Wpisy 3 146 273 – 3 146 372
23 lutego 2018 08:30 → 23 lutego 2018 10:33, 100 wpisów
Wieczorem sprawdzę kilka zestawów do EJ.
Moje wczorajsze z maszyny mini:
4,6,14,22,33
3,4,9,11,33
1,3,7,8,10
4,6,14,22,33
3,4,9,11,33
1,3,7,8,10
Lotto de:
Kumulacja: 8 000 000 euro w sobotę.
zakład - 1 euro.
Kumulacja: 8 000 000 euro w sobotę.
zakład - 1 euro.
https://img1.picmix.com/output/pic/normal/9/7/2/5/6945279_e53b1.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
-13 rano teraz -9
Jutro będzie u mnie pizdziawa
islandorka30,5
doktor2p
doktor2p
Emerka Dr
Palilam cała noc
Palilam cała noc
Dr w piecu
Jocia
Jocia dasz 1 p.?
Alfa wygrał???
Ale jak w śnie wygrywasz to real
to miało być
1p ? cięzka sparawa..
moze 23..
to nie ja, nie mój sen !!
przeczytaj w obróbce> alfafire
moze 23..
to nie ja, nie mój sen !!
przeczytaj w obróbce> alfafire
Mam
Masz k.7
Yota ,,cysio nie mówi ty nie zła do mnie ani kiedy na gg ..gryksio chodzi głupi ..ty nie jesteś hiptoktypa
Salto
saltosky
Yota ..otwórz gg ..i patrz
8,75/69__55,65/58__28,57/16__
43,70/6__39,44,20,64,63__34,74/46_
_2,17/52__1,32__13,29,78__22,40__
60,76/77
43,70/6__39,44,20,64,63__34,74/46_
_2,17/52__1,32__13,29,78__22,40__
60,76/77
witam wszystkich na czacie
13krzysio33 co ty masz do gryksa? czego mowisz ze chodzi glupi , czego go obrazasz co?
3 146 308. 13krzysio33 2018-02-23 (09:35)
Yota ,,cysio nie mówi ty nie zła do mnie ani kiedy na gg ..gryksio chodzi głupi ..ty nie jesteś hiptoktypa
ptasi mozdzku prosilem nie pisz o mnie do mnie pierw skaczesz fikasz potem sie skarzysz jak ktos o tobie napisze pierw tempa strzalo nie zaczepiaj rozumiesz tylko to co chcesz zadna choroba wypadkiem nie doslyszeniem nie wytlumaczysz swojego charakteru bylo nie zaczynac teraz milcz a nie placzesz czy ja ciebie pierwszy zaczepiłem odkad przylazles masz jakies waty do mnie jestes nie do zniesienie po co ciebie pasko odblokowal bys obrazal ludzi nie zaczepiaj nie szydz z innych wtedy bedziesz mial spokoj ostrzegam jeszcze 1 wpis zauwarza bede sie domagal bana dla ciebie ja nie zaczelem znosilem ciebie prosilem koniec z tym albo ktos JOCIA tobie wytlumaczy ze masz mnie nie zauwarzac albo bedzie ban na co zaslugujesz!!!
ptasi mozdzku prosilem nie pisz o mnie do mnie pierw skaczesz fikasz potem sie skarzysz jak ktos o tobie napisze pierw tempa strzalo nie zaczepiaj rozumiesz tylko to co chcesz zadna choroba wypadkiem nie doslyszeniem nie wytlumaczysz swojego charakteru bylo nie zaczynac teraz milcz a nie placzesz czy ja ciebie pierwszy zaczepiłem odkad przylazles masz jakies waty do mnie jestes nie do zniesienie po co ciebie pasko odblokowal bys obrazal ludzi nie zaczepiaj nie szydz z innych wtedy bedziesz mial spokoj ostrzegam jeszcze 1 wpis zauwarza bede sie domagal bana dla ciebie ja nie zaczelem znosilem ciebie prosilem koniec z tym albo ktos JOCIA tobie wytlumaczy ze masz mnie nie zauwarzac albo bedzie ban na co zaslugujesz!!!
arczi zanim dostal bana tez na ludzi najezdzal miarka sie przebrala ban na zawsze dla niego obraza ludzi na czacie kobiety ost jak i mnie ja ostatnimi czasy cicho siedze nie zaczepiam a ten obraza a potem placze do joci a ta nie znajac faktow opinie wydaje
ide sie typnac oby pasko czasem zagladal nie mam czasu teraz jutro siade wpisy znajde niech zobaczy kto zaczyna moja cierpliwosc wyrozumialosc tolerancja dla niego sie skonczyla!!!! znajde wpisy na temat olala
nie bo jemu wystarczy dac palec bedzie gorzej tak jak bylo zanim dostal bana koniec kropa ile mozna jego znosic byc wyrozumialy
Jakby dawał liczbusie
tutaj a potrafi dawać bardzo dobre
to nikt by o banie nie wspomniał
Padłem ze śmiechu i turlam się
tutaj a potrafi dawać bardzo dobre
to nikt by o banie nie wspomniał
Padłem ze śmiechu i turlam się
Niech rypnie kamieniem ten kto jest tu bez grzechu
Turlam się dalej
Turlam się dalej
gryksio ..ja nie obchodzi ..nie chce przepraszać ..a ty tak ciąglesz potrzebujesz prawie twoje złe i wybacz juz
O liczbusie chodzi o liczbusie !!!!
a cała reszta tutaj to kit na kicie
drodzy Multipaskowicze
PA
a cała reszta tutaj to kit na kicie
drodzy Multipaskowicze
PA
Pan mi na jego liczbach nie zależy ale w realu za samą taka wypowiedz wobec mojej znajomej dostał by w pysk i tyle
A gdzie bany za chamskie wpisy pod moim adresem ? Emerytki..i innych ..
Parę osób powinno było dostać > czy mam wymienić ?
Gryks " aniołku" co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr ?
Idę, bo czasu mi szkoda
Parę osób powinno było dostać > czy mam wymienić ?
Gryks " aniołku" co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr ?
Idę, bo czasu mi szkoda
Doktor
Kiedyś też mnie .....z lekka Krzysio
ale po dłuższym zastanowieniu wiem że u niego pewne słowa nie oznaczają
tego co w powszechnym rozumieniu oznaczają
Ktoś kto obserwuje jego wpisy od dawna raczej powinien to zauważyć i tyle.
A tak naprawdę to kto go tutaj rozumie?
Więc jechać po nim nie ma sensu
Kiedyś też mnie .....z lekka Krzysio
ale po dłuższym zastanowieniu wiem że u niego pewne słowa nie oznaczają
tego co w powszechnym rozumieniu oznaczają
Ktoś kto obserwuje jego wpisy od dawna raczej powinien to zauważyć i tyle.
A tak naprawdę to kto go tutaj rozumie?
Więc jechać po nim nie ma sensu