Wpisy 3 145 628 – 3 145 727
22 lutego 2018 20:10 → 22 lutego 2018 21:19, 100 wpisów
alfafire wracaj szybko do zdrowia i kuruj sie tam przyjacielu
Menstar to idź do Jubilatki albo do Wiedźmy i zagraj Lotto kumulacja w Lotto 15 Milionów chcesz wygrać czy marudzić całe życie o Milionach ludzie u nas wygrywają znowu była wygrana w zdrapce Serduszko za 1 złotych
kamień cytryn przyciąga bogactwo.Mam taki,wyjęłam ze złotego pierścionka.
Włożę do portfela,to zawsze będą w nim pieniądze.
Włożę do portfela,to zawsze będą w nim pieniądze.
A co mi przyciąga pieniądze do portfela ....Ważny kupon do Lotto
http://www.gemeo.pl/moduly/sklep/UserFiles/small/6882/-/ok--18-565ctszt---LEMON-CYTRYN-NAT---17-07x13-0310-98mm-antyk.jpg
Weź to Menstar ogarnij to całe Mini zobacz na Wysokie Wygrane ile jest wygranych Systemem na 8 liczb
Forsami
Wzajemnie
Wzajemnie
emerytka 46 tu sie tez zgadzam co do cytryna tez
Kto chce wygrać niech wejdzie na profil i popatrzy na czaroit i złoto a bedzie wam dane
Arab zobaczyłem to czyste złoto w płynie czyż to nie nasz złoty czy coś podobnego jednym słowem wygrana mi jest gwarantowana
Ha haha chyba też se pierdykne kamienie w proflilu albo lepiej jutro namaluje cos w fusach moze jakie miliony
W Szampanie takie widziałem i je wypiłem no toż złoty człowiek teraz ze mnie
Forsami a bierz je rękami i nogami ja Ci nie żałuję mnie wytarczy 200 000 i będę szczęśliwa
Chociaż podkusilo mnie i pojechałam dwa zakłady wziąść
Panoramix cóż o wygrywaniu niewiele czyli? Czas wyrównać rachunki
Arab ale ile?
Ok będę pamiętać jak faktycznie się to sprawdzi w Co szczerze watpie to az przejade się do Gdańska
Arab słonko za dużo kamieni za dużo czaroitem się w głowę uderzyles ?
Dostałem dzisiaj las w szkle coś pięknego w środku jakby bonzaj wokół mech troche torfu kamieni mówię wam no coś pięknego i nie grogo bo jak dlamnie gratis dostałem
Forsami ja poluje na takie coś ostatnio zobaczyłam na Facebooku super to wygląda
7 lat milon samochodow elektrycznych...grajcie ,kupujcie ekektryki idzie dobra zamiana
Tomi najpierw musimy wygrywać,samo granie to za mało
Arab
Arab
Agdzia szczerze polecam są różne wielkości tego szkła czyli tak jakby wielkiego słoika ale ozdoba przepiękna
Agdziaja pamietam kiedys tez byly takie mikrodrzewka z torfem w szklanych kulach...czy bankach jakby to ktos nazwal...i fajnie to wygladalo
Wiem właśnie wiem ale jak to pielęgnować bo przecież to jest żywe bonsai
Myślę,że zasada jedna tylko teraz może kolorów więcej.Teraz wiele rzeczy wraca z starego stylu trochę w upiekszonych wersjach ale jednak
3 145 681./ 3 145 681.
Rozwalacie system
Rozwalacie system
i puszczone na 21, mini i MM po jednym ukladzie, lotto odpuscilem niech forsami sobie trafi w koncu ja poczekam do tych 20mil
forsami jak bys dzis nie trafil to nastawiaj sie na przyszle losowanie na 20mil, wiecej bedzie pewna okragla sumka, ale zycze ci abys dzis jednak trafil jednak i trzymam zaCiebie k
Arczi to nie jest tak forsami juz kilkanaście lat czeka i jest pierwszy na liscie do wygrania.Ja planowałam coś wygrać przed 40 ale mogę się nie wyrobić
dziś zagrałem mini po 13 lekko koło ducha to jest moc oprócz tego lotto ekstra i eurokurtka dziurawa
grunt to sie niepoddawac i mniezalowac jak sie nic nietrafi , nie dzis to jutro bedzie i glowa do gory
Oki ale Damie ustąpie pierwszeństwa Pani Agdziau proszę sobie wygrać
Pierwszeństwo mają damy my poczekamy z tym że kobiet więcej niż mężczyzn to nie wiem ile będziemy jeszcze czekać
Forsami niesmialabym ja biorę mini mnie wytarczy na waciki
ja juz w zyciu swojim mialem taka szanse trafic 3 razy 6 w lotto ale niewyslalem nigdy kuponu z ytymi liczbami zawsze kiedy je mialem wyslac brakowalo kasy ,jakos tak wychodzilo, ktos kiedys powiedzial do 3 razy sztuka, ja juz mialem te 3 szanse niestety nieskorzystalem z tego, wiec dlatego teraz niegram w lotto , jakis juz czas choc niemowie ze jeszcze niezagram, bo moze i zagram ale jeszcze nie teraz
Panoramix ja nie z takich puki nieco pójdę do pracy będę tu często. Jak pójdę czas sie ograniczy i siłą rzeczy pasko pójdzie na dalszy plan ale puki jest parę fajnych osób milo trochę się oderwać
Forsami ,Łowię z pod lodu ale nie sporadycznie , jakoś Mnie to nie ciągnie
dlatego teraz tez i kibicuje innym osobom ktore graja i zycze wszystkim wysokich wygranych we wszystko co tylko graja wlacznie z kartami,
arczibalik73 graj tylko nie za dużo bo nie każdy jest w stanie wszystko ogarnąć i wiadomo kaska musi być ja tylko mini ale dzis raz na jakiś czas coś więcej dziś akurat sporadycznie coś więcej
forsami ja nierezygnuje z lotto ale najpierw musze jakas prace obczajic gdzie sie bede mogl odegrac, i troche kasy zarobic na dalsza inwestycje w tesiku