Wpisy 3 142 675 – 3 142 774
20 lutego 2018 20:03 → 20 lutego 2018 21:35, 100 wpisów
Forsami ja tu planuję kiedy jechac do stolicy po odbiór
Marcin kiedy ty podanie złożył o 6/6 w Lotto proszę się nie wpychać bez kolejki
Ojciec dyrektor w krótkim okresie ponad 20 zgarnął bez wysilku nie bedzie sobie rąk kuponami brudzil
No tak kolejka jest każdy ma numerek nie można tak bez kolejki jakieś zasady obowiazują żyjemy w państwie prawa jakś kultura bezprzesady
nic idę do kuchni owoce kroić kolację owocowo ziarnisto jogurtową robić bede później za chwilkę za momento moris
Może być nawet na stolnicę byle kasę wyplacili konkretną
Na naszej stolnicy to ledwo ciasto na makaron lub pierogi się mieści
Ola nie ma.żadnych kwadracikow do kolejki
No chyba,że ma dobrego znajomego bezdomnego to wtedy proszę bardzo
No chyba,że ma dobrego znajomego bezdomnego to wtedy proszę bardzo
Panoramix tylko nie gotuj tych słoików jak przetwory na zimę
No to dobrze,że jesteś uzbrojony pod tę okoliczność tak wirtualnie
Wysokiej jakości wygranej w gry liczbowe a nie na gitarze do jutra dziękuję za uwagę
Forsami
Hej.... Dana dana nocka przekichana jeszcze aż 4 co jestem wyspany może na żądanie tak sobie za życzyć
Nic to trza się zbierać jechać jak ts da konkretnie zdarze wrócić będę ziorał
Na nie warto grac,zobaczcie jak Piotrek skonczyl...emerytka odjechala
Tylko z tym kojarzy mi się ten nick
aha no i z Komitetem Obrony Debili
aha no i z Komitetem Obrony Debili
Jeszcze troche to multi + bonus jak pol szostki trafionej...1000000
Ja nie kryje ze jestem wierzacy...ale w szczesciu do tosia nawet modlitwa nie pomozeto musi byc ten dzien,ten czas,ten strzal z maszyny...i tyle
1\4 policyjnych radiowozow ma powyzej 200 tys przebi co w tym zlego,polaczki wlasnie takie samochody sprowadzaja by poruszac sie po naszych pieknych drogach
ja nie mam auta i żyje codziennie po 20 km robie dziennie i żyje dość aut jedna rodzina po 4 pieć zakaz zrobić autobusami dość smrodzenia wracaamy bieg wydarzeń dosć tego
przejśc nie można między autami P-i-S powinno zrobić zakaz w rodzinie jedno auto
ogólnie piszę do pracy po pracy czy zakupy do kogość tak ogólnie moze być wiećej lub mniej
jestem za dowolony rónwież koniec picia nawet piwka u mnie już dosć alkoholu dość już się uwolniłem
Niech wprowadza micro cary,mniej miejsca zajmuja,dwoje ludzi sie zmiesci...i wazne ze bezpiecznieturlamy sie po miescie
jak by jeszcze lepsze połaczenia robili czy pociągi ludzie zrozumią kiedyś że to tylko opłaty kłopoty akcyza waty ubezpieczenia naprawy inne pierdoły już mnie głowa oto nie musi boleć wreszcie wolny
Jakbym w Poznaniu mieszkal,samochod niepotrzebny...chyba ze masz firmelubie jezdzic tramwajami chociaz nie ma tych z lat 80...szkoda
nie dziwie się tym co dużo jedżdzą bo sami mówią mi żeby też się tego na 4 kołach pozbyli ale nie ma takich połaczeń i muszą
No ja tez pociag mam 300 m a do Wrzesni samochodem...bo jade gdzie chce,konkretna ulicataki + i nie czekam na zimnie
Dobra limit głupawki wyczerpany
dawać taśmę bo chcę sprawdzić kto cwańszy
dawać taśmę bo chcę sprawdzić kto cwańszy
Prawdziwe sprzedole spotykali się w Czerwonym Kapturku
ale Ciiiiiiii
ale Ciiiiiiii