Wpisy 314 087 – 314 186
25 maja 2011 11:11 → 25 maja 2011 11:49, 100 wpisów
No więc właśnie nie wiem jak to jest. Chyba, że... Bonus wcale nie powiększa kwoty o równe 10 tyś...
Darek...no jutro ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana i wolałam złożyć już dzisiaj

aniqa
Rozmawiaja dwie panie lekkich obyczajów:
- Jak umarla Henia?
- Na raka.
- To juz nie mogla sobie wygodniejszej pozycji znaleźć

Rozmawiaja dwie panie lekkich obyczajów:
- Jak umarla Henia?
- Na raka.
- To juz nie mogla sobie wygodniejszej pozycji znaleźć

chyba tak pomyliłem z Bitwą pod Grunwaldem która była przepraszam
Panowie wygineli na wojnie jak ktoś mądry napisał co było a niejest nie piszemy w rejestr
No to mi Lestek zadał zagadkę
co to za wałek z tym bonusem...
kto zna bajkę o komiku?

co to za wałek z tym bonusem...
kto zna bajkę o komiku?
a kto zna rozwiązanie tego mamy pięć piątek a wynik ma wyjść 29 możecie dodawać odejmować mnożyć dzielić potęgować i cudować byle wynik wyszedł 29???

Panie Darku szacunek za otwartą przyłbicę.
Ja cały czas dojrzewam, może jak zaliczę dychę to się otworzę.Pozdrowienia dla panien i panienek.

Ja cały czas dojrzewam, może jak zaliczę dychę to się otworzę.Pozdrowienia dla panien i panienek.

Lestek dzięki teraz wiem BOGUS2 przyłbica oky ale dysk się kurczy
panie Darku jeśli mowa o twardym dysku to tylko pozazdrościć ,nawet jak się kurczy
Andromedka Wrocław piękne miasto kilka razy w roku tam bywam w firmie
vanilia nawet obrączkę na paluszku widać na Twoim zdięciu
masz simlocka szkoda

masz simlocka szkoda

Coś Dla ukojenia może ?
http://www.youtube.com/watch?v=YmxAFAvdqhs
http://www.youtube.com/watch?v=YmxAFAvdqhs
lila,andromeda

Darek...ta 4 z przodu to pikuś.Jesteś bardziej doświadczony niż 2 czy 3 z przodu.Kobiety podobno lubią starszych panów ha ha ha.4 z przodu a po czwórce dalej,ile?
aniqa 

lepiej?
Dariusz Witkowski- moje liczby?
Jestem w stanie wysłać nawet za 250zł jednorazowo 100 zakładów byle dobrze dobrać liczby. Bardzo "ufam" swoim liczbom....
Jestem w stanie wysłać nawet za 250zł jednorazowo 100 zakładów byle dobrze dobrać liczby. Bardzo "ufam" swoim liczbom....
Darek.....mój mąż jest starszy od Ciebie ha ha ha,nie narzekaj bo 40 latki to dopiero mają wigor

ide sobie na spacer

wigor wigorem lila ale wiesz jak jest
chipii i powodzenia ale sprawdz i moje
Ja wybieram układy od początku miesiąca 10 w których było min 7/10 i dobieram następne do nich tak tarfiłem min 12/20 w kwietniu
chipii i powodzenia ale sprawdz i moje
Ja wybieram układy od początku miesiąca 10 w których było min 7/10 i dobieram następne do nich tak tarfiłem min 12/20 w kwietniu
wracając do cyferek , przypominam najstarszą trójkę 4,27,34 już chyba czas na nią ....
spadam wysłać pewną trójkę , a potem czas pobiegać .We wrocku piękna pogoda

Dzien dobry paskowicze