teraz ty nastepny chcesz chwali niz tutaj ludzie 20 melonów ..typujom sam profil
Islandorka Chodź maleńka na mały spacerek
Tylko zabierz ze sobą sweterek
Słonko zaszło i księżyc już wschodzi
Jego blask się po niebie rozchodzi.
Tylko zabierz ze sobą sweterek
Słonko zaszło i księżyc już wschodzi
Jego blask się po niebie rozchodzi.
wy czekacie 5/5 MM ..widze cały rok ..nie mialeś ostatnio wygrane
56,49,28,33,02 3/5
zbichuu ..3/3 jak twój profil ...mozesz jeszcze mnie pokonać
To nie moja wina ze sie kocham w Tobie,
kazdy piatek i sobote stoje przy Twym grobie
kazdy piatek i sobote stoje przy Twym grobie
tomi77 daj na miary na ten tekst
sebol a masz jakies powtorki z 2 losowan np 49 60 ooo 60 tce zapomnialem
A kiedys to mialbyc refren tekstu ale...cos nie mialem weny jak dalej zapodacdzis nie gram...tak zdecydowalem
zbichuu ..chcesz kreśleś 10/10 ...20 x ..lotto plus ..sprzedaj twoja nerka koszt 100 tysiaki
78
Gadali coś o pogodzie ze ma być ponad 30C ciepła ale do Piero w Lipcu
Jutro ma byc ciepli we Wawie...bo Lech przyjezdza na mecz34,35,38
sebol nie wiem czy czasem pare poworek moze nie byc z wieczora jak i z 14h pare liczb np 49 60 36 43
78
56,65,68,71,74,77,80 i wiecej nie pisze nie mieszam nikomu w puzlowej zabawie w ganianego za kroliczkiem zwanym ts
Czytalem przy o Wojciechu Cejrowskim...moze troche dziwny ale ciekawie opowiada i nie pokazuje ze zyje w przepychu chociaz moglby
Lubie go sluchac,wlasnie w trojce jest...jak co tydzieni zone Joanne Najfeld tez ma fajna...no,no
witam wszystkich na godzine 14 typuje 1,2,7,10,11,15,20,21,38,39,43,44,47,50,54,57,59,60,71,73,76,79,
3 160 838. agdzia1993 2018-03-03 (09:04)
Otóż to wszyscy byście odpuścili nawet się nie znacie a jak przyjdzie co do czego jest jedna awantura wielka i nie wiem po coco?
agdzia1993 swieta prawda tez tak uwazam, najerzdzacie na biednego sebastiana M on chce dobrze a tu taka awantura zupelnie o nic
agdzia1993 swieta prawda tez tak uwazam, najerzdzacie na biednego sebastiana M on chce dobrze a tu taka awantura zupelnie o nic
Dziś obejrzałem Popka jak wczoraj tańczyłmuszę przyznać że ?zaskoczył pozytywnie walcem angielskimno kur.. źle go oceniłem
Popek to dno i wodorosty, tylko glupcy biora przyklad z takich osob. Ja biore przyklad tylko z Jezusa.
takamama 64 moze tez i wyjsc ale niekoniecznie, natomiast 66 raczej nie wyjdzie teraz o 14 ale kazdy kresli co chce nikt nikomu nic nie narzuca