Wpisy 3 142 575 – 3 142 674
20 lutego 2018 19:35 → 20 lutego 2018 20:02, 100 wpisów
ulala u mnie 18 nie za bardzo >>> ale podwójna całkiem całkiem
alfa...dziś mi sie śnił worek popiołu
worek to-27
popiołu 41
41_27-68 ale nie było
worek to-27
popiołu 41
41_27-68 ale nie było
jakiś zwrocik nadpłata tego roku strumień kaski do ciebie Forsami płynie jak mleczko od krowy
Mulag a jak należy się aby tak jeszcze w Lotto wygrać i komplet złoty medal olimpijski
Ulala,doktor,mulag,faral
Ja czekam jak zwykle za pitem z Jeronimo Martins oni na to zawsze mają czas. Kaska by się przydała a tu ni ma sie jak rozliczyć
Ja czekam jak zwykle za pitem z Jeronimo Martins oni na to zawsze mają czas. Kaska by się przydała a tu ni ma sie jak rozliczyć
Mulag ja urlopu mam do końca życia w końcu bezrobotny Milioner wirtualny
he he no tak pytałem o ten z kołchozu bo płacą ekwiwalent ja starego 6 plus nowego też to chyba 12 może więcej
Trzeba grać , bo Ts potrzebuje kasy na nowe samochody do odbioru utargu z kolektur
Faral40 kazdy z tego sobie sprawę zdaje dla tego gramy by sobie autka wymienili przecież nikt chyba nie liczy na wygraną dawno z tego na zielonej wyrośliśmy z tego
Forsami te 13 mln uderzyło Ci do głosy samochód od bezdomnego to już pryszcz na czasie są jachty
Forsami mnie oswiecił dając orszak trzech króli tam napisane że codziennie 0,5 miliona idzie na sport i kulturę
Popłyniemy jachtem ludzie będą pytac skąd taki wypasiony jacht macie a my dostaliśmy od bezdomnego nie ma go tu z nami niestety zmarł a ludzie wspolczujac będą nam słać kolejne tysiące
Ide na dwór spojrze w gwiazdy i wam
Powiem o 21.50 co bedą za liczby na dziś w lotto
Powiem o 21.50 co bedą za liczby na dziś w lotto
o rety zaraz idę do kuchnii kolacykę trza ludziskom zrobić banany gruszki zboża i jogurt
agdzia1993 coś podobnego chciałem pisać jeszcze ale mi z ust wyjołaś
Ja tu tylko starałam się mniej więcej zacytować "naszego kochanego tatusia" z Torunia
co tu pisać trzeba mieć cholerne szczęscie by takiego bezdomnego na swojej drodzę spotkać tego życzę sobie i wam może się uda
Mulag obawiam się,że prędzej TS nam dopomoze
teraz jestem oświecony bezdomny nie znaczy że bez majbacha czy bez walizki ze szmalaem ale co ja wiem taki jest te nowe czasy ah ah ten 21 wiek
Jedźcie razem kupicie pierniki podsuniecie jakiemu bezdomnemu a nóż jaka willa się trafi
Marcin
Takie rzeczy tylko w Toruniu
Szczęśliwy wtorek
Zagrane za 20 zeta
Ts oddał 6/9, 3 x 5/8
Dawno tak nie było
Zagrane za 20 zeta
Ts oddał 6/9, 3 x 5/8
Dawno tak nie było
Marcin wtorki są dobre do wygrywania brawo
Nic gratuluje ma z całego serca takie fajnego człowieka którego spotkał na swojej drodzę to tylko tłumaczy ogromne szczęscie lu taki los z góry z mojej strony tylko zdziwienie żadnej zazrdosci czy mściwości ja też poszukam na swojej drodzę taką osobę przecież mówi się szukajcie a znajdziecie