Wpisy 314 187 – 314 286
25 maja 2011 11:49 → 25 maja 2011 12:41, 100 wpisów
Witam wszystkich. A może coś takiego na trojeczki 12.13.14.15.16. A moje dyszki 5.9.13.14.15.16.23.29.34.70/ 14.15.25.28.43-44.62.67.70.72
Dariusz witkowski to bardzo podobnie do mojego systemu dobierania liczb Ty dobierasz. Tyle, że ja w systemie 60/40 czyli analizuje z dekady 6/10 i dobieram 4....no ja w tym miesiacu w maju miałem 14/32 ale niestety do dzisiejszego dnia nie umiem ich rozpisać.... ot cały problem.
No dobrze czas na spacer przed losowaniem Pozdrawiam wszystkich typujących i życzę powodzenia w obu losowanich mm.
chippi na ile liczb ma to być rozpisane 10 ?
chippi na ile liczb ma to być rozpisane 10 ?
Oczywiście Dariusz sprawdziłem Twoje liczby. Szczególnie zainteresował mnie Twój 2 zestaw.
Dokonałem w nich 3 zmian. Dariusz-robiłem na 10 skreśleń jak był bonus.. teraz na 8 lub 9
Dokonałem w nich 3 zmian. Dariusz-robiłem na 10 skreśleń jak był bonus.. teraz na 8 lub 9
Na ile zakłądów max? klinji mi jak ma być to rozpisane na meila a ja to rozpisze.Bynajmniej spróbuje
Dariusz-powiedzmy na 100 zakładów. jeżeli wyjdzie 120 też może być.
i greet all

heej lila
wczoraj w nocy zaglądałem tylko jedno zdjecie twoja NK

wczoraj w nocy zaglądałem tylko jedno zdjecie twoja NK

ja przysięgam nie powiem nikomu

no dobra juz wychodze , zaraz wracam za 10 minut
Dlaczego nie podają nazwy miejscowości, w której padła wczoraj szóstka, tylko piszą "Zachodniopomorskie"? Kiedyś podawali numer kolektury, później tylko miasto, a teraz przechodzą na województwa. Czemu ma to służyć - przekrętom?
może znajdzie się specjalista i podpowie
45-48 czy 44-48
15-16?czy 23-25-28?
45-48 czy 44-48
15-16?czy 23-25-28?
Torsan....A Ty co? Następny zboczuch? 6na9 mu w głowie,cholera jasna

lila-dziękuję,zgodnie z tym co mówiłam przechodzę na trójki
zobaczę jak na tym wyjdę
torsan ani z Tobą ani z nikim-69 mnie nie interesuje
zobaczę jak na tym wyjdę

torsan ani z Tobą ani z nikim-69 mnie nie interesuje

milan1980.....no pisałeś,że za bonusa chciałeś sobie cycki powiększyć.
juz wróciłem z kuchni
ja zaraz napisze moje nic i wyslę twoja poczta NK i nic wiecej
zobaczysz
ja zaraz napisze moje nic i wyslę twoja poczta NK i nic wiecej
zobaczysz
krzysio744...ale po co masz mi coś na nk wysłac bo nie za bardzo rozumiem?
TS skubie nas jak każdy ..Forum Onetu: Zapytałam pana który instalował mi internet gdzie można kupić dostęp do google i za ile, bo myślę ze bardzo mi taka wyszukiwarka by się przydała. On mi zaoferował ze za 50 zł mi zrobi taki lewy skrót na pulpicie do google. Zgodziłam się ale teraz mam obawy czy mogą wykryć ze używam google nielegalnie i czy nie lepiej jednak skasować ten skrót i zakupić dostęp oryginalny? Dziękuję za pomoc. 

lila nie wczoraj jak byłem z swoją laska na kapie to mowiłem ze jest spory bonus ,a ona mi powiedziała ze jak wygram bonus to bedą cycki a jak nie to ich nie bedzię i z tego sie smieje 

aniqa....no nie palę,chyba że głupa czasami
,musiałabym byc porąbana,żeby znowu zacząć.
,musiałabym byc porąbana,żeby znowu zacząć.
ok
jak chcesz nie
jak chcesz nie
milan-nie przejmuj się,bonus to nie powód żeby panna Ci cycek nie pokazała

wrrr ..
zboczuszku

same nalodi hihi