Wpisy 3 133 069 – 3 133 168
15 lutego 2018 07:40 → 15 lutego 2018 08:53, 100 wpisów
przijyzdzo chop z delegacji do dom do szranku wiyszo ancug a tam chop łoblecony stoji chop do niego a ty niy po nagu niy łamia stereotypy .
Makler.
DO stajynki włarzom trzech krolowie nagle Baltazar klupnoł sie ło belka w łeb i pado ło Jezu nato Maryja do Jozefa a ty yno MORITZ I MORITZ I MORITZ
Ola
Doktor,panoramix,makler,Janosik,hanys
Doktor,panoramix,makler,Janosik,hanys
Ola ino po śląsku
Gryks, tomi jeśli jestescie
Ola synek ma dzis dzien lenia bo w przedszkolu zjazd przedszkolaków a on źle znosi jak jest nawal innych dzieci tym bardziej ze jest jeden najmlodszy a cora wojowala od czwartej i wlasnie padła jak mi się już spać odechcialo
Ola a przychodnia np. od której jest otwarta a od której stoją
JO NIY STAROM SIE PISAC CZYSTO PO POLSKU PISZA JAk godom chyba ze w urzyndzie olala45
Jak to mówią małe dzieci nie dają spać duże nie dają żyć sporo jeszcze przede mną
Ola ja się chyba tam do Ciebie wybiore będę miała argument pojechać na wakacje
Ola ja się chyba tam do Ciebie wybiore będę miała argument pojechać na wakacje
ze Świętochłowic tam kaj jest drugi szyszko co wycino co sie do pod dewelopera
Wiesz pożyjemy zobaczymy jak to będzie ale ja mam słabość do naszego polskiego morza
jo niy fedruja ani niy patrza na tyn gupi program lo gornikach
aziszko co mioł wyciepać wyciepoł sziszko kornik w hasioku miszko
Olala45 to take osiedle ze niy ma poleku juz kaj zaparkowac auta a ponadto zalywo nos fala emigrantow ale ze sosnowca czeladzi i dombrowy gorniczy
Hanys tego podzialu już dawno nie ma, chyba teraz to przypada na woj. Śląskie
Olus wnerwia bo masz na co dzień ja ani morza ani gór ani jezior totalna równina
Olus wnerwia bo masz na co dzień ja ani morza ani gór ani jezior totalna równina
unos juz niy ma tyla kopaln i hut luft czysty jak w Krynicy yno zarobic niy dajom
Depresji to ja dostanę jak nie wygaram i będę mieszkać w takim ładnym białym pokoiku
3 133 130. panoramix 2018-02-15 (08:23)
Agdz... Ty się ciesz,ze w depresji nie mieszkasz
--
Agdz... Ty się ciesz,ze w depresji nie mieszkasz
--
Ja dlugie lata mialam sąsiada typowego slazaka przyjeżdżał do mamy a mieszkal na Śląsku i nauczyłam się tej gwary ale tamtem to miał jeszcze charakter oj ciężki bardzo
Hanys wygrałam ale ja poluje na najwyższy pułap mini lotto
Doktor odpoczynek wskazany łóżko, pasy dla bezpieczeństwa wszyscy w jednakowych ubrankach zakładanych tył na przód co więcej do szczęścia
panoramix
Makler Ty się śmiej ale jakby tak trafić między takich to człowiek by sam zeswirowal. A ja skończyłam resocjalizacje i widzialam jakie swiry są w więzieniu wystarczy
Już nie mówiąc,że kobieta do recocjalizacji więziennej to nie jest dobry pomysł chyba ze wygląda jak anna Grodzka
Ola już wiem czym sie zajmuję a wy Panowie makler, doktor?
Aha a gdzieś tam dobrze płacą bo w sumie fajna specjalizacja i pewnie robisz coś tam
Agdzia, ale my mówimy o psychiatryku
--
a ja maklerem od liczbusiek mm
--
a ja maklerem od liczbusiek mm
Ja też mówiłam o psychiatryku
Na bułkę z bananami
Na bułkę z bananami
Dusia
Cześć
Agdzia
Dusia