Wpisy 3 146 201 – 3 146 300
23 lutego 2018 04:46 → 23 lutego 2018 09:28, 100 wpisów
Czasem wezmę ostatnimi czasy za to 2-4 zł coś tam wpadnie prędzej w zdrapki niż w multi mini o dziwo gdyż jakoś z nimi było mi jak do jeża
Właśnie skończyłem w pracy to co zamierzalem siedzę pije kawkę małe sniadanko
dziekuje GRYKS 76 za informacje o 13 krzysiu33, rozumie teraz czyli jest osoba niedoslyszaca i ma trudnosci z mowieniem i wypowiadaniem sie, okej rozumie, i jest po wypadku, trzeba mu tylko wspolczuc i sie na niego nie gniewac, podejrzewam ze tez chce zwrocic i na siebie uwage tu wsrod czatowiczow,, rozumie chorobe kazdemu trzeba wybaczyc on dlatego tez jest i zgryzliwy poniewaz ma trudnosci z wymowa po wypadku i niedoslyszy tez, biedny koles
To że spotkało go co spotkało to jedno żadnego z nas na tej stronie wina to że pisze jak pisze to nic śmiesznego jestem w stanie w to uwierzyć ba nawet nieraz starałem się z nim rozmawiać jakoś zgadywac domyślać się o co mu ho bez nabijania sie
13krzysio33 kladz sie spac i idz do lozka, nikt cie tu niekrytykuje a wprost przeciwnie, ja cie rozumie, ty nie krytykuj i nic niemow na nikogo zlego i oni tez na ciebie nie beda nic mowic złego badz czlowiekiem milym anie zlosliwym okej? gdzie moja ksiazka jest zablokwana/? nie jest no chyba ze twoja kg, to rozumie a szkoda,
trzymaj sie krzysiu cieplutko i spij slodko
trzymaj sie krzysiu cieplutko i spij slodko
To że jest osobą nie doslyszaca nie upoważnia go do obrazania kogo kolwiek
On doskonale wie kiedy się o nim źle pisze to i wie kiedy on sam o kimś źle pisze nawet jeśli się jego ignoruje nie widzi to skacze a potem płacz że on biedny wcześniej przed banem miał nick zdaje się krzysio wyleciał bo obrażal ludzi a jak ludzie nie wytrzymywali nabijali się z niego wtedy on jaki biedny ja mu pisałem że ma mnie nie widzieć nie pisać a ten złośliwy prowokuje a potem płacz że się jego wyzywa źle się o nim pisze
gryks76 oczywiscie ze tak, nie powinien nikogo obrazac zgadzam sie z Toba W 1000%,I TO NIE NASZA WINA ZE JEST JAKI JEST
Dobra ja tez juz uciekam spac i zycze wszystkim jutro wysokich wygranych i prosze aby nikt z nkogo sie niewysmiewal i tez nikt z nikim sie nieklocil tu na czacie poniewaz zycie jest krotkie i nkt niezna swojego dnia ani godziny , wiec szanujmy sie wzajemnie i badzmy dla siebie mili i tolerancyjni wobec chorych i po wypadkach tez dobranoc wszystkim
Dobra ja tez juz uciekam spac i zycze wszystkim jutro wysokich wygranych i prosze aby nikt z nkogo sie niewysmiewal i tez nikt z nikim sie nieklocil tu na czacie poniewaz zycie jest krotkie i nkt niezna swojego dnia ani godziny , wiec szanujmy sie wzajemnie i badzmy dla siebie mili i tolerancyjni wobec chorych i po wypadkach tez dobranoc wszystkim
13krzysio33 ma piękną gadkę,podoba mi się, po prostu jest oryginalna nikt takiej nie ma i to mi się podaba w krzysiu
tak ludzie z trudna wymowa przwaznie seplenia tez i sa zbyt znerwicowani ze niemaja swobodnej mozliwosci wypowiedzenia sie ,tak jak inni ludzie ale to nie jest ich wina, tylko choroby jaka ich dotknela w danej chwili i tez, wybaczcie mu te glupie teksty pod swojim adresem, i niegniewajcie sie na niego bo niewarto
-12. Ciepło.
Doktor.
Dusia.
Wieczorem sprawdzę kilka zestawów do EJ.
Moje wczorajsze z maszyny mini:
4,6,14,22,33
3,4,9,11,33
1,3,7,8,10
4,6,14,22,33
3,4,9,11,33
1,3,7,8,10
Lotto de:
Kumulacja: 8 000 000 euro w sobotę.
zakład - 1 euro.
Kumulacja: 8 000 000 euro w sobotę.
zakład - 1 euro.