Wpisy 3 152 082 – 3 152 181
26 lutego 2018 09:35 → 26 lutego 2018 10:09, 100 wpisów
Krasnalek ja nie agdzia
Mulag ja wziąłem w czoraj 3 zakłady Mini na jeden losowanie i 3 zakłady na 3 losowania i tu itam
Na mini mam trzy zaklady ważne do dziś a na dzisiaj będę myśleć jak malutka mi zasnie
17 z groszami i 8 za multi będzie impreza ale stawiam na 37 na pewno w koncu musi zaskoczyć za długą przerwę ma
ja tylko ziorlem i spadam zaraz do sadysty co tam dziewczynki dzis do mini multi ywyskakiwac mi prosze z numerkami
Zaq,gryks
Zaq wyskakiwac
Zaq wyskakiwac
https://www.youtube.com/watch?v=RGIBypIv7eU
dla meskich oczu by sie lepiej nam zrobilo w oczekiwaniu na wlasne kochane kobiety
dla meskich oczu by sie lepiej nam zrobilo w oczekiwaniu na wlasne kochane kobiety
Tomi a kto powiedział,ze poluje na trójkę. Ja mogę trójki rok nie trafić wystarcZy raz piątka
Gryks to trochę poczekacie na te kobitki
Gryks mówiłam wczoraj rano ze w mini lubi wpadac costo co było w lotto dzien wcześniej i weszło 4,5
Gryks mówiłam wczoraj rano ze w mini lubi wpadac costo co było w lotto dzien wcześniej i weszło 4,5
Forsami tylko wróć z forsa
agdzia jesli o mnie ho to bardzo dlugo wroce z pracy jakos 22:30
Tak Agdzia dokładnie a moje liczby z Lotto to czesto w keno występują przynajmniej 5/6 lub 4/6 Agdzia ja żegnałem Krasnalek bo pisze że idzie...się przewietrzyć
Aa to straciłam wątek no lubia te liczby się powielać żeby jeszcze dobrze coś dobrać drogą kręta z wyboistymi kamieniami powoli sumiennie do celu
Jak zmienić hasło do konta w Multipasko ?
Może dziś wygramy minusowe temperatury powodują że maszyny w kolekturach nie wyślą naszych liczb i system ich nie odrzuci przy ostawianiu innych
Bo w Gminie dałem i pamięta.
wczoraj popelnilem blad przy zalozeniach
numery 9,20,25,36,67 co byly dwa razy juz nie ma
czyli brac 5 z 15 tu tylko a te powtorki odrzucac na dzien dobry
numery 9,20,25,36,67 co byly dwa razy juz nie ma
czyli brac 5 z 15 tu tylko a te powtorki odrzucac na dzien dobry
W miejscowości Zawiercie padła wygrana 105 975,20 zł w grze Mini Lotto (system na 9 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Katowice padła wygrana 105 975,20 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Żagań padła wygrana 105 975,20 zł w grze Mini Lotto
A dobra jest opcja nie zapamiętuj po wylogowaniu.
megamocny błędy się zdarzają jesteś tylko człowiek ale teraz już nie popełniaj błędów tylko wygrywaj
Dobra jadę do Kolmaxu zaraz, do potem.
Megamocny nie chcę Cię martwić,ale co.dzień te same wnisoki wyciagasz,zeże popelniles błąd a może te kamienie zakłócają jeden drugi
Forsami raz się żyje tych 200 zł potomnym nie zostawie z ZFSS a co wygram
Biorą te mini na potęgę a mi nie chcą dac a niech sie gryzna.
Forsami dobrze się zastanów jak to zainwestować bo jest czym porzadzic jak na jeden dzień
za wiele nie po wysyłam bo muszę wydać około 4500 tyś na nowego Pecetka ale głowa mnie boli jakie
Mulag ja mam tak samo nikt się za moje nie będzie bawił po mojej śmierci wszystko przetrace na rozrywkę i organy są moje i nikomu ich nie oddam wara...bo będę straszył w nocy ..po północy
Megamocny jeśli liczysz na jakieś pokłony i bieganie za Tobą to niedoczekanie ale wygraj wygraj czemu nie
Cześć
takie ceny Forsami sam sprawdź to nie żarty akurat podświetlany będzie
Agdzia
Mulag
Forsami
zabawa, dobry relaks, 45 stowek na komputer wolalbym reke se uciac niz dac
Panoramix
Szofer
Mulag tylko system Cię ratuje w Mini bo tu były wygrane w Mini systemem na 9i 6 a to nie takie drogie Mulag graj systemem
ja se kupilem i7 acer predator uzywany za 1400 a czolgi smigajo szoook
Panie szofer gazu
Mega grasz w czołgi ?
wszystko sobie odmów i tak całe życie to aż sie żyć nie chcę raz się żyje wydajesz zarabiasz trochę się pocieszy,ć tym życiem