Wpisy 3 145 528 – 3 145 627
22 lutego 2018 19:27 → 22 lutego 2018 20:10, 100 wpisów
nie mam pojecia ..nie powiem ..nie dam coś 1/1
Ulala nie masz nic do mini lotto to se idę..... Do 11 dałem 08, 12,14,17
slawek10 tak mialbym gdybym wyslal ale zmienilem na wczoraj numerki na mini i nietrafilem, a trafilem tylko 2 inne liczby
ulsa ..on gryksioo ..nazywa nazistem ..zawsze lubi dokuczac ludzisko jak widzisz jednomyslny
Krzysio masz coś z głową nie tak gdzie komu dokuczylem dziś patafianie
ulala dlaczego uparłaś się na 11?
jeśli poleci to także 5 i 49
thx za
jeśli poleci to także 5 i 49
thx za
alfa..dobrze Ci wychodzą senne
nawet lepiej niż dobrze...wyśmienicie
nawet lepiej niż dobrze...wyśmienicie
ulala no tak ja mam zazwyczaj krótkie sny , bo zaraz się obudzę
n ie bedzie dzis 46 napewno
alfa...ka lubię właśnie takie krótkie sny...bo wtedy jestem bardziej pewna liczb
ulala stary poczciwy program na M ale skuteczny, nowsze wersja jest do kitu
arczibalik73 ,,,mówicz nie bedzie 46 ..masz odejdzie emi ..wez to moze 5 ..
arczibalik73 ...albo 53 ,,to samo
ulala czasami trzeba się natrudzić by wpisać w starej wersji dwa losowania MM z jednego dnia ale warto
podejrzewam ze beda powtorki z 14 godziny co zas tyczy sie liczby 46 to niejestem pewien do konca ale nic niezakrawa nato aby dzis wypadla moze byc ale dopiero jutro na 14 lub dopiero w sobote
ale kazdy kresli i wysyla to co chce, nie sugerujcie sie moimi typami, bo ja bogiem nie jestem u i moge tez sie i mylic co do liczb jakie wyjda
Ja łapałam często gardło,oskrzela też
ale od jakiegos 1 roku profilaktycznie jak wieczorem myje zęby płuszczę jescze dodatkowo woda utleniona i nie choruję
ale od jakiegos 1 roku profilaktycznie jak wieczorem myje zęby płuszczę jescze dodatkowo woda utleniona i nie choruję
ulalla wedlug mnie moga powturzyc 9,20,56,57,65,73
alfa a masz w domu bańki bezogniowe? czyli próżniowe..dają dobry efekt
Tez tak myslalem ze zdrowie najwazniejsze,po kiego mi kasa jak noga nie rusze a glowa nie bedzie myslala a rece jak z gumy?wirtualne
arab to jest lapis lazuli to co masz w profilku
ulala baniek nie mam , swego czasu miałem stawiane jak miałem zapalenie płuc i szybko wyzdrowiałem
mowie ci ze ze to lapis lazuli tez mam ten kamien w domu a kase przyciaga cytrinian zółty ciezki do zdobycia
ulalat tydzień i będzie dobrze no chyba że się do reszty przeziębię a wtedy szkoda gadać
arab niebede sie z toba sprzeczal co do kamienia, ja tez zbieram mineraly i rozne kamienie one sa do siebie podobne tez, dlatego niebede sie co do nazwy sprzeczal,a wiesz co mi kase przyciaga, tygrysie oko i rożaniec w kieszeni
Uciekam do
Niech moc mego kamienia wam szczescie przyniesie na 21.40 i co dzien
Niech moc mego kamienia wam szczescie przyniesie na 21.40 i co dzien
ja tez zaraz lece do kolekturki wyslac swoje liczby
dzis mi przyslali gratis wielkie tygrysie oko kamien za darmo
Widziałem ten tygrysi kamień pewnie tygrys miał go na woreczku żółciowym